Düzenli Evimiz & Hayatımız

aynen inattan sırf:KK70: yemeği de mutfakta yiyorlar 🥴
bi gün artık midem o kadar çok bulandı ki. her seferinde olduğu gibi hala ısrarla koyayım ye kokmuyor diye tepemde dikilmiş konuşurken kp geldi. Bi kızdı:KK70: o gün bugündür yaklaşık 7 sene :KK70: iskembe çorbasi yapmadi ben varken:KK70:
resmen işkence oldu o çorba bana. Ne sabirliymisim bak :KK70::KK70:
Sevdiğim yemeği yapardı bak şimdi hakkını yemiyim çarpılırım 🤣 ne fenaymış ya 😏

aynen inattan sırf:KK70: yemeği de mutfakta yiyorlar 🥴
bi gün artık midem o kadar çok bulandı ki. her seferinde olduğu gibi hala ısrarla koyayım ye kokmuyor diye tepemde dikilmiş konuşurken kp geldi. Bi kızdı:KK70: o gün bugündür yaklaşık 7 sene :KK70: iskembe çorbasi yapmadi ben varken:KK70:
resmen işkence oldu o çorba bana. Ne sabirliymisim bak :KK70::KK70:
İşkembe Yemeyene piste kokar :KK12:

Sevdiğim yemeği yapardı bak şimdi hakkını yemiyim çarpılırım 🤣 ne fenaymış ya 😏

ay telefonda mesela kuru fasulye yaptığımı duysun ertesi gün yemeğe çağırırdi. önümüze kuru fasulye koyardı. giderken de bi tencere kuru fasulye verirdi:D:D hep iyilikten bunlar:D

allahtan en sevdigin yemek yok da sürekli yapıp yedirmeye çalışmıyor:D:D

İşkembe Yemeyene piste kokar :KK12:

Allah var ona dayanırdim. sonuçta benden başka hepsi severek yiyo. ama hırs yapmış hayatında yapmadığı kadar işkembe yapmıştı:D
kendi dolabindaki bitmiş başkasından istemiş. o bitmiş kasaptan almış hırsa bakar mısın:D

Allah var ona dayanırdim. sonuçta benden başka hepsi severek yiyo. ama hırs yapmış hayatında yapmadığı kadar işkembe yapmıştı:KK70:
kendi dolabindaki bitmiş başkasından istemiş. o bitmiş kasaptan almış hırsa bakar mısın:KK70:
:oha::oha:

Allah var ona dayanırdim. sonuçta benden başka hepsi severek yiyo. ama hırs yapmış hayatında yapmadığı kadar işkembe yapmıştı:KK70:
kendi dolabindaki bitmiş başkasından istemiş. o bitmiş kasaptan almış hırsa bakar mısın:KK70:
İnsanın yiyesi varsa bile yemez yanı :KK53:

deterjan dediğin nedir gülüm benim koca su almayı unutuyo:KK70: nolcak ki diyo. haftada en az bir kez yaşıyoruz bunu:KK70: bak yine uok evde su gelecek de gelirken su alacak:KK70:
Bunu çoook yaşadım sonunda arıtıcıya karşı olan adam taktırdı🤣

Back
X