Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Memurum .kime söylesem çocuğun var aman diyor ben çocuğum var diye hakaret küfür çekemem.çok severek de evlendim ama artık saygı kalmadı evliliğimdeŞu an çocuğunuza kim bakıyor ve devlet memurumusun ? İşin gücün maaşın yerinde mi? çocuk kaç yasında ?
Sebep alkol .alkollü eve gelip saçma sapan şeylere kavga çıkarıyor .Çocuğu bahane etmeyin lütfen. Yapılan araştırmalar huzursuz evlerde büyüyen çocukların boşanmış ailelerle sahip çocuklara göre daha çok problem yaşadıklarını gösteriyor. Mahkemeler herhangi bir illegal iş/ yasaklı madde kullanımı yoksa zaten çocuğu anneye veriyor ayrıca boşansanız bile babası tabi ki görecek ilgilenecek çünkü o onun babası rahat bırakmaz derken neyi kastettiğinizi anlamadım. Çalışıyorsanız bakıcı bulursunuz ya da kreşe verirsiniz. Tamamen çocuğu düşünmek değil de şartlara uyum sağlama ya da hazır olmadığınız için bosanmıyorsunuzdur. Hakaretin bahanesi olmaz lakin temel sebep ne? İlla boşanmam diyorsanız çift terapisine gidin.
Annem vefat ettiAsil cocugu düsündün için bosanmalisin. Evde hakaret küfür girla olan bir yerde büyümekte güzel birsey degil. "Cocugum babasina düskün" diyeceksin simdi. Eh tabi, cocuk o. Dövülen, hakaret isiten cocuklarda halen gidip onu döven anne babalarina sariliyorlar. Cünkü tek bildikleri dünya o. O dünyanin iyi oldugu anlamina gelmiyor.
Annenler cocuga bakamazmi, kres yasina gelinceye kadar?
E tamam adamın sarhoş olup yarın öbür gün çocuğu dövmeyeceği ya da hakaret etmeyeceği ne malum, ne yapacaksınız o zaman? Konuşun kendisi ile ya çift terapisine gidin ya da alkol alıp hakaret ettiği bir gece ses /video kaydı alın (kanıtlama amacıyla bir kereye mahsus alınırsa delil sayılabiliyor). Gidin avukata çocuk nafakası+ yoksulluk nafakası+ maddi manevi tazminat içeren boşanma davası açın ayrıca protokole çocuğun eğitim masraflarını babanın karşılaması maddesi de ekletin. 2 yaşından büyük ise çocuk kreşler var, değilse 2 yaşına kadar bakıcı bakar idare edersiniz. Ayrıca öyle bir çaresizlik falan yok polis memuru baba+ teğmen anne ikisi de nöbetçi çalışıyor nöbetçi olduklarında çocuklarına geceli bakıcı bakıyor. Bahane isterseniz bahane çok.Sebep alkol .alkollü eve gelip saçma sapan şeylere kavga çıkarıyor .
Annem vefat etti
Başın sağolsun nur ıcınde yatsın ınşallah . Bırde bu kufuru olen kadıncagıza yaptı o ...çocuğu diyerek size dikkatınızı cekerım .Benımde annem babam yok zaten boyle sahıpsız oldugumuzu bıldıklerınden bırazda horozlanıyorlar.Annem vefat etti
Sizde saygı kalmamış ...Yedi aylık bebekse yavrunuz cokda yıllar gecmıs bır evlılık degıldır cok cabuk tuketmıssınızKafama yastık fırlatıcam derken çocuğa geldi korktu yavrum