- 10 Kasım 2024
- 3.747
- 21.695
- 223
- 30
Napmışş napmışiişKocasına fısıldamış ve adamı konuşturmuş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napmışş napmışiişKocasına fısıldamış ve adamı konuşturmuş![]()
İkilide sıkıntı mı çıktı yani sendeYok canım. İkili de düşük risk görüp karından sıvı alarak bakalım dediler , ama düşük yapma riski olduğu için kabul etmemiştim. Bi de Allah korusun ama pozitif çıksa bile aldırmayı düşünmüyorsanız eğer yaptırmayın diyorlar. Sonuçta yanlış çıkma ihtimali varmış ve doğuma kadar stres yapacaksın.
Yalnız hakkaten lafı beğendim.En iyisini yapmış maşa varken elini yakmayacaksın
Annengil bize yemek yapmıyor demiş kısacaNapmışş napmışiiş

Risk var çıktı ama düşükmüş. O yüzden göze alamadım. İnşAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızıİkilide sıkıntı mı çıktı yani sende
Ee goca ne demişşşAnnengil bize yemek yapmıyor demiş kısaca
Yine az demiş ben olsam daha neler derdim![]()
Amin canım benim. Bugün bana fetal önerdi ama 2li için daha bugün kan verdim. Yani açıkcası saçma geldi bunu bile ticarete döndersiler çok üzücüRisk var çıktı ama düşükmüş. O yüzden göze alamadım. İnşAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı![]()
Anne niye yemek yapmıyorsun demiş ne desinEe goca ne demişşş
Neden hem ikili hem FetalAmin canım benim. Bugün bana fetal önerdi ama 2li için daha bugün kan verdim. Yani açıkcası saçma geldi bunu bile ticarete döndersiler çok üzücü
Yok hatta ilkinde canım daha çok acımıştı ağrımıştı bu hafif geçtiBen de olucam da nasıl çok acıtıyor mu sonraki günlerde?
Ben yaptırmadım sero
Kız devlette yapıyorlar ama sıra bulmak çok zor detaylı ultrasonNeden hem ikili hem FetalSorma valla. Bi de ayrıntılı ultrason istiyorlar ama devlette yapılmıyor. En düşüğü 3.500 dan başlıyor. Biz 4000 e yaptırdık burada. Hayır yani madem önemli o zaman devlet hastanesinde yaptıralım. Herkesin durumu yok sonuçta. Hem olsa bile gereksiz pahalı. Benimki 15/20 dakika sürdü mesela.
Yeri gelince mi hahhaha her yerde selin reis diyeYalnız hakkaten lafı beğendim.
Kullanıcam yeri gelince![]()
Annengil bize yemek yapmıyor demiş kısaca
Yine az demiş ben olsam daha neler derdim![]()
Asıl evde deseydi annesi anlardı baloncuğun dediğini iyi taktikAma bunu eve gelince dememiş ha orda kalmaya devam ederken demiş ki kv anlasın kimin sözü geçiyeah
o da ertesi gün börek yapmışAma bunu eve gelince dememiş ha orda kalmaya devam ederken demiş ki kv anlasın kimin sözü geçiyeah