• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yok canım. İkili de düşük risk görüp karından sıvı alarak bakalım dediler , ama düşük yapma riski olduğu için kabul etmemiştim. Bi de Allah korusun ama pozitif çıksa bile aldırmayı düşünmüyorsanız eğer yaptırmayın diyorlar. Sonuçta yanlış çıkma ihtimali varmış ve doğuma kadar stres yapacaksın.
İkilide sıkıntı mı çıktı yani sende

Hele heleeee yaşımızı ele veren laflar ardarda geliyor

images
:rolleyes: :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Mutfak toplu ✅
Kocam bey, akşam çıkalım çok sıkıldın sen falan dedi ama kabul etmedim.
Nereye çıkıyoz bacım, 3 tane çocuk,sınav haftası.
Sınav haftası olmasa anamlara bırakırdım belki de.
Gerennk yok dedim.
Düzelirim ben.
2 şarkı dinler, 2 ağlarım geçer.
Ben severim öyle halleri 😀

Neyse işi gücü bitirdim.
Ev beyaz sabun kokuyor 🤗
Buzdolabı ödevi de tamam.
Bugun mutfağı 2 kez süpürdüm.
Ev de süpürüldü.
Robotun silmesinin ardından ben de sildim.

Yarın kahvaltıya 2 arkadaşımı davet ettim.
Öyle.

Risk var çıktı ama düşükmüş. O yüzden göze alamadım. İnşAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı 🤲🏻
Amin canım benim. Bugün bana fetal önerdi ama 2li için daha bugün kan verdim. Yani açıkcası saçma geldi bunu bile ticarete döndersiler çok üzücü

Amin canım benim. Bugün bana fetal önerdi ama 2li için daha bugün kan verdim. Yani açıkcası saçma geldi bunu bile ticarete döndersiler çok üzücü
Neden hem ikili hem Fetal 🤔Sorma valla. Bi de ayrıntılı ultrason istiyorlar ama devlette yapılmıyor. En düşüğü 3.500 dan başlıyor. Biz 4000 e yaptırdık burada. Hayır yani madem önemli o zaman devlet hastanesinde yaptıralım. Herkesin durumu yok sonuçta. Hem olsa bile gereksiz pahalı. Benimki 15/20 dakika sürdü mesela.

Neden hem ikili hem Fetal 🤔Sorma valla. Bi de ayrıntılı ultrason istiyorlar ama devlette yapılmıyor. En düşüğü 3.500 dan başlıyor. Biz 4000 e yaptırdık burada. Hayır yani madem önemli o zaman devlet hastanesinde yaptıralım. Herkesin durumu yok sonuçta. Hem olsa bile gereksiz pahalı. Benimki 15/20 dakika sürdü mesela.
Kız devlette yapıyorlar ama sıra bulmak çok zor detaylı ultrason

Back
X