- 2 Ağustos 2013
- 38.845
- 131.941
- 798
Geçmiş olsun efserikomçoluk çocuk hastalardı banada uçundan çarptı bu hafta giremedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun efserikomçoluk çocuk hastalardı banada uçundan çarptı bu hafta giremedim
ev büyüçü yapan koca karı evi oldu ne kadar ot nekadar çicek böcek yapıldı denenediGeçmiş olsun efserikom
Geçmiş olsun canımçoluk çocuk hastalardı banada uçundan çarptı bu hafta giremedim
Allah şifa versin bonusum inşAllah iyileşir de rahat edersinDeveye sormuşlar serooo...
omuzum için iyi geldi ama kollarımın ağrısı geçmedi boynumdandır diye düşünüp tekrar gittim boynum için başladım ayrıca devlette iğneli bi tedaviye de başladık 3 seferlik nöral terapi.
Belim ayrı.
sağol canımGeçmiş olsun canım
Allah şifa versin bonusum inşAllah iyileşir de rahat edersinbelin için sülük tedavisi denemiş miydin ?
Geçmiş olsun canımSormuşsunuzçok yoğun geçti tatil İstanbulda gezim dersen pert oluyorsun.
2 günle çok yoruldum her gün gezsem nolurdu bilmiyorum.
Geçmiş olsun efser aktarı eve taşıdınız heraldeev büyüçü yapan koca karı evi oldu ne kadar ot nekadar çicek böcek yapıldı denenedi![]()
Kilo vermem lazım limonsuzum yaptığım şeyler hep geçiciGeçmiş olsun canım
Allah şifa versin bonusum inşAllah iyileşir de rahat edersinbelin için sülük tedavisi denemiş miydin ?
Olsun bonusum en azından kısa vadede rahatlatsa o bile iyi bişey.Kilo vermem lazım limonsuzum yaptığım şeyler hep geçici
Olabilir neden olmasın kimseye kocanı övme ben birkaç defa eşimle foto paylaşmıştım her seferinde sudan sebepten kavga ettikKızlar bişey sorcam ya. Gülmeyin ama
Biz eşimle barıştık çok şükür ama 1 hafta oldu. Eşim dedi ki 1 haftadır üstümde büyük bi sıkıntı ve ağırlık vardı sanki. Barışmak istedim ama olmadı bi türlü dedi. Aklına nazar değmiş olabileceği gelmiş hatta ve okumuş içinden hep. Sizce böyle bişey olabilir mi?
Konuşarak halledebilirdik ama ikimiz de bişey yapamadık sankiEn son o uzanırken ben gidip yanına uzandım. Bi derin nefes aldı sanki ya yüzü güldü adamın
![]()
Bonus
penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
MssPARE
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Seda_27
S selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
Eslinna
Lidlaylim
Feraceli
dolunaybekler
aysen-
O _okyanus
A R Y A
Gilmors
Kızlar yazdım sanmıştım ama yazmamışım bugün pazar olması sebebiyle ödev vermedim zaten çoçuklu olanlar tatil bitişi sebebiyle yoğun geçiriyordur bugünü
Bilemedim ben de ya. Hiç düşünmemiştim ama o söyleyince kafama takıldı. Son zamanlarda çok iyiydik. Bikaç kişiye de bişeyler anlatmıştım. Dediğin gibi anlatmamak lazım demek kiOlabilir neden olmasın kimseye kocanı övme ben birkaç defa eşimle foto paylaşmıştım her seferinde sudan sebepten kavga ettik
Geçmiş olsun canımHayırlı günler kızlar
Tatil çok yoğun geçti bir sürü iş birikti bugünde başım çok ağrıyor
Kahve içince hafifler umarım
Ne kadar da anlayışlı biriBonus
penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
MssPARE
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Seda_27
S selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
Eslinna
Lidlaylim
Feraceli
dolunaybekler
aysen-
O _okyanus
A R Y A
Gilmors
Kızlar yazdım sanmıştım ama yazmamışım bugün pazar olması sebebiyle ödev vermedim zaten çoçuklu olanlar tatil bitişi sebebiyle yoğun geçiriyordur bugünü
Bende ne zaman birine iyi olduğumuzu anlatsam o gün kesin kavga ediyoruz limonsuz. Olabilir yani nazarKızlar bişey sorcam ya. Gülmeyin ama
Biz eşimle barıştık çok şükür ama 1 hafta oldu. Eşim dedi ki 1 haftadır üstümde büyük bi sıkıntı ve ağırlık vardı sanki. Barışmak istedim ama olmadı bi türlü dedi. Aklına nazar değmiş olabileceği gelmiş hatta ve okumuş içinden hep. Sizce böyle bişey olabilir mi?
Konuşarak halledebilirdik ama ikimiz de bişey yapamadık sankiEn son o uzanırken ben gidip yanına uzandım. Bi derin nefes aldı sanki ya yüzü güldü adamın
![]()