• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Her gebelikte aynı olmuyo kızlar çocuğun duruşundan kaynaklı ilk gebelikte farklı ikincide farklı çatlaklar olmuştu bende.
Brnde bunu çatlayacak yer kalmadığı için başka yer çatladı olarak yorumlamıştım. demek bebek mi karar veriyormuş nereyi çatlatacağına

Gece 2 ye kadar hastanedeydik🤦🏼‍♀️ düğün bitiminde ahsenin elini tutuyorduk dirsek kısmı döndü mü noldu ağrıyor demeye başladı kaldıramıyordu kolunu çeviremiyordu. Yakın bi acile gittik 100 kişi vardı çıktık özele gittik. Özeldeki doktor ben anlayamam ortopedi olan hastaneye gidin dedi. Çam ve sakuraya gittik. Ayağımda topuklular ordan oraya ordan oraya. Şükür röntgen çekildi bişey çıkmadı. Otele döndük geçti. Hastanede ağlayacaktım beni tek aldılar eşimde yoktu. Ayakkabı ayağımı mahvetti ay çok kötü bir geceydi. Neyseki bişeyi çıkmadı
çok geçmiş olsun canım , çok şükür bişe çıkmamış

Ev hediyesi fikri verirmisiniz kızlar
alıcağın kişinin yakınlığına bağlı olarak değişiyo aslında hediye işi yada o sana ne aldıysa insan altında kalmak istemiyo
biz geçenlerde bi arkadaşa gittik kızımla birer tane ledli küçük avize aldık sormuştuk eksiğini , ama kargo biz gidene kadar gelmedi bende boş gitmeyelim diye 2 tanede güzel el havlusu aldım , kargo bi kaç gün sonra gitmiş
nevresim , battaniye,pike öyle şeylerde güzel ve kullanışlı oluyo

Balkon camını sildim ✅
Demirlerini cifledim✅
Balkonda oturma odasını gören pvc var onu cifledim, camını sildim ✅
Saksıları temizledim✅
Balkon takımının, sehbaların ve soğan patetesliğin tozunu aldım ✅
Yeri süpürdüm ✅

Balkon kapısını siliyordum belimin ağrıdığını hissettim bıraktım 🤡
Anneme kahvaltıya gideyim dönüşte de kalanları yapayım.

2 gün annemde kaldım.
✅Sabah çantaları boşalttım kirlileri ayırdım.
✅Makineye çamaşır attım.
✅Oğluma kahvaltı yaptırdım.
✅Koridor ve mutfağı süpürdüm halılarını serdim.
Nevresim değiştiricem.
Odaları süpürücem.
Bulaşık makinesini yerleştiricem.
Sonra çarşıda işlerim var

Back
X