Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana gelen ev hediyelerinden bir kaçını yazayım, aklımda kalanlar (2010 senesi) k.valide yanından kendi evimize taşınırkenEv hediyesi fikri verirmisiniz kızlar
Seda 29 yazmıştı geçen günEn küçük Seda değil miydi sanki![]()
İhtiyacının olacağı bir ürün yoktur zaten dekoratif bir şey almaya karar verdimBana gelen ev hediyelerinden bir kaçını yazayım, aklımda kalanlar (2010 senesi) k.valide yanından kendi evimize taşınırken
Nevresim takımı
Pike
Polar battaniye
Yatak örtüsü
Banyo takımı (paspas 2 parça)
Duvar tablosu
Çiçek koymak için vazo (büyük porselen)
Cam eşyası (borcam, bardak, tatlı tabağı vs..)
Kahve fincanı
Tava seti
Zarfa para koyanda olmuştu
Kararın güzel canimİhtiyacının olacağı bir ürün yoktur zaten dekoratif bir şey almaya karar verdim
Makrome süs ve perde kullanıyor sade ,otantik şeyleri seviyor
Alacağın kişi sağlıcakla güzel günlerde kullansın, baktıkça seni hatırlasınHer şeyde beğenilmeme ihtimali var amaBaharatlık olmaz bence ya. Hem evde vardır hem de her zaman kullanılacak bişey sonuçta, beğenmediği bişey olabilir .
Sweet geçmiş olsun çok şükür bir şey yokmuşGece 2 ye kadar hastanedeydikdüğün bitiminde ahsenin elini tutuyorduk dirsek kısmı döndü mü noldu ağrıyor demeye başladı kaldıramıyordu kolunu çeviremiyordu. Yakın bi acile gittik 100 kişi vardı çıktık özele gittik. Özeldeki doktor ben anlayamam ortopedi olan hastaneye gidin dedi. Çam ve sakuraya gittik. Ayağımda topuklular ordan oraya ordan oraya. Şükür röntgen çekildi bişey çıkmadı. Otele döndük geçti. Hastanede ağlayacaktım beni tek aldılar eşimde yoktu. Ayakkabı ayağımı mahvetti ay çok kötü bir geceydi. Neyseki bişeyi çıkmadı
Dikkatli ol sero camların büyükse riske atma benceCam silmekten bişey olmaz heralde ya demi. Perde asmıcam
Ama baharatlık hep göz önündeHer şeyde beğenilmeme ihtimali var ama![]()
Yok yavrum büyük değil. Sildim uzandım şimdi Allâh razı olsunDikkatli ol sero camların büyükse riske atma bence
Sabah pizza yaptım. Beceriksiz kadın pizzası sizde deneyim snsksş
Bence deHamilesin bu bile lüks boşver![]()
Kocam evde şov yapmak için cam falan silcem
Cam sildim sjsksöNaptın sero merak ettim![]()
Çok geçmiş olsun iyi ki önemli birşey yokmuş
Çok geçmiş olsun canım ya çok şükür bişey çıkmamış![]()
Sabah da bildirim geldi indirime girmiş hatta. Bilmiyorum gördüğüm kişi videolar attı güzeldi kullanımı falan rahat duruyorduEn küçük Seda değil miydi sanki
Ben de onu soracaktım. Shark dedi eşim ama bilemedim nasıldır diye.
Ya kız çok geçmiş olsun
Fincan en sevdiğim dicektim ama olmaz demişsin. Neyse olurda bana gelirsen bana fincan al iyi mi![]()
Yaa çok geçmiş olsun![]()
Çok geçmiş olsun swetimm neyse ki bir şey çıkmamış![]()
sweetgirlcandy çok geçmiş olsun
Sweet geçmiş olsun çok şükür bir şey yokmuş
Çok teşekkür ederim hepinize. Gece geldik otele geldiğimizde geçti dedi gerçekten de geçti çünkü hiç kaldıramıyor çeviremiyordu.