Düzenli hayatımızın menü ve spor sayfası

Evet spor ayakkabınla atlamalısın yoksa kaslarını çok yorar çok ağrı çekersin, kramp bile girer fazla atlarsan ayakkabısız
Canım ayakkabı ile atlıyorum ben parmak ucunda olacak, tam basmayacaksın. Diğer türlü zarar verirsin kaslarına.
Ayy cok teşekkürler hanimlar iyi ki söylediniz.
2 gündür resmen hayatimda hic agrimayan bacaklarim agriyo. Mali dedigin gibi kramp girer gibi sürekli bi huzursuzluk var.
Bi dahakine öyle yapiyim bari.

2 gündür resmen hayatimda hic agrimayan bacaklarim agriyo. Mali dedigin gibi kramp girer gibi sürekli bi huzursuzluk var.
Neyse canım iyi ki farketti mali

Ben de o hatayı yapmıştım zamanında ,çıplak ayakla ipe çok fazla yüklenmiştim üç gün kramplarla cebelleştim ordan biliyorum

Nego m bugün sadece videoyu yapabildim. Ben videodan öncede kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışıyordum ama yemeğime pekdikkat edemiyodum, özellikle abur cubura ama burda başladığımızdan beri baya dikkat etmeye çalışıyorum :) 3 göbeğim daha iyii sankii :)

merhaba yediklerime dikkat etmedim demissin sadece sporla kilonuzda degisim var mı merak ettim ben de fazla dikkat etmiyorum yediklerime o yüzden sordum

merhaba yediklerime dikkat etmedim demissin sadece sporla kilonuzda degisim var mı merak ettim ben de fazla dikkat etmiyorum yediklerime o yüzden sordum
Yok malesef ne kadar spor olursa olsun yemekte aşırıya kaçınca istediğim sonucu hiç alamadım ben daha doğrusu kilom şuan iyi gibi ama göbeğim var benim ve büyümeye çok müsait o yüzden yediklerimiz de spor kadar önemli canım :)

cok heycanlandim bir an sadece spor yeter diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…