• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hanımlar benim bikaç gündür sol kasığım ağrıyor ne yaptıysam geçmedi sıcak su torbasi falan ağrı kesici herşey denedim geçmedi ama hafifledi ilk günkü gibi ağrımıyor şükür. Dahiliye doktoruna gittim kan testi yaptı enfeksiyon çıkmadı ama bi değer 10 çıkmış referans aralığı yazmıyordu vücutta iltihabı gösteriyormuş netten baktım. Doktor birşey yok kan temiz dedi ilaç yazmadı kadın hastalıklarına görün dedi, bn randevu aldm bikaç gün sonra gidecem inşallah bi sorun yoktur korkuyorum 🥺 😔

Sizce ne yapmalıyım bilgisi olan var mı
Geçmiş olsun boloncuk, korkma Allah 'ın izniyle bir şey yoktur ❤️
Çok geçmiş olsun, baloncuk hamile olabilirsin inşallah benim kızımında kasıkları çok ağrımıştı bu ikizlerde hatta oda kist vardır diye doktora gitti bişe yok demiş meğerse hamileymiş günü geçince gördü dr bile
Okurken ilk aklıma gelen benimde gebelik oldu, inşallah vardır 🤲

Dut kurusu çayı içtim, nane limon içtim
İlk gün felaket ağrıyordu bıçak gibi keskin batıyordu inşallah kist falan değildir çok korkuyorum 🥺
Yok yok korkma canım değildir inşAllah içini ferah tut🤲🏻 Benim de aklıma ilk hamile olabileceğin geldi inşAllah öyledir🤲🏻değilse bile üşüttün büyük ihtimalle.

Yok kızlar gebe değilim reglim yeni bitti bu ağrı başladı 😔 dahiliye doktoru da hcg bakti ama 2 gün önce bitmişti zaten imkanı yok malum tüpler kapalı 😔🥺
Ya rahmim ağrıyor ya da sol yumurtalığım anlamadım 😕
Allah şifa versin canım inşAllah çabuk geçer 🤲🏻

Limonsuzzcay Limonsuzzcay sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ☺️ 🧿 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
Amin inşAllah canım 🤲🏻 Allahım sana da en kısa zamanda nasip etsin İnşAllah hep dua ediyorum aklıma geldikçe.
Çok şükür iyim. Sancılarım oluyor ama dikkat ediyorum.

Sağol ilknur napıyım zamanı şimdi yapmam lazım ki kışın rahat ediiyim inşallah Allah ağız tadıyla, misafirlerimizle, çocuklarımızla birlikte yemeyi nasip etsin 🤲
Amin ablacım güle güle yiyin inşallah
Hanımlar benim bikaç gündür sol kasığım ağrıyor ne yaptıysam geçmedi sıcak su torbasi falan ağrı kesici herşey denedim geçmedi ama hafifledi ilk günkü gibi ağrımıyor şükür. Dahiliye doktoruna gittim kan testi yaptı enfeksiyon çıkmadı ama bi değer 10 çıkmış referans aralığı yazmıyordu vücutta iltihabı gösteriyormuş netten baktım. Doktor birşey yok kan temiz dedi ilaç yazmadı kadın hastalıklarına görün dedi, bn randevu aldm bikaç gün sonra gidecem inşallah bi sorun yoktur korkuyorum 🥺 😔

Sizce ne yapmalıyım bilgisi olan var mı
Yok kızlar gebe değilim reglim yeni bitti bu ağrı başladı 😔 dahiliye doktoru da hcg bakti ama 2 gün önce bitmişti zaten imkanı yok malum tüpler kapalı 😔🥺
Ya rahmim ağrıyor ya da sol yumurtalığım anlamadım 😕
Bende hamilelik düsünmüstüm yumurtlama dönemine girmiş olabilir misin acaba ondan agrıyo olabilir mi

Amin inşAllah canım 🤲🏻 Allahım sana da en kısa zamanda nasip etsin İnşAllah hep dua ediyorum aklıma geldikçe.
Çok şükür iyim. Sancılarım oluyor ama dikkat ediyorum.
Sağol canm Allah razı olsun 🤲
Dikkat et kendine Allah sağlıkla ilerlemesini kolaylikla kucağına almayı nasip etsin 🤲

Bende hamilelik düsünmüstüm yumurtlama dönemine girmiş olabilir misin acaba ondan agrıyo olabilir mi
Gebelik yok canm yumurtlamayı da bilmiyorum adetimin 10.günü 4 gündür ağrım var bu kadar erken yumurtlama olur mu bilmiyorum böyle ağrı olur mu onu da bilmiyorum çok ağrım olmuştu biraz hafifledi çok şükür bıçak saplanır gibi ağrı oluyordu 2 gece ağrısından uyuyamadım daha siz düşünün 😕🥺

Bugünlerde
Sadece günlük rutin iş yaptım.
Verilen ödevlerden şu en son iki üç tanesini yapamadım.
Hastalık geçirdiğim ve
Eşim bazı vakitler evde.
Ondan.
😂
Can sağlığı.
geriden takip ederim.
Genelde öyle yapıyordum.
en azından umut iyi.
Bnde iyiyim.
İyileştik.

Back
X