• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli hakaret edip sinirlendirdin diyen eş

gamze0101

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2020
53
55
18
30
Eşimle dün gece tartıştık bana o.çocuğu şerefsiz dedi kaç kere .boşanmayı istiyorum ama çocuğu düşünüyorum bakacak kimsem yok çalışan bi insanım kendi de rahat bırakmicak çocuğu kendi almak işticek vs .duyduğum laflar çok ağırıma gidiyor bi akıl istiyorum

Şu an çocuğunuza kim bakıyor ve devlet memurumusun ? İşin gücün maaşın yerinde mi? çocuk kaç yasında ?

Şuan eşim bakıyor aylık izinde onun dışında kardeşim kayınvalidem vs.kızkardeşim üniye gidecek annem vefat etti .daha 7 aylık küçücük 😑

Çocuğu bahane etmeyin lütfen. Yapılan araştırmalar huzursuz evlerde büyüyen çocukların boşanmış ailelerle sahip çocuklara göre daha çok problem yaşadıklarını gösteriyor. Mahkemeler herhangi bir illegal iş/ yasaklı madde kullanımı yoksa zaten çocuğu anneye veriyor ayrıca boşansanız bile babası tabi ki görecek ilgilenecek çünkü o onun babası rahat bırakmaz derken neyi kastettiğinizi anlamadım. Çalışıyorsanız bakıcı bulursunuz ya da kreşe verirsiniz. Tamamen çocuğu düşünmek değil de şartlara uyum sağlama ya da hazır olmadığınız için bosanmıyorsunuzdur. Hakaretin bahanesi olmaz lakin temel sebep ne? İlla boşanmam diyorsanız çift terapisine gidin.

Şu an çocuğunuza kim bakıyor ve devlet memurumusun ? İşin gücün maaşın yerinde mi? çocuk kaç yasında ?
Memurum .kime söylesem çocuğun var aman diyor ben çocuğum var diye hakaret küfür çekemem.çok severek de evlendim ama artık saygı kalmadı evliliğimde

Asil cocugu düsündün için bosanmalisin. Evde hakaret küfür girla olan bir yerde büyümekte güzel birsey degil. "Cocugum babasina düskün" diyeceksin simdi. Eh tabi, cocuk o. Dövülen, hakaret isiten cocuklarda halen gidip onu döven anne babalarina sariliyorlar. Cünkü tek bildikleri dünya o. O dünyanin iyi oldugu anlamina gelmiyor.

Annenler cocuga bakamazmi, kres yasina gelinceye kadar?

Çocuğu bahane etmeyin lütfen. Yapılan araştırmalar huzursuz evlerde büyüyen çocukların boşanmış ailelerle sahip çocuklara göre daha çok problem yaşadıklarını gösteriyor. Mahkemeler herhangi bir illegal iş/ yasaklı madde kullanımı yoksa zaten çocuğu anneye veriyor ayrıca boşansanız bile babası tabi ki görecek ilgilenecek çünkü o onun babası rahat bırakmaz derken neyi kastettiğinizi anlamadım. Çalışıyorsanız bakıcı bulursunuz ya da kreşe verirsiniz. Tamamen çocuğu düşünmek değil de şartlara uyum sağlama ya da hazır olmadığınız için bosanmıyorsunuzdur. Hakaretin bahanesi olmaz lakin temel sebep ne? İlla boşanmam diyorsanız çift terapisine gidin.
Sebep alkol .alkollü eve gelip saçma sapan şeylere kavga çıkarıyor .

Asil cocugu düsündün için bosanmalisin. Evde hakaret küfür girla olan bir yerde büyümekte güzel birsey degil. "Cocugum babasina düskün" diyeceksin simdi. Eh tabi, cocuk o. Dövülen, hakaret isiten cocuklarda halen gidip onu döven anne babalarina sariliyorlar. Cünkü tek bildikleri dünya o. O dünyanin iyi oldugu anlamina gelmiyor.

Annenler cocuga bakamazmi, kres yasina gelinceye kadar?
Annem vefat etti

Çok iyi bir yool planı yapın. Asla fevri davranmayın. Allah ıslah etsin inşallah.

Bakın ben şimdi olmasa da ilerde nöbetli çalışcam boşanan arkadaşlarım çocuklarını nöbete getiriyor öyle bi çaresizlik .

Sebep alkol .alkollü eve gelip saçma sapan şeylere kavga çıkarıyor .
E tamam adamın sarhoş olup yarın öbür gün çocuğu dövmeyeceği ya da hakaret etmeyeceği ne malum, ne yapacaksınız o zaman? Konuşun kendisi ile ya çift terapisine gidin ya da alkol alıp hakaret ettiği bir gece ses /video kaydı alın (kanıtlama amacıyla bir kereye mahsus alınırsa delil sayılabiliyor). Gidin avukata çocuk nafakası+ yoksulluk nafakası+ maddi manevi tazminat içeren boşanma davası açın ayrıca protokole çocuğun eğitim masraflarını babanın karşılaması maddesi de ekletin. 2 yaşından büyük ise çocuk kreşler var, değilse 2 yaşına kadar bakıcı bakar idare edersiniz. Ayrıca öyle bir çaresizlik falan yok polis memuru baba+ teğmen anne ikisi de nöbetçi çalışıyor nöbetçi olduklarında çocuklarına geceli bakıcı bakıyor. Bahane isterseniz bahane çok.

Annem vefat etti

Basin sagolsun. Yasadiklarin simdi sana ekstra zor geliyordur. Ne diyecegimi bilemedim. Cok iyi düsün ve neye gücün yetiyorsa onu yap. Bu adami çekmek zorunda degilsin ama. Bosanmak cocukta travma yaratmaz. Geceleri alkollü eve gelip ve evi dagitan biri travma yapar. Cok küçük, anlamaz deme, anliyor.

Esinden alacagin nafaka ile bakici tutabilirsin, kres yasina gelinceye kadar. Etrafinda baska büyükler yokmu yardim edebilecek olan? Kendi evini tutarsin, kendi düzenini saglarsin ve huzurlu olursun en azindan.

Aman canımsın bak bebeğin küçükmüş .hem alkol hem hakaret hem devlet memurusun yasında kucuktur senın 25-38 dıye tahmın edıyorum canımsın çekme yalvarırım cekmeyın ben yandım hayatım mahvoldu sız cekmeyın .Boyle ne sevılmeye ne baba olmaya layık olmayan ınsanları cekmeyın adam etmeyın .bende hep cocuklar ıcın el seyre doymaz dıye cektım ama ınankı 60 yasınada gelsen patlıyor . Bebegıne dokunamaz yası kucuk hakım dırek sana verır tuyune gene dokunamaz . Devlet memuruymususn mis gibi , Baglat nafakanı , ver cocugunu ısıne yakın bır krese gıderken bırak donerken al . Kreşler eskisi gibi değil herşey saatle etkınlıkler var disiplinli. Haftada birde bir temızlıkcı al evıne mıs gıbı haftasonu cocugunla gecır hayatını yasa ... Boyle yaparsan senınde sınırlerın pskılojın bozulmaz düzen kurarsın .

Annem vefat etti
Başın sağolsun nur ıcınde yatsın ınşallah . Bırde bu kufuru olen kadıncagıza yaptı o ...çocuğu diyerek size dikkatınızı cekerım .Benımde annem babam yok zaten boyle sahıpsız oldugumuzu bıldıklerınden bırazda horozlanıyorlar.

Bakıcı. Evli olup işe başlayan çoğu kadın parasını bastırıp bakıcı tutuyor. Özel sektörde değilsiniz, çalışma saatleriniz nispeten belli. Belli bir maaş standardınız var. İşten atılırım kaygısı taşımıyorsunuz. Milyonlarca kadın işten ayrılırsam beş parasız kalırım korkusuyla boşanamıyor. “Şerefsiz, o çocuğu” diyen insan değil eş, ana baba kardeş olsa aynı çatı altında yaşanmaz. Allah korusun düşünmek bile istemiyorum.
Güvenilir, yaşı büyük müsait bir akrabanızdan rica edersiniz eğer varsa, bakıcıya alışana kadar o başında durur. Bakıcı gelince eve kamera yerleştirir birkaç yıl o şekilde idare edersiniz sonra zaten kreş yaşı gelmiş oluyor. Allah aşkına bu kadar alternatif varken “ o. çocuğu” lafını yutar mı insan? Hem de her ay bir deste para kazanırken?

Back
X