Evet canım 3 level 10 ar günlük, 30 gün.negom jillianinher gün mu yapmak gerekiyor
Yapmaya başlayınca yeteeer yapmıycam daha diyicem kesinYaparsınyaparmısın
Harikasın canım, sınava kadar kilo vereceksin bile
Bu kadar kendinden niye geçiyorsun evladımGünaydın dün ben spor yapamadım ayaklarım su topladı önceki günün mezdekesinden kalma
Artık nasıl kendimden geçtiysem oynarken
Elimde değil kendimi kaybediyorum hojamHarikasın canım, sınava kadar kilo vereceksin bile
Bu kadar kendinden niye geçiyorsun evladım
Yalın ayak mı atlıyosunBenim de iki gündür bacaklarim agriyo ip atlamak mahvetti
Evet ayakkabiyla mi atlamaliyimYalın ayak mı atlıyosun
Evet spor ayakkabınla atlamalısın yoksa kaslarını çok yorar çok ağrı çekersin, kramp bile girer fazla atlarsan ayakkabısızEvet ayakkabiyla mi atlamaliyim
Benim de iki gündür bacaklarim agriyo ip atlamak mahvetti
Canım ayakkabı ile atlıyorum ben parmak ucunda olacak, tam basmayacaksın. Diğer türlü zarar verirsin kaslarına.Evet ayakkabiyla mi atlamaliyim
Evet spor ayakkabınla atlamalısın yoksa kaslarını çok yorar çok ağrı çekersin, kramp bile girer fazla atlarsan ayakkabısız
Ayy cok teşekkürler hanimlar iyi ki söylediniz.Canım ayakkabı ile atlıyorum ben parmak ucunda olacak, tam basmayacaksın. Diğer türlü zarar verirsin kaslarına.
Neyse canım iyi ki farketti maliAyy cok teşekkürler hanimlar iyi ki söylediniz.
2 gündür resmen hayatimda hic agrimayan bacaklarim agriyo. Mali dedigin gibi kramp girer gibi sürekli bi huzursuzluk var.
Bi dahakine öyle yapiyim bari.
Ben de o hatayı yapmıştım zamanında ,çıplak ayakla ipe çok fazla yüklenmiştim üç gün kramplarla cebelleştim ordan biliyorumAyy cok teşekkürler hanimlar iyi ki söylediniz.
2 gündür resmen hayatimda hic agrimayan bacaklarim agriyo. Mali dedigin gibi kramp girer gibi sürekli bi huzursuzluk var.
Bi dahakine öyle yapiyim bari.
merhaba yediklerime dikkat etmedim demissin sadece sporla kilonuzda degisim var mı merak ettimNego m bugün sadece videoyu yapabildim. Ben videodan öncede kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışıyordum ama yemeğime pekdikkat edemiyodum, özellikle abur cubura ama burda başladığımızdan beri baya dikkat etmeye çalışıyorum :) 3 göbeğim daha iyii sankii :)
Yok malesefmerhaba yediklerime dikkat etmedim demissin sadece sporla kilonuzda degisim var mı merak ettimben de fazla dikkat etmiyorum yediklerime o yüzden sordum
cok heycanlandim bir an sadece spor yeter diyeYok malesefne kadar spor olursa olsun yemekte aşırıya kaçınca istediğim sonucu hiç alamadım ben daha doğrusu kilom şuan iyi gibi ama göbeğim var benim ve büyümeye çok müsait o yüzden yediklerimiz de spor kadar önemli canım :)
Ahhh keşke öyle olsaydıcok heycanlandim bir an sadece spor yeter diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?