Maalesef sayılmazMaalesef eksi. Egsersiz yerine bol bol ev işi yapıyorum olur mu?
SüpersinBugünkü sporum tamam
Çok terledim bugün
Günaydın canım, ben yaptımGünaydın spor yapmaya gidiyorum :) bugün diğer videolarida yaptırır inşallah ufaklık
Günaydın canımGünaydınnnn
Sporlar yapıldı mı
Olur canım yeterki hareket olsun.ne zaman uygunsan o zaman yap,sporun saati olmazSporumu yaptım 100 tanede ip hopladim diğer videoları yine yapamadım anne mama anne mama diye döndü peşimdeilerleyen saatlerde yapsam yine faydası olur galiba dimi
Kızlar spora başlayınca etkisini göstermesi en az kaç ayı buluyor
Günaydın canım
Dün spor yapamadım ben kuzumhatta herifle atıştık diye sinirden öyle kötü beslendimki
Olur tabi canım ne zaman istersen yapSporumu yaptım 100 tanede ip hopladim diğer videoları yine yapamadım anne mama anne mama diye döndü peşimdeilerleyen saatlerde yapsam yine faydası olur galiba dimi
Hoş geldinSüper olmuş ben de spora ve diyete başlamak istiyordum
HarikaBugün sporumu yaptım
Tamam canım, bildirim tep yeter sadece, yeter ki y ar o sporunuGünaydıınn
Nego m sporlarım tamam :) Fazla aktif olamıyorum :S
Kahvaltı da gayet sağlıklı yiyorum ekmeği çok az yiyorum. Öğlen kahve içiyorum. Akşam kaçırmamaya çalışıcam.
Bugün biraz yürürüm de :)
Teşekkür ederizHanimlar bol sporlar ve fit menuler diliyorum :)
Konuya denk geldim öyle bi selam vereyim dedim.
1 saat yürüdüm. Dus aldim birazdan kahvalti edicem. Bugun izinliyim insallah çok kalorili gecmez
HarikaDün 1 saat yürüyüş üm var sadeceNego
Ayy benim atladigim 400 ip dün degil miydi21 temmuz sporları
Nego
Bonus Hala hasta ama yeter da
@Ataayemi zeynepyu
malipina
Kafiyesizsiir Kokulu Nane
@pawlover
@ayseMsb
@HayatSevinceGuzel
jnci
H hasbeenandgone
Leyl-i-fer
A aypare -
@Eminosa
@Saricivcivcikcik
@samdan
Dündü dimiAyy benim atladigim 400 ip dün degil miydio zamn bugün daha fazla atlicam.
Bilmiyorum günler birbirine girdiDündü dimi
Canım beni de gaza getirdin, ipe yoğunluk vericem artıkBilmiyorum günler birbirine girdi
Neyse canim 400 ipin lafi mi olur bugün 800 atlariz
Yeni bayramlik siparis verdim kendime o gelene kadar sıkı yönetim ilan ediyorum cok dikkat etcem en azindan ödemimi atiyim
Bence de yaris yapalim gec bile kaldıkCanım beni de gaza getirdin, ipe yoğunluk vericem artıkhem kısa sürüyor hem de etkili. Gaza getirelim bu konu da birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?