• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Valla ben okuduğumu yazdım. Ama şeye de benziyor olabilir yıllardır sigara içiyorum kanser olmadım gibi. 😅ben de senede 2 kere 5 kilo sirkeyle yıkardım çamaşır makinesini. Zamanla iğrenç bi koku musallat oldu makineyi değiştirmek zorunda kaldık. O zaman sirkeye bağlamadım tabii de işte bu fatihbankı dinleyince olabilir dedim. Bütün servisler zararlı diyor bilmiyorum yani benim alanım değil.
Sirkeyi servisler önermiyor ne bulasık makinasını ne çamaşır makinasına. Ben o yüzden kullanmıyorum hic,biz görmüyoruz icini belki de bi yere zarar veriyor o yüzden kullanmamak lazım bencede

Kızlar çok acil yardım
Burdayım
:KK8:

40 çok olmasın fazla kirli değil , 800 de de kırışık çıkar demişti dün kızlar😪
Yo 40 çok değilki. Devirini 600e getirebilirsin ayarlanıyor deviri. Ama perde programı oldugu icin sıkıntı olmuyır, en azından benimkinde olmuyor ben 4 yıldır öyle yıkıyorum 😊

Yo 40 çok değilki. Devirini 600e getirebilirsin ayarlanıyor deviri. Ama perde programı oldugu icin sıkıntı olmuyır, en azından benimkinde olmuyor ben 4 yıldır öyle yıkıyorum 😊
Benim perdelerim klasık beyaz saten güneşlik ve desemli tül hami anne evleri gibi, afilli filan değil olur mu diyorsun ?

Back
X