• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim de aynı şekilde bitmeyen vajinal enfeksiyonum var. Transfer planlanıyor, ama enfeksiyon geçmeden yapmalarını istemiyorum. Siz hangi fitili kullandınız?
İnanın 5 seneden fazla oldu net hatırlamıyorum ismini ama sanki biokadın diye bişeydi

Günaydın ❤️

1000103889.webp

Kendimce büyük temizlik öncesi evi bir düzenleme, toparlama listesi yaptım.
Bunları yapmak için kendime 4 gün ayırdım. Çünkü bu süre içerisinde hastane işlerim de var, oyüzden parça parça yapacağım.
Bunlar bittikten sonra yardımcı bir abla gelecek cam, kapı, yer, tuvalet banyo yapacak Allah nasip ederse 🙏🏻

⚡Vitrinin icindekileri yıka, vitrini sil, yerleştir.
⚡Konsolu boşalt, içini dışını üstünü sil, yerleştir.
⚡Aynaların tozunu al
⚡Vestiyeri sil, içini düzenle
⚡Ayakkabı dolabının içini temizle, fazlalıkları ayır.
⚡Tuvaletteki lavabonun altını sil düzenle
⚡Banyo dolabını sil, içini düzenle
⚡Mutfak dolaplarının içlerini düzenle, sil
⚡Buzdolabını temizle, içini düzenle
⚡Fırını temizle
⚡Deniz'in çekmecelerini düzenle, fazla kıyafetleri ayır. Oyuncakları ayır
⚡Deniz'in odasındaki nevresimleri yıka, ütüle, yatağını süpür
⚡Giyinme odasının içini sil, çantaları ve kıyafetleri kullanılmayan varsa ayır, düzenle.
⚡Gardropu düzenle, sil, giyilmeyenleri çıkar, düzenle.

Kendimce büyük temizlik öncesi evi bir düzenleme, toparlama listesi yaptım.
Bunları yapmak için kendime 4 gün ayırdım. Çünkü bu süre içerisinde hastane işlerim de var, oyüzden parça parça yapacağım.
Bunlar bittikten sonra yardımcı bir abla gelecek cam, kapı, yer, tuvalet banyo yapacak Allah nasip ederse 🙏🏻

⚡Vitrinin icindekileri yıka, vitrini sil, yerleştir.
⚡Konsolu boşalt, içini dışını üstünü sil, yerleştir.
⚡Aynaların tozunu al
⚡Vestiyeri sil, içini düzenle
⚡Ayakkabı dolabının içini temizle, fazlalıkları ayır.
⚡Tuvaletteki lavabonun altını sil düzenle
⚡Banyo dolabını sil, içini düzenle
⚡Mutfak dolaplarının içlerini düzenle, sil
⚡Buzdolabını temizle, içini düzenle
⚡Fırını temizle
⚡Deniz'in çekmecelerini düzenle, fazla kıyafetleri ayır. Oyuncakları ayır
⚡Deniz'in odasındaki nevresimleri yıka, ütüle, yatağını süpür
⚡Giyinme odasının içini sil, çantaları ve kıyafetleri kullanılmayan varsa ayır, düzenle.
⚡Gardropu düzenle, sil, giyilmeyenleri çıkar, düzenle.
Benimde böyle detaylı bir temizliğe ihtiyacım var 😒

Eşim yeni çıktı iş için markete gitmem lazım yapılacak ufak tefek işler var okunacak kitaplar var ama kalbim yine deli gibi çarpıntı yapıyor
Dun ve bugün bir arkadasla konuştuk mesajlaşma ile tüm enerjimi tüketti ve negatifi üzerime bıraktı gerçekten
Mesajına baktığıma cevap verdigime dahi pişmanım şuan
Allah'tan çok samimi değiliz sınır çizmem kolay olacak
Zaten kötüydüm daha kötü oldum
Kendi sorununu anlatıyor ben teselli ediyorum moralini düzelince benim ile ilgili olumsuz bir şey söylüyor (sözde iyi niyetli imiş)
Tüm enerjim gidiyor önceleri bu kadar farkında değildim ama son 2 3 görüşmede bunu fazlası ile hissettim
Karar aldım artık kesinlikle yazmayacağım ve o yazınca da cevap vermeyeceğim herhalde anlayacaktır

Bugun yattım biraz
Hava hala kapalı çok etkileniyorum
Yemek yaptım
Baza başlığı beni çok rahatsız ediyor ama eşim yatağı yıkıcak o sırada güzelce silerim diye bekletiyorum yapamıcam bugun ödevi
Ev temiz toplu
Yemek yaptım, yine toplu mutfak
Kollarım ağrıyo, ikisi birden birşey taşımış yorulmuş gibi.

brokoli sevmeyen çoçuk varsa bu tarifi bir deneyin benimki 14 yaşında yeni bu tarifle yedi şükür bir kış sebzedi geçti boğazından🤓
bir yerde varmı bilmiyorum ben bir kaç fırında brokoli videosu seyredib tamamen kızımın damak tadı olarak yaptım çok lezetli oldu
tarif
1 orta boy brokoli ( küçük küçük ayır sadece 5-7 dakika arası haşla soğuk sudan geçir)
tuz,karabiber,pulbiber,kekik(kokuya hasas olduğu için çokta yakıştı)
2 kaşık galete unu kıtırlık versin diye göz kararı zeytinyağı hepsini karıştırdım malzemeyi baya birbirne buladım tepsiye dizdim ben permasan kullandım evde ne varsa sevilen eriyen bir peynir olur bence susam olsa onuda sepecektim evde yoktu olursa oda yakışır fırınladım
çok güzel oldu bunu süzme yoğrutlada servis edebilinir

Bugun yattım biraz
Hava hala kapalı çok etkileniyorum
Yemek yaptım
Baza başlığı beni çok rahatsız ediyor ama eşim yatağı yıkıcak o sırada güzelce silerim diye bekletiyorum yapamıcam bugun ödevi
Ev temiz toplu
Yemek yaptım, yine toplu mutfak
Kollarım ağrıyo, ikisi birden birşey taşımış yorulmuş gibi.
Kapalı ve sisli hava vs beni de etkiliyor
Markete gidip geldim
Aldiklarimi yerleştirdim
Oğlumla konuştum
Bir bardak çay içip dizi izleyeceğim
Sonra kitabımı okuyacağim
Yemeğim var hazır akşama
Ufak tefek işleri de hallederim gün bitmeden modun düşük ve çarpıntım varken birşey yapmak istemiyorum Dr um da sıkışma ve çarpıntı varjrn birşey yapacağım diye kalbini zorlama dedi artık herşeye yetişmeye çalışmaktan vazgeçtim
Kendimi de dinlemek istiyorum bazen

Back
X