- 10 Kasım 2024
- 4.117
- 23.238
- 228
- 30
Kolay, gelsin ablaaaGeçen kış kendime başladığım yelek var onu örüyorum canım. Bu kış biter umarım
Bu arkası düz örgü yapıyorum
Eki Görüntüle 3676971
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay, gelsin ablaaaGeçen kış kendime başladığım yelek var onu örüyorum canım. Bu kış biter umarım
Bu arkası düz örgü yapıyorum
Eki Görüntüle 3676971
bugün gezmedeydim canım yarın sabah üzeri senle bir kahve içelim
Maşallah baya ilerlemişsinBen su temel matematik kitabı var ya aldım dedigim onu bitirdim komple yine o hocanın video ders notları var ona basladım onda da 17. Videodayım bide kadir gümüşün parla paragraf kpss soru bankası var onunda 5 videosunu izledim soru çözüyorum baya çözdüm ordanda
Güzel ödevGünaydın kızlar
Mutlu hafta sonları
Ödevimiz genel ev süpürme tuvalet banyo temizliği, kişisel bakım
@Bonus
penyez83
Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
@MssPARE
@Limonsuzzcay
@Pinhan
@papatyamm
@Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
@ilknurr22
Seda_27
@selin18
@mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
@dolunaybekler
aysen-
@_okyanus
@A R Y A
@Gilmors
Erkekler için malesef öyle kendileri bal gibi bilirler hatalı olduklarını kendileri de atar tutarlar ama hep onlar haklıdırHep onlar masum ve hep onlar haklı demi?
Hormonlardandir belki canım Rabbim ferahlık versin geçer insallahKızlar nedense bugün çok mutsuz uyandım. Ağlamak istiyorum sürekli içimde değişik bi sıkıntı var. İnşallah geçer
Allah yardımcın olsun kolaylık versin ablaAynen ben yaparken kolay geliyor.
Zaten, işler "enter tuşuna tıkla "hopp oldu sanıyorlar.
1 senedir ayrılacağımı söylüyorum gelen de olmaz ise, yapicam bir kahve ohhhh içip, gerisi sizde derim o kadar.
Umarım sen de bende zorlanmadan, kolaylıkla hayırlısıyla işleri devir ederiz abla
İlerledimde iste kaldım Arda bi odada oturuyo ama ben odaklanamıyorum bi türlü evdeyken akşamlarıda zihnim yorgun oluyoMaşallah baya ilerlemişsin
Sağolasın canımKolay, gelsin ablaaa
Bekliyorum tamamdırbugün gezmedeydim canım yarın sabah üzeri senle bir kahve içelim![]()
Sağolasın ayşenimAllah yardımcın olsun kolaylık versin abla
Okula başlayınca tam gaz devam edersin inşallah. Bende mecbur akşamları çalışıyorum gündüz imkanı yok. Zor oluyor gerçekten hem vücut hem zihin yorgunİlerledimde iste kaldım Arda bi odada oturuyo ama ben odaklanamıyorum bi türlü evdeyken akşamlarıda zihnim yorgun oluyo
Senin bölümün neydi sviitOkula başlayınca tam gaz devam edersin inşallah. Bende mecbur akşamları çalışıyorum gündüz imkanı yok. Zor oluyor gerçekten hem vücut hem zihin yorgun
Matematik yavruşSenin bölümün neydi sviit