• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli hakaret edip sinirlendirdin diyen eş

Nişanlıyken böyle değildi anlamadım sonradan değişti saygısızlaştı
Nişanlılık döneminde elbette böyle degildir ama ya evliliğin içinde nasıldı?böyle tıpkı bu şekilde hakaret eden saygısız yüksek dağları ben yarattım edalı hallerinde bir insandı.
Boşanmak zor bir seçim ise muhatap olmayın,tartışma konularına girmeyin kısacası alttan alın.
Başka bir yol terapi alın.eşiniz ayık olduğunda onun bu halleri bu gidişin evliliğe kötü anılar bıraktığını yanlışı nerde yaptığımızı öğrenmemiz gerekiyor diyip konuşun

Nişanlılık döneminde elbette böyle degildir ama ya evliliğin içinde nasıldı?böyle tıpkı bu şekilde hakaret eden saygısız yüksek dağları ben yarattım edalı hallerinde bir insandı.
Boşanmak zor bir seçim ise muhatap olmayın,tartışma konularına girmeyin kısacası alttan alın.
Başka bir yol terapi alın.eşiniz ayık olduğunda onun bu halleri bu gidişin evliliğe kötü anılar bıraktığını yanlışı nerde yaptığımızı öğrenmemiz gerekiyor diyip konuşun
Bu kaç oldu en iyisi boşanmak istediğimi söylemek dediğiniz gibi .seviyorum değer de veriyorum ama bu hakaretleri kabul etmek istemiyorum

Şu kadınların acizlikleri bir tek beni mi öfkelendiriyor 😤 calisiyormuşsunuz birde, cocuklari bahane etmekten vazgecin artik 🙄 Allah size de akıl fikir versin!

Memurum .kime söylesem çocuğun var aman diyor ben çocuğum var diye hakaret küfür çekemem.çok severek de evlendim ama artık saygı kalmadı evliliğimde
Çocuğun var aman ne ya ?
insanların su zihniyetlerinden nefret ediyorum gerçekten
O çocuk anne baba mutsuzluğuyla büyüyünce de çocuk var aman diyecekler mi ?
Ben de 3 yaşında kızımla yeni boşandım başlar çok zordu çok ağladım ama alışıyorum gerçekten daha iyiyim ve hic pişman olmadım
Siz o yola girerseniz Allah herseyi yoluna koyuyor merak etmeyin

Sevgili arkadaşlar lütfen kendinizi yormayın. Konu sahibi hamileyken evden kovulmuş zaten sürekli hakarete uğrayan, ilgi görmeyen buna rağmen boşanmayan bir şahıs, arada içini soğutmak adına buraya yazıyor herhalde. Ne deseniz boş. Böyleleri basına gelecekleri bile bile her şeye devam ediyorlar üstelik mecbur da değil, çalışıyor, yorum yazmaya değmez.

99A7EE76-54E3-4295-BB32-68894D3D40EB.jpeg
6A66AC1A-EB01-4B1D-9F72-E739EBE3A95D.jpeg

Bakın ben şimdi olmasa da ilerde nöbetli çalışcam boşanan arkadaşlarım çocuklarını nöbete getiriyor öyle bi çaresizlik .
AB bakıcı desteği diye birşey var. 2 yaşını doldurmamış çocuklar için devlet 3500 tl civarında para yardımı yapıyor. Beni kaç kez aradılar bir tanecik form doldurmuştum internetten. Aradıklarında tam zamanlı çalışmadığım için erteledim sonra birkaç kez daha aradılar bakın çocuk 2 yaşını doldurmadan gelin diye. Yani demek istediğim kurtulmak için şansınız var. Yarın çocuğunuz konuşmaya başladığında sarhoşluğu ve küfür etmeyi meziyet sanacak. Şimdiden kurtulun sarhoş adamın ne yapacağı hiç belli olmaz.

Sevgili arkadaşlar lütfen kendinizi yormayın. Konu sahibi hamileyken evden kovulmuş zaten sürekli hakarete uğrayan, ilgi görmeyen buna rağmen boşanmayan bir şahıs, arada içini soğutmak adına buraya yazıyor herhalde. Ne deseniz boş. Böyleleri basına gelecekleri bile bile her şeye devam ediyorlar üstelik mecbur da değil, çalışıyor, yorum yazmaya değmez.

Eki Görüntüle 2898336 Eki Görüntüle 2898335
Evet arada içimi soğutmak için yazıyorum sensin ya .öyleyse bile sanane.geçmişi kurcalamak ne kadar hoşunuza gidiyor

Rabbim akıl fikir versin vicdan merhamet versin... Allahım herkesin evine mutluluk huzur versin.. Dua etmekten başka birşey gelmez elimden...

Back
X