Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ödev lidlaylim den
️ kirli çamaşır sepetinin dibini görmek
Yıkanan çamaşırları katlayıp kaldırırken dolabı temizleyip düzenlemek
Bonus
penyez83
@Efser
@Aktif Lora
@sweetgirlcandy
@Limonsuzzcay
@Pinhan
@papatyamm
@Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
-Hayal
@HeySero
@ilknurrr22
Seda_2727
S selin18
@mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
Lidlaylim
@Feraceli
@dolunaybekler
@Gilmors
Evet anlıyorum..Ben 2020 den beri üyeyim evet babam kaza yapip cezaevine girince bide sağlık problemleri vs vs bazı özel sebebler gitmem gerekti
HoşbuldumEvet anlıyorum..
tekrar hoşgeldiniz aramıza.
İnşallah çok izlenirEvet suan okul dönemi ya cok izleniyo bakalım pazartesi seslendirme yaparak atıyım![]()
Ben özelden atıyorum hemenGünaydınn
Aa kimlerin kanalı var bende takip etmek isterim![]()
Bazı şeyler oldu hayatımda gitmek zorunda kaldım buraya ilkkez gelmedim çok dağıldim ihtiyacım var diye girdim sorun olacaksa çıkabilirim çoğu unutmuştur diye soran kimselere burcunu yaşadığım yeri söyledim ilk kez geldim diye bir ifadem olmadı
kuzen günü sedacımKomşu günümü ?
Akraba günümü??
![]()
AnladımBen asla sorgulamıyorum yargılamıyorum işine de karışmıyorum haddime değil. İstediğin kadar isim değişirsin kimseyi ilgilendirmez.
İlk kez geldim demedin ama ben de katılabilir miyim demenden öyle anlaşılıyor.
Bunu yapan başkası gibi davranan çok olduğu için ilgimi çekti.
Yoksa herkes istediği gibi kalır, isterse gider, gelir.
Anladım geçmiş mesajlarıma bakmak nasıl aklınıza geldi beni sorguladıniz demedim zaten sadece durumumu izahat ettim o kadar üyeliğimi yeniden actirirken teknik ekiple uzun uzun konuştum durumumu anlattım niye kapattığımı niye geri donmek istediğimi beni biliyorlar zaten zor zamanlardan geçtim kilolar aldım depresyon stres de olunca buraya gelip motive olup kilo vermek istediğimi söyledim maddi olarak özel diyetsyene gidemediğimi vs sorulması gereken tüm soruları sordular bende cevapladım ve kendilerinden özür diledimBen asla sorgulamıyorum yargılamıyorum işine de karışmıyorum haddime değil. İstediğin kadar isim değişirsin kimseyi ilgilendirmez.
İlk kez geldim demedin ama ben de katılabilir miyim demenden öyle anlaşılıyor.
Bunu yapan başkası gibi davranan çok olduğu için ilgimi çekti.
Yoksa herkes istediği gibi kalır, isterse gider, gelir.
Anladım geçmiş mesajlarıma bakmak nasıl aklınıza geldi beni sorguladıniz demedim zaten sadece durumumu izahat ettim o kadar üyeliğimi yeniden actirirken teknik ekiple uzun uzun konuştum durumumu anlattım niye kapattığımı niye geri donmek istediğimi beni biliyorlar zaten zor zamanlardan geçtim kilolar aldım depresyon stres de olunca buraya gelip motive olup kilo vermek istediğimi söyledim maddi olarak özel diyetsyene gidemediğimi vs sorulması gereken tüm soruları sordular bende cevapladım ve kendilerinden özür diledim
Dediğim gibi bu durum sizi rahatsız etti ise konuya yazmam yada siz beni görmezden gel butonu ile görmezden gelirsiniz
Dediğim gibi zor donemler yaşadım sağlık vs toparlanmaya çalışıyorum
Beni asla ilgilendirmez deyip eski mesajlarıma nickime ulaşmanız da durumla müsemma
Tamam kusura bakmayın regl dönemindeyim alınganlık yapmış olabilirim sorun yokBen neyle suçlanıyorum ki sizi hiç suçlamadığım halde? Sadece farkettiğim bir şeyi yazdım.
Daha önceden de ne kadar içten yazmışım karşılık vermişim size.
Biz de mükemmel hayatlar yaşamıyoruz ki söylemediğimiz neler var halden anlıyoruz bu yüzden. Ev zorluklarını hele çok iyi biliyoruz.
Kilo konusunda da en zirvede benim.
Eskiden de katılmıştım yeniden katılmak istiyorum da yazabilirdiniz değil mi?
Bir sürü sebebiniz varmış böyle istemişsiniz ben ne diyebilirim daha mesajlarınızı beğendim ve saygı duydum.
Yanlış anlaşılma olmasın diye de açıklama yaptım sizinle ilgili olmadığını, zaman zaman bunun olduğunu anlatabileyim diye.
Niyetim kimseyi kırmak değil buna izin de vermeyiz bütün arkadaşlar olarak.
Teşekkür ederim yoğunluktan anca girebildim böyle herkes uyuyunca kendi kendine kalmak güzelOh afiyet olsun abla. Bende de misafir vardı onlar gidince kızımı uyuttum bende yattım. Biraz tel karıştırır uyuya kalırım ☺ en sevdiğimm
Herkesin bir şey getirmesi güzelmişpenyez83 biz kalabalığız herkes bir çeşit getiriyor 9 falan oluyor
Ben garnitürlü havuç tarator yaptım üstüne cevizli yağ yaptım mıhteşemdi
Bayılırım abla ellerinize sağlık