- 28 Mart 2018
- 5.712
- 13.398
- 248
Evet çok teşekkür ederim inşallah öyle olacakTaşınma da büyük fırsat fazla eşyadan kurtulmak için.Kolay gelsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çok teşekkür ederim inşallah öyle olacakTaşınma da büyük fırsat fazla eşyadan kurtulmak için.Kolay gelsin![]()
Şuan 21 aylık ablası o toplamadan ziyade ilk gördüğü şeyleri inceleme pesine düşüyorKaç yaşında oldu? Onunla toplamaya geçersin :)
Sirkeyi servisler önermiyor ne bulasık makinasını ne çamaşır makinasına. Ben o yüzden kullanmıyorum hic,biz görmüyoruz icini belki de bi yere zarar veriyor o yüzden kullanmamak lazım bencedeValla ben okuduğumu yazdım. Ama şeye de benziyor olabilir yıllardır sigara içiyorum kanser olmadım gibi.ben de senede 2 kere 5 kilo sirkeyle yıkardım çamaşır makinesini. Zamanla iğrenç bi koku musallat oldu makineyi değiştirmek zorunda kaldık. O zaman sirkeye bağlamadım tabii de işte bu fatihbankı dinleyince olabilir dedim. Bütün servisler zararlı diyor bilmiyorum yani benim alanım değil.
Negoooooooo
BurdayımKızlar çok acil yardım
Benimki de öyle ben perde programında atıyorum hep kırışmıyor. Temiz oluyor hem bence öyle atBende perde programı varmış 40 derece 800 devir diyor 2 saat 17 dk bu çok fazla değil mi ya perdeler hoşaf olmasın sonra![]()
40 çok olmasın fazla kirli değil , 800 de de kırışık çıkar demişti dün kızlarB
Benimki de öyle ben perde programında atıyorum hep kırışmıyor. Temiz oluyor hem bence öyle at
Yo 40 çok değilki. Devirini 600e getirebilirsin ayarlanıyor deviri. Ama perde programı oldugu icin sıkıntı olmuyır, en azından benimkinde olmuyor ben 4 yıldır öyle yıkıyorum40 çok olmasın fazla kirli değil , 800 de de kırışık çıkar demişti dün kızlar![]()
M Musluk SuyuMusluk başı mıydı neydi adı musluklu olan bir arkadaşım vardı onu da etiketleyeyim o bana dün perde programım var demişti etiketleyin kızlar ne olur ya
M Musluk SuyuMusluk başı mıydı neydi adı musluklu olan bir arkadaşım vardı onu da etiketleyeyim o bana dün perde programım var demişti etiketleyin kızlar ne olur ya
Benim perdelerim klasık beyaz saten güneşlik ve desemli tül hami anne evleri gibi, afilli filan değil olur mu diyorsun ?Yo 40 çok değilki. Devirini 600e getirebilirsin ayarlanıyor deviri. Ama perde programı oldugu icin sıkıntı olmuyır, en azından benimkinde olmuyor ben 4 yıldır öyle yıkıyorum![]()
Musluk başına çok güldümMusluk başı mıydı neydi adı musluklu olan bir arkadaşım vardı onu da etiketleyeyim o bana dün perde programım var demişti etiketleyin kızlar ne olur ya
AynenMusluk başına çok güldüm![]()