• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

sabah 10 da uyandık umutla. mama içti
Kahvaltı hazırladım.
Cicibebe yedi.
odaları süpürdüm çöp attım.
Ocağı sildim.
Mermeri sildim.
çamaşır attım yıkanıyor. Bulaşık makinesinide çalıştırdım.
Eşim kalktı umuta bakarken ütü yaptım.
Umutun odasını topladım .
birazdan yatak odasını toplayacam. 😃😀
çay aldım.

Bilemedim ben de ya. Hiç düşünmemiştim ama o söyleyince kafama takıldı. Son zamanlarda çok iyiydik. Bikaç kişiye de bişeyler anlatmıştım. Dediğin gibi anlatmamak lazım demek ki 🤷🏼‍♀️
Hiç düşnmemiştim ne demek düşün valla limonsuzum her şeyi anlatma bişey alırsa aldı deme hemen gösterme insanlar çok garip şeylerle bile kıyas yapabiliyor

Kızlar bişey sorcam ya. Gülmeyin ama 🫣

Biz eşimle barıştık çok şükür ama 1 hafta oldu. Eşim dedi ki 1 haftadır üstümde büyük bi sıkıntı ve ağırlık vardı sanki. Barışmak istedim ama olmadı bi türlü dedi. Aklına nazar değmiş olabileceği gelmiş hatta ve okumuş içinden hep. Sizce böyle bişey olabilir mi?🤔

Konuşarak halledebilirdik ama ikimiz de bişey yapamadık sanki 🤷🏼‍♀️En son o uzanırken ben gidip yanına uzandım. Bi derin nefes aldı sanki ya yüzü güldü adamın 🤷🏼‍♀️
Neden olmasın limonsuz nazar iyi gözle de olur. Kimseye bişey anlatmamak gerek

Bonus Bonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy sweetgirlcandy
@MssPARE Limonsuzzcay Limonsuzzcay
@Pinhan
@papatyamm
@Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu Nane Limon Kabugu
@-Hayal
@HeySero
@ilknurrr22
Seda_27 Seda_27
@selin18
@mavibaloncuk
@Derinsu4747
Eslinna Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
dolunaybekler dolunaybekler
@aysen-
@_okyanus
@A R Y A
@Gilmors
Kızlar yazdım sanmıştım ama yazmamışım bugün pazar olması sebebiyle ödev vermedim zaten çoçuklu olanlar tatil bitişi sebebiyle yoğun geçiriyordur bugünü
Nane verilen hiç bir ödevi de yaptın mı diye sor bana🤭😁

Back
X