Düzenli hayatımızın menü ve spor sayfası

Gunaydinnn şimdi spor yapmaya gidiyorum :) tatlı krizi oldu bugün bende ne yiycem gözümün önünde çikolata dönüyor

bugün hava çok sıcaktı akşamı bekledim spor için
İyi yapmışsın
Nego bugün 30 dk yürüyüş yaptım
Harika canım
Harika
Gunaydinnn şimdi spor yapmaya gidiyorum :) tatlı krizi oldu bugün bende ne yiycem gözümün önünde çikolata dönüyor
Canım gün kurusu kayısı, hurma, kuru incir yiyebilirsin, tarçın tatşı isteğini bastırır, muz varsa ez üstüne tarçın serp ye mesela

dün haşlanmış yumurta salatalık peynir ekmek yedim. ekmek cavdar ince iki dilim.

öğlen tek lavaş döner dürüm ayran

akşam mercimek çorbası, salata, kabak sandal ama cok az üç dört çatal yedim.

iki tane de kurabiye yedim yatmadan:)

bugün sabah haşlanmış yumurta zeytin peynir ceyrek simit yedim.

şimdi kahvenin yanına bı küçük bitter yedim lavilerden.

öğlene bamya ve ayran var.

akşam mercimek çorbası ve ıspanak yemeği yoğurt olcak:)

kızlar kilo bildirimi zorunlu değil dimi, benim kilom yine takıldı tartıyı kaldırdım sadece sporuma ve yediğine dikkat ederek ilerlemek istiyorum artık
Yok yok burda tartı zorunlu değil
Aynalar ve ölçüler yeter bize
Yürüyüş yapıcanm bugün negom
Tamam
Canım dürüm çekti

Ama deli gibi temizlik yapıyorum, spor da yapıyorum akşama kocam jest yapsın bence
Ooo o zaman is degisir bence de eniste jest yapsin kahvemin yanina cikilata lokum yicektim demin hunharca. Sonra burasi aklima geldi o kadar spor yapiyosun sacmalama dedim sessizce yerine biraktim onlari
Bana ordan bi tane aferin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…