• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

🌸

✅️Sütlaç yaptım (kızım dün gece istedi ilk işim onu yaptım)
✅️Oturma odasını düzenledim
✅️Yatakları düzelttim
✅️Çamaşır katladım
✅️Çamaşır attım makineye
✅️wc yıkadım
✅️Ebeveyn banyosunu yıkadım
✅️mutfak halısına yoğurt dökmüştüm onu banyoya attım yıkayacam
Yıkamadan da yeni gelmişti 🥲

Eşim bugün evde fırsattan istifade 😅

Tabiki ediyoruz hoş geldin sidelya 🌸 nasılsın?
Hoşbuldumm Elhamdülillah iyiyim bonus sen nasılsın🥰
hoşgeldiniz :KK52: kendinizi tanıtırsanız ederiz tabi :KK49:
Hoşbuldum.
Tabiki tanıtayım hemen. Ben sidelya 30 yaşında 2 evlat annesiyim. Artık 3 de diyebiliriz Allahın izniyle 3. Bebeğimizi bekliyoruz. Burda da çok gebe var sanki, mesajları okudum biraz😅
Bunun dışında ev hanımıyım. 1. Sınıf ve 5. Sınıf annesi olarak bir de gebe olduğumu düşünürsek bu aralar ev düzeni ile ilgili kantarın topuzu kaçtı diyebiliriz. Detaylı bir temizlik düzen operasyonundan sonra burada yer almanın epey katkı sağlayacağını düşünüyorumHoppa

Okul çıkışı parkta biraz oynadı oğlum dönüşü markete uğradım pirinç ve yoğurt aldım ✅
Eve gelince
Bi kahve 2 kare bitter yedim ✅
Yemeği kontrol ettim pişmemiş gibi bi daha düdüklüyü kapattım fasulye cinsinbi garip çıktı Neyse çok şükür✅🤲🏻
Yayla çorbası yaptım ve pilav yaptım bide salata yaptım ✅
Sofra kur kaldır sonrasında akşamı kıldım ve biraz dinlendim ✅
Sonra kalkıp mutfağu temizledim çay demledim ✅
Kurıtmada ki Havlular katladım ✅
Dün Yıkanan çamaşırları durulama yaptırdım kurutmaya attım ✅
20 dk tempolu yürüyüş yaptım ✅
Sonra Oğlumu uyuttum ✅
Bi yeşilçay içtim telefonfa takıldım bayadır şimdi kalkıp yatsı namazını kılıcam ve yatış 🌸🫠
Senin bunları okumayı özlemişim 😇

Hoşbuldumm Elhamdülillah iyiyim bonus sen nasılsın🥰

Hoşbuldum.
Tabiki tanıtayım hemen. Ben sidelya 30 yaşında 2 evlat annesiyim. Artık 3 de diyebiliriz Allahın izniyle 3. Bebeğimizi bekliyoruz. Burda da çok gebe var sanki, mesajları okudum biraz😅
Bunun dışında ev hanımıyım. 1. Sınıf ve 5. Sınıf annesi olarak bir de gebe olduğumu düşünürsek bu aralar ev düzeni ile ilgili kantarın topuzu kaçtı diyebiliriz. Detaylı bir temizlik düzen operasyonundan sonra burada yer almanın epey katkı sağlayacağını düşünüyorumHoppa

Maşallah 3.geliyor demek Allah kolaylık versin.

Biz sidelyayla diyet topiklerinden tanışıyoruz. Tatlış bir arkadaşımızdı o zamanlar 3 çocukla şimdi nasıl olur bilmem 😬

Back
X