- 12 Haziran 2019
- 19.894
- 122.811
- 598
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun boloncuk, korkma Allah 'ın izniyle bir şey yokturHanımlar benim bikaç gündür sol kasığım ağrıyor ne yaptıysam geçmedi sıcak su torbasi falan ağrı kesici herşey denedim geçmedi ama hafifledi ilk günkü gibi ağrımıyor şükür. Dahiliye doktoruna gittim kan testi yaptı enfeksiyon çıkmadı ama bi değer 10 çıkmış referans aralığı yazmıyordu vücutta iltihabı gösteriyormuş netten baktım. Doktor birşey yok kan temiz dedi ilaç yazmadı kadın hastalıklarına görün dedi, bn randevu aldm bikaç gün sonra gidecem inşallah bi sorun yoktur korkuyorum![]()
Sizce ne yapmalıyım bilgisi olan var mı
Okurken ilk aklıma gelen benimde gebelik oldu, inşallah vardırÇok geçmiş olsun, baloncuk hamile olabilirsin inşallah benim kızımında kasıkları çok ağrımıştı bu ikizlerde hatta oda kist vardır diye doktora gitti bişe yok demiş meğerse hamileymiş günü geçince gördü dr bile
Yok yok korkma canım değildir inşAllah içini ferah tutDut kurusu çayı içtim, nane limon içtim
İlk gün felaket ağrıyordu bıçak gibi keskin batıyordu inşallah kist falan değildir çok korkuyorum![]()
Abla küçük aile arasında yapmışlardır belkiUnuttuklarını sanmıyorum, bence çok ayıp insan nezaketen olsada haber verir
Allah şifa versin canım inşAllah çabuk geçerYok kızlar gebe değilim reglim yeni bitti bu ağrı başladıdahiliye doktoru da hcg bakti ama 2 gün önce bitmişti zaten imkanı yok malum tüpler kapalı
Ya rahmim ağrıyor ya da sol yumurtalığım anlamadım![]()
Amin inşAllah canımLimonsuzzcay sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
![]()
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
![]()
Amin ablacım güle güle yiyin inşallahSağol ilknur napıyım zamanı şimdi yapmam lazım ki kışın rahat ediiyim inşallah Allah ağız tadıyla, misafirlerimizle, çocuklarımızla birlikte yemeyi nasip etsin![]()
Hanımlar benim bikaç gündür sol kasığım ağrıyor ne yaptıysam geçmedi sıcak su torbasi falan ağrı kesici herşey denedim geçmedi ama hafifledi ilk günkü gibi ağrımıyor şükür. Dahiliye doktoruna gittim kan testi yaptı enfeksiyon çıkmadı ama bi değer 10 çıkmış referans aralığı yazmıyordu vücutta iltihabı gösteriyormuş netten baktım. Doktor birşey yok kan temiz dedi ilaç yazmadı kadın hastalıklarına görün dedi, bn randevu aldm bikaç gün sonra gidecem inşallah bi sorun yoktur korkuyorum![]()
Sizce ne yapmalıyım bilgisi olan var mı
Bende hamilelik düsünmüstüm yumurtlama dönemine girmiş olabilir misin acaba ondan agrıyo olabilir miYok kızlar gebe değilim reglim yeni bitti bu ağrı başladıdahiliye doktoru da hcg bakti ama 2 gün önce bitmişti zaten imkanı yok malum tüpler kapalı
Ya rahmim ağrıyor ya da sol yumurtalığım anlamadım![]()
Sağol canm Allah razı olsunAmin inşAllah canımAllahım sana da en kısa zamanda nasip etsin İnşAllah hep dua ediyorum aklıma geldikçe.
Çok şükür iyim. Sancılarım oluyor ama dikkat ediyorum.
Gebelik yok canm yumurtlamayı da bilmiyorum adetimin 10.günü 4 gündür ağrım var bu kadar erken yumurtlama olur mu bilmiyorum böyle ağrı olur mu onu da bilmiyorum çok ağrım olmuştu biraz hafifledi çok şükür bıçak saplanır gibi ağrı oluyordu 2 gece ağrısından uyuyamadım daha siz düşününBende hamilelik düsünmüstüm yumurtlama dönemine girmiş olabilir misin acaba ondan agrıyo olabilir mi
Geçmiş olsun havalar değişti üşütmüş olabilirsin belkiBakalım kadın doğuma randevu aldm bu hafta gidecem inşallah