Düzenli hayatımızın menü ve spor sayfası

kıçını kaldırmadığı için bana hergun spor negom
zaten yemedi ben gitcem deyip duruyo 10 günde iki gün çocuk baktı perişan oldu
Son kenafir bükücü mü bayildim profil yazina kv benim uzmanlik alanim lütfen cok severim bayilirim kendilerini picak lazimmi göndereyim mi

30 dakika leslie
6 hafta da değişim videosu ders 1 - 12 dakika
Kollar üst vücut videosu - 10 dakika
Kollar ve tüm vücut videosu - 10 dakika

Yapıldı
Maşallah ben dun gece ac uyudum sabah tartildim yine ayniyim normalde gram da olsa giderdi regl dönemi diye mi acaba neyse bikac gün daha bekleyelim bakalim

Son kenafir bükücü mü bayildim profil yazina kv benim uzmanlik alanim lütfen cok severim bayilirim kendilerini picak lazimmi göndereyim mi

teşekkür ederim cikcikcim çok pis kenafir bukerim
kendi kendini imha etmesini bekliyorum. elimizi kana bulamayalim

her konuyu kaynanaya bulamak istemiyorum seni geyik topigine ışınlamak isterim orda bol bol geyiği dönüyo

teşekkür ederim cikcikcim çok pis kenafir bukerim
kendi kendini imha etmesini bekliyorum. elimizi kana bulamayalim

her konuyu kaynanaya bulamak istemiyorum seni geyik topigine ışınlamak isterim orda bol bol geyiği dönüyo
Aman yok bacim bosver dursun bence de bulamayalim kvyi konuya
Kac cocugun var biraz kendinden bahsetsene tanisalim mi
Gerci ben bu konudaki cogu kisiyi tanimiyorum herkeslen tanisalim isterim

Çok şükür hiç bi sıkıntı yok bu hafta eşim gündüz evde o yüzden pek giremedim ama sporumu da diyetimide aksatmiyorum bugünkü sporumu da yaptım diğer videolara geçemedim ekstradan 60 ip dün bugünde 70 tanecik ip hopladim :)

Canım çok iyisin iki aya fıstık gibi olacaksın sen

Günaydın spor yapmaya gidiyorum :) bugün diğer videolarida yaptırır inşallah ufaklık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…