• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Fenalığına bakar mısın hemen oğluna şikayet etmiş 😤 kendi evinde de yemek yok sen de onun kocasını mı arayıp şikayet edeceksin 🤦🏼‍♀️ eşin de ayrı bi cins ya nasıl sinir oldum. Senin arkadaşından haberi vardır illa ki ne diye sana çatıyor ki dolduruşa gelip. En kötü " anne yabancı yer değil gelip sen yapsaydın" bile diyebilirmiş.

Buaralar herşey çok sinirlendiriyor beni 😡
Eşim çok bişey demedi ama ben çok bagırdım eşime niye öyle dedin gel biseyler yaparız deseydin dedi
Bende kızdım sen iyi misin ya dedim benim arkadasım var misafirim var annen gezmis gezmis yemk yok diye beni arıyo ben arkadaşıma hadi git ben yemek yapcam mı dicektim dedim. Telefonda ayrı kızdım gelince ayrı kızdım. Halada kızıyorum aklıma geldikce bana önce napıyosun demis arkadasım var demisim asıl onun yemek sorması sacma kusura bakma dedim

Allah yardım etsin 🤲
Bizde aynı şehirde olsaydık beni hizmetçi gibi kullanırlardı zaten öyle yapmaya çalışıyor da ben yapmıyorum o kadar
Amaaannn hepsi aynı
Beni cok kullandı baloncuk coook. Meteye hamile kalana kadar her işini yaptım hem burdaki evinde hem köydeki ama maymun gözünü actı iste simdi yapmıyorum. Israrla istiyo geldi yine ev temizlenecek ben camları silerimde perdeleri kim asacak ben yapamam bana hiç deme dedim. Oglu kalıyo o evde kendi köyde oglu kız arkadasıyla gelsin gitsin o evde yaşasın kalsın sen benden is bekle her gün gidene kadar çağırdı kahvaltıya gel istersen diye beni oyuna getirmeye calıstı baktı gelmiyorum iş icin öyle diye getirtip temizlik yaptıracaktı gitmedim.

Selam kızlar 🌸

Bugün sabahtan beri hastanedeyim. Önce annemi getirdim, onun işi bitti eve bıraktım.
Sonra ablamı getirdim, kan değerleri yerlerde...
Ona damar yolundan demir taktılar birazdan çıkacağız onu da eve bırakıp bu sefer koştur koştur eve

Tüm evi havalandırdım hava çok güzel hala açık cam
Mutfağı toparladım
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Nevresimi çıkardım makineye attım
Yatağı süpürdüm
Yatak odasını süpürdüm
Yeni nevresim taktım
Dünden yıkanmış kurumus çamaşırlar vardı katladım yerlestırdım
Birazdan yemek yaparım

Beni cok kullandı baloncuk coook. Meteye hamile kalana kadar her işini yaptım hem burdaki evinde hem köydeki ama maymun gözünü actı iste simdi yapmıyorum. Israrla istiyo geldi yine ev temizlenecek ben camları silerimde perdeleri kim asacak ben yapamam bana hiç deme dedim. Oglu kalıyo o evde kendi köyde oglu kız arkadasıyla gelsin gitsin o evde yaşasın kalsın sen benden is bekle her gün gidene kadar çağırdı kahvaltıya gel istersen diye beni oyuna getirmeye calıstı baktı gelmiyorum iş icin öyle diye getirtip temizlik yaptıracaktı gitmedim.

Şaşırdım.
Bu kayınvalideler neden bazen ilginç.
Bir kere benide kayınvalidem eşkili ufak köfte yapalım yuvarlayalım diye çağırdı. Benim şu et kıyma çeken makinem var onda hani köfte de çekiliyor
Makineni yukarıya getir yapalım demişti .
Bende tamam demiştim.
İlk zamanlar daha çocuk yok bende hani kendisinin yokta benimkini ondan istiyor sanıyorum.
Yada varsada bozuk diye tahmin falan ettim. Neyse işte yaptık ettik.
Aradan bir kaç gün sonra salon temizlensin demişti yardım etmiştim.
Birde ne görim karşımda kutuda makine duruyor yani aslında varmış kendisinin.
😅🤣😂
Eşime sordum oda ya işte annem kendisinin kini sonra parçalarını takmayı bilemiyor da ondan diye cevapladı.

Yav zaten gerginim sen yazdıkça sinirden kuruluyorum 😤 ne münasebet ya 🤦🏼‍♀️ eşin gerçekten anlamıyor belli. Biz buna kullanılmak diyoruz ama beyefendiler mecbur gözüyle bakıyor. Hani kızısın mecbur yapacaksın. E ama o sana annelik yapmıyor ki hizmetçi muamelesi yapıyor resmen.
Çok merak ettim, senin ailen eşinden sürekli bişeyler yapmasını istese eşin nasıl karşılardı ?

Selam kızlar 🌸

Bugün sabahtan beri hastanedeyim. Önce annemi getirdim, onun işi bitti eve bıraktım.
Ona damar yolundan demir taktılar birazdan çıkacağız onu da eve bırakıp bu sefer koştur koştur eve
Çok geçmiş Allah şifa versin canım. Buaralar senin imtihanın da hastalıklar galiba 🙁Allah yardımcın olsun ❤️

Selam kızlar 🌸

geçmiş olsun arya Allah şifalar versin

Back
X