- 10 Kasım 2024
- 3.785
- 21.907
- 223
- 30
Bide test türkiyede bile yapılmıyor o da ayrı bir olayEvet abla gerçekten pahalı. Rant haline getirmişler resmen. Çok önemliyse devlette yapılması gerekiyor. Herkesin durumu yok. Olsa bile gereksiz pahalı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bide test türkiyede bile yapılmıyor o da ayrı bir olayEvet abla gerçekten pahalı. Rant haline getirmişler resmen. Çok önemliyse devlette yapılması gerekiyor. Herkesin durumu yok. Olsa bile gereksiz pahalı.
Bugün bonusum perşembe yazmışYarın mo yapcaz
Bugün çarşamba evetBugün bonusum perşembe yazmış
Eşim çok bişey demedi ama ben çok bagırdım eşime niye öyle dedin gel biseyler yaparız deseydin dediFenalığına bakar mısın hemen oğluna şikayet etmişkendi evinde de yemek yok sen de onun kocasını mı arayıp şikayet edeceksin
eşin de ayrı bi cins ya nasıl sinir oldum. Senin arkadaşından haberi vardır illa ki ne diye sana çatıyor ki dolduruşa gelip. En kötü " anne yabancı yer değil gelip sen yapsaydın" bile diyebilirmiş.
Buaralar herşey çok sinirlendiriyor beni![]()
Beni cok kullandı baloncuk coook. Meteye hamile kalana kadar her işini yaptım hem burdaki evinde hem köydeki ama maymun gözünü actı iste simdi yapmıyorum. Israrla istiyo geldi yine ev temizlenecek ben camları silerimde perdeleri kim asacak ben yapamam bana hiç deme dedim. Oglu kalıyo o evde kendi köyde oglu kız arkadasıyla gelsin gitsin o evde yaşasın kalsın sen benden is bekle her gün gidene kadar çağırdı kahvaltıya gel istersen diye beni oyuna getirmeye calıstı baktı gelmiyorum iş icin öyle diye getirtip temizlik yaptıracaktı gitmedim.Allah yardım etsin
Bizde aynı şehirde olsaydık beni hizmetçi gibi kullanırlardı zaten öyle yapmaya çalışıyor da ben yapmıyorum o kadar
Amaaannn hepsi aynı
Beni cok kullandı baloncuk coook. Meteye hamile kalana kadar her işini yaptım hem burdaki evinde hem köydeki ama maymun gözünü actı iste simdi yapmıyorum. Israrla istiyo geldi yine ev temizlenecek ben camları silerimde perdeleri kim asacak ben yapamam bana hiç deme dedim. Oglu kalıyo o evde kendi köyde oglu kız arkadasıyla gelsin gitsin o evde yaşasın kalsın sen benden is bekle her gün gidene kadar çağırdı kahvaltıya gel istersen diye beni oyuna getirmeye calıstı baktı gelmiyorum iş icin öyle diye getirtip temizlik yaptıracaktı gitmedim.
Yav zaten gerginim sen yazdıkça sinirden kuruluyorumBeni cok kullandı baloncuk coook. Meteye hamile kalana kadar her işini yaptım hem burdaki evinde hem köydeki ama maymun gözünü actı iste simdi yapmıyorum. Israrla istiyo geldi yine ev temizlenecek ben camları silerimde perdeleri kim asacak ben yapamam bana hiç deme dedim. Oglu kalıyo o evde kendi köyde oglu kız arkadasıyla gelsin gitsin o evde yaşasın kalsın sen benden is bekle her gün gidene kadar çağırdı kahvaltıya gel istersen diye beni oyuna getirmeye calıstı baktı gelmiyorum iş icin öyle diye getirtip temizlik yaptıracaktı gitmedim.
Çok geçmiş Allah şifa versin canım. Buaralar senin imtihanın da hastalıklar galibaSelam kızlar
Bugün sabahtan beri hastanedeyim. Önce annemi getirdim, onun işi bitti eve bıraktım.
Sonra ablamı getirdim, kan değerleri yerlerde...
Ona damar yolundan demir taktılar birazdan çıkacağız onu da eve bırakıp bu sefer koştur koştur eve
geçmiş olsun arya Allah şifalar versinSelam kızlar
Bugün sabahtan beri hastanedeyim. Önce annemi getirdim, onun işi bitti eve bıraktım.
Sonra ablamı getirdim, kan değerleri yerlerde...
Ona damar yolundan demir taktılar birazdan çıkacağız onu da eve bırakıp bu sefer koştur koştur eve
Hayır yaa hep swet yüzünden önceden yazdı ben de ertesi gün için gibi yazmışım la havleeeYarın mo yapcaz