- 20 Mayıs 2024
- 1.747
- 9.178
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çamaşır mı koydun. Çay olmalıydıEvden erken çıkıcam tatile bıraktığımız işlerimiz var bakalım ne vakit iş edebilicem.
Kalkınca bi çamaşır koydum sadece
Brnde bunu çatlayacak yer kalmadığı için başka yer çatladı olarak yorumlamıştım. demek bebek mi karar veriyormuş nereyi çatlatacağınaHer gebelikte aynı olmuyo kızlar çocuğun duruşundan kaynaklı ilk gebelikte farklı ikincide farklı çatlaklar olmuştu bende.
çok geçmiş olsun canım , çok şükür bişe çıkmamışGece 2 ye kadar hastanedeydikdüğün bitiminde ahsenin elini tutuyorduk dirsek kısmı döndü mü noldu ağrıyor demeye başladı kaldıramıyordu kolunu çeviremiyordu. Yakın bi acile gittik 100 kişi vardı çıktık özele gittik. Özeldeki doktor ben anlayamam ortopedi olan hastaneye gidin dedi. Çam ve sakuraya gittik. Ayağımda topuklular ordan oraya ordan oraya. Şükür röntgen çekildi bişey çıkmadı. Otele döndük geçti. Hastanede ağlayacaktım beni tek aldılar eşimde yoktu. Ayakkabı ayağımı mahvetti ay çok kötü bir geceydi. Neyseki bişeyi çıkmadı
alıcağın kişinin yakınlığına bağlı olarak değişiyo aslında hediye işi yada o sana ne aldıysa insan altında kalmak istemiyoEv hediyesi fikri verirmisiniz kızlar
Eşimin kuzenisweetgirlcandy siz kimin düğününe gitmiştiniz
Benim doğum yaptığımla geçti yanmaBide onu çıkarma ilknur yav geçecek diye umudum var![]()
Darısı basımaaBenim doğum yaptığımla geçti yanma![]()