- 25 Ekim 2013
- 10.386
- 35.515
- 798
Canınmı çekti yoksa, hakkını helal etOy afiyet olsun abla hamsi temizlemesinede yemesinede bayılırım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canınmı çekti yoksa, hakkını helal etOy afiyet olsun abla hamsi temizlemesinede yemesinede bayılırım![]()
Helal olsun abla canım çekmedi 2 gün önce yedik balıkCanınmı çekti yoksa, hakkını helal et![]()
Bu iyimişEki Görüntüle 3664069
huzur içinde bedeninizi dinleyecek bir gün olsun
Bugünkü ödev
️Pencere önlerini silmek
️Bakon temizleyip düzenlemek
️hava kötüyse çocuklarla evde bir animasyon filim seyretmek
eğer dışarda hava iyiyse parkta termosa çay kahve vb yanıza alarak biraz açık havada birlikte vakkit geçirmek
Bonus
penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
MssPARE
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Seda_2727
S selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
Eslinna
Lidlaylim
Feraceli
dolunaybekler
aysen-
O _okyanus
Hepimize kolay gelsin![]()
Yok abla düzelmedim doktora gittim enfeksiyon var dedi 3 kutu antibiyotik verdi 1 kutu fitilmavibaloncuk düzeldin mi baloncuk?
Allah şifalar versin canım , ameliyat mı oldu nesi var teyzeninTeyzem yoğun bakımda dualarınızı eksik etmeyin![]()
Allah şifa versinTeyzem yoğun bakımda dualarınızı eksik etmeyin![]()
Geçmiş olsun canımYok abla düzelmedim doktora gittim enfeksiyon var dedi 3 kutu antibiyotik verdi 1 kutu fitilkaç gündür eve elimi sürmedim
![]()
GünaydınGünaydın![]()
geçmiş olsun baloncukYok abla düzelmedim doktora gittim enfeksiyon var dedi 3 kutu antibiyotik verdi 1 kutu fitilkaç gündür eve elimi sürmedim
![]()
Allah yardım etsin geçmiş olsunTeyzem yoğun bakımda dualarınızı eksik etmeyin![]()
Amin sağol ablaAllah şifalar versin canım , ameliyat mı oldu nesi var teyzenin![]()
Bu değerleri düzenlemek için diyet var denk gelmiştim bir kaç kere onları da mı araştırsanCrp değeri çok yüksek ilaçlara rağmen düşmüyormuş![]()