- 30 Ocak 2015
- 20.122
- 30.220
- 798
- 30
Hic bi fikrim yok karanlık oda cok iyi geliyo migrende yatıp dinlenceksin varsa öyle bi fırsatınBaşım ağrıyoooorrrrbu sefer hacamatta çok etkili olmadı. Önerisi olan varsa alırım migren için?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic bi fikrim yok karanlık oda cok iyi geliyo migrende yatıp dinlenceksin varsa öyle bi fırsatınBaşım ağrıyoooorrrrbu sefer hacamatta çok etkili olmadı. Önerisi olan varsa alırım migren için?
Nerdeeeee her an bir isteği olan 2.5 yaş bebeyleHic bi fikrim yok karanlık oda cok iyi geliyo migrende yatıp dinlenceksin varsa öyle bi fırsatın
Yok la özür ne dilerse çıkarım ama küsken gitmem ne gıdecem gadamı alsınYemekten yırttın hadi neyse iyi olmussero olsa cıkmazdı yemege felan inatcı keci beni bu konuda cok zorbalıyo
![]()
HeySero
Kıymalı karnabahar yapıcam yanına makarnaSabah sadece kahvaltı hazırladım
Akşam 5 de geldim kremalı tavuk sote yanına makarna dünden kalan çorba ıspanak falan da vardı öyle geçti bugün
Yarına ne pişiricez![]()
Şimdi mutfağa giriyorum bulaşıkları halay çekiyor
Katlanacak çamaşır yıkanacak çamaşır falan da var
Genel olarak her yere bi el atayım günlük
O zamn baska önerim yok malesefNerdeeeee her an bir isteği olan 2.5 yaş bebeyle![]()
Yemegimi yer dönerim ya özürü mü beklicemYok la özür ne dilerse çıkarım ama küsken gitmem ne gıdecem gadamı alsın
Yarını niye düsünüyoruz gönül simdiSabah sadece kahvaltı hazırladım
Akşam 5 de geldim kremalı tavuk sote yanına makarna dünden kalan çorba ıspanak falan da vardı öyle geçti bugün
Yarına ne pişiricez![]()
Bende regl migreni oluyor magnezyum içiyorum ağrım hafifliyorBaşım ağrıyoooorrrrbu sefer hacamatta çok etkili olmadı. Önerisi olan varsa alırım migren için?
Silmiyorum bi seçenek olur muKızlar koltukları neyle siliyorsunuz ? Arap sabunuyla silinir mi ?
Ben arap sabunuyla siliyorumKızlar koltukları neyle siliyorsunuz ? Arap sabunuyla silinir mi ?
İçine başka bir şey koyuyor musun abla ? Sadece Arap sabunu mu ?Ben arap sabunuyla siliyorum
Makinem yok yıkayamıyorum şekerim ellerimle sileceğimSilmiyorum bi seçenek olur mu
Arap sabunuyla cok silen var ama oturma odam varken orayı toz çamaşır deterjanını suda eritip siliyodum salonu oturma yerleri yıkanıyo yıkıyorum
Ben yeni gördüm bunuNane Limon Kabugu ödev sırası sende bu hafta boyunca