• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar bişey sorcam ya. Gülmeyin ama 🫣

Biz eşimle barıştık çok şükür ama 1 hafta oldu. Eşim dedi ki 1 haftadır üstümde büyük bi sıkıntı ve ağırlık vardı sanki. Barışmak istedim ama olmadı bi türlü dedi. Aklına nazar değmiş olabileceği gelmiş hatta ve okumuş içinden hep. Sizce böyle bişey olabilir mi?🤔

Konuşarak halledebilirdik ama ikimiz de bişey yapamadık sanki 🤷🏼‍♀️En son o uzanırken ben gidip yanına uzandım. Bi derin nefes aldı sanki ya yüzü güldü adamın 🤷🏼‍♀️
Olabilir ben demistim o günde sana icimden bile bayadır kavga etmiyoruz desem o gün birbirimizi yiyoruz sudan sebeplerden. Zaten fotoğraf nr zaman paylaşsam kaçınılmaz son tartışma. Eskisi kadar atmıyorum bende cok nadir

Hayırlı günler kızlar 🌸
Tatil çok yoğun geçti bir sürü iş birikti bugünde başım çok ağrıyor
Kahve içince hafifler umarım
Geçmiş olsun abla💐
Verdiğim basit ve 🤏miniminnacık ödevleri yapmayanlara :sinirli:
Ben muafım demi nane 🥲
Kızlar bizde baya şiddetli kavga ettik bugün.
Saatlerdir ağlamaktan zor geldim kendime…
Neyse Allaha havale ediyorum yapacak bir şey yok
Yapma hayal ya kendine yavruna yazık. Olur kavgalar tartışmalar düzelir elbet kendine eziyet etme

sen niye hamile hamile ağlıyosun kuzum
az umursamayın zaten umursadıkca da karmaşık oluyor herşey
Elimde değil ki efser ağlamak istemiyorum ama napıyım o kadar üstüme geldi ki söylediği laflar haddi hesabı yok ve hiçbir şey yok ortada
Yapma hayal ya kendine yavruna yazık. Olur kavgalar tartışmalar düzelir elbet kendine eziyet etme
Düzelir duzelmesine ama durduk yere saçma sapan laflar etti ağır konuştu ilknur başım catlıyor hapta alamıyorum

Elimde değil ki efser ağlamak istemiyorum ama napıyım o kadar üstüme geldi ki söylediği laflar haddi hesabı yok ve hiçbir şey yok ortada

Düzelir duzelmesine ama durduk yere saçma sapan laflar etti ağır konuştu ilknur başım catlıyor hapta alamıyorum
Oda pisman olmustur hayalcim insan sinirliyken bazen agzından cıkanları fark edemiyor. Yat uyu dinlen sabaha geçer başının agrısıda eşinde hatasını anlayıp özür diler umarım bi an önce

Back
X