• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

10 mayıs ödevi
(İhtiyacı olanlar için veriyorum ödevleri,zorunlu değil.Bölüm bölüm ödev vericem artık.Mutfağa devam)

⭐Dolap içlerini düzenlemek,kullanmadıklarımızı elden çıkarmak

kk birinci noteri kk birinci noteri
@terliksuu
Bonus Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
Anka Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
@Elif2780
@klbk33
@Gonulmeyvesi
74FRIDA 74FRIDA
@McGrath
Günaydın, ben mutfağa devam zaten inşallah bitirebilirim artık 🙃

.Günaydın 🥰

Yeni kalktım akşama yemeğim hiç yok adını hemen koyup yapmam lazım, bir kaç görüşme yapıcam duruma göre işe geçebilirim.
Evde kalıcaksam evi süpürüp banyoyu yıkasam benden büyüğü yok ....

10 mayıs ödevi
(İhtiyacı olanlar için veriyorum ödevleri,zorunlu değil.Bölüm bölüm ödev vericem artık.Mutfağa devam)

⭐Dolap içlerini düzenlemek,kullanmadıklarımızı elden çıkarmak

kk birinci noteri kk birinci noteri
@terliksuu
Bonus Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
Anka Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
@Elif2780
@klbk33
@Gonulmeyvesi
74FRIDA 74FRIDA
@McGrath
Mutfakta temizliğe benimde çok ihtiyacım var. bayramda yapayım diyorum olmasa cumartesi gibii yardımcı bir arkadaş bulurum belliki...
Sadece mutfak ve camlar için istiyorum bakalım

Hareket edemiyodum ki hiç.işe gidicem büyük ihtimal ama😌
Geşmiş olsun neden ağrıdı acaba

Bende cuma ve cumartesi gereğinden fazla yürüyüş yaptım. nasıl heryerim tutuldu anlatamam. dün hep yattım dinlendim evde ordan oray yuvarlandım kaldım ...

Haha olabilitesi yüksek samdanim. Güne 1-0 önde basliyorum mutfaga girdigimde tezgah topluysa:KK70: bazen topladığımı unutup kendime surpriz yapiyorum falan ehhsbs:KK53:

O ne demek kız:KK57: acliktan nasil beynime oksijen gitmiyorsa bikac kere okudum simdi anladim:KK70: :KK70:
Gel şu işin sırrını ver sen de kurtul biz de kurtulalim bacım:KK16:
Bi ev arkadasim vardi o da senin gibiydi. Gecenin 3ünde cigköfteler baklavalar yerdik bana verirdi gazı. Sonra tahmin etcagin gibi o daha cok kilo verirdi ben de onun yerine de alirdim:KK70: ama o 43 44 falandi almaya calisiyodu. Herkesin derdi ayri yarabbelalemin keske benim olsa fazlasiyla basarili olurum alma konusunda:KK53:
🤣🤣 bende öyleyim pilav çok severim özellikle gece yarısı soğuk pilav kalkmadığını bilirim bir de anne tarafından tatarlık var göçmeniz hamur işine bayılıyoruz inşallah daha çok almam önceden bende 47 üstüne çıktığımı çok bilmem umarım sende kendini iyi hissedeceğim kiloya gelir ve sonra hep orada kalırsın 🥰😇

Günaydın, ben mutfağa devam zaten inşallah bitirebilirim artık 🙃
Kolay gelsin😘
.Günaydın 🥰

Yeni kalktım akşama yemeğim hiç yok adını hemen koyup yapmam lazım, bir kaç görüşme yapıcam duruma göre işe geçebilirim.
Evde kalıcaksam evi süpürüp banyoyu yıkasam benden büyüğü yok ....
Hepsini yapacak enerji yolluyorum sana😁
Mutfakta temizliğe benimde çok ihtiyacım var. bayramda yapayım diyorum olmasa cumartesi gibii yardımcı bir arkadaş bulurum belliki...
Sadece mutfak ve camlar için istiyorum bakalım
Yardımcı bulursan daha kolay olur tabi
Benim en küçük çok huysuz son zamanlarda. Normalde de zor bi çocuktu son zamanlarda daha değişti. İçtim çok şükür en son azmin sonu zafer :KK70:
Allah iyi etsin huyunu😊

Neler yaptım

🌵Banyo wc sini,lavabosunu temizledim,yerini sildim
🌵Ufak tefek dağınıklığı topladım
🌵Yatakları düzelttim
🌵Suya koyduğum tencere vardı yıkadım,bulaşıklığı boşalttım,bulaşık makinesini boşalttım
🌵Küçük beye kahvaltı hazırladım,topladım
🌵Kitap okudum

Plan yapmak istemiyorum,doğaçlama geçsin günüm.
Şimdi ayran çorbası koyayım ocağa.
Çamaşırları toplayıp,katlayıp yerleştireyim
Balkonumu sereyim,orda kitap okurum belki.Hava iki gündür müthiş soğuk

Merhaba,
Biraz iş yaptım onu yazayım da belki Bonus Bonus ve kk birinci noteri kk birinci noteri da siler😁
Yatak odası ve çalışma odasının camları silindi 😌
Eline sağlık😍 benim camlar yine battı.Kadir Gecesi ani bir fırtına oldu çok ürkütücüydü,çatılar falan uçtu.Camlar çamur içinde kaldı:KK14:

Neler yaptım

🌵Banyo wc sini,lavabosunu temizledim,yerini sildim
🌵Ufak tefek dağınıklığı topladım
🌵Yatakları düzelttim
🌵Suya koyduğum tencere vardı yıkadım,bulaşıklığı boşalttım,bulaşık makinesini boşalttım
🌵Küçük beye kahvaltı hazırladım,topladım
🌵Kitap okudum

Plam yapmak istemiyorum,doğaçlama geçsin günüm.
Şimdi ayran çorbası koyayım ocağa.
Çamaşırları toplayıp,katlayıp yerleştireyim
Balkonumu sereyim,orda kitap okurum belki.Hava iki gündür müthiş soğuk
Burda da öyleydi ya yağmur rüzgar şükür güneş açtı Bugün çamaşır attım dışarı sereceğim inşallah

Back
X