evet cok güzel ramazanda tattim onu 5 kilo verdim 6 kilo aldim hemenAhhh keşke öyle olsaydıgözümün önünden çok güzel şeyler geçiyor ama cıııss sağlıklı beslenmeye alışınca da güzel gidiyo aslında :)
Tamam canımNego Bugün spor yapamadim ama 2 saat alisveris icin dolandim
Ne güzel canım, abur cubur çıkınca hayatımızdan, gerisi daha kolay oluyorNego m bugün sadece videoyu yapabildim. Ben videodan öncede kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışıyordum ama yemeğime pekdikkat edemiyodum, özellikle abur cubura ama burda başladığımızdan beri baya dikkat etmeye çalışıyorum :) 3 göbeğim daha iyii sankii :)
Öyle bir şey yok yok unutcok heycanlandim bir an sadece spor yeter diye
Günaydın canımGünaydın
Günaydın canımgünaydın kızlar
bugün sporu yapınca haber vereceğim
Günaydın canımgünaydın hatunlar
bugün niyet ettim simit kemirmeye:)
kahvaltı hazirlamadim:)
malipina
Bonus
Saricivcivcikcik
HayatSevinceGuzel
Ataayemi zeynepyu
ayseMsb
Leyl-i-fer
Bugünün sporlarını da yapalım, hadi kızlar hadi fit olucaz
Bugün insallah bosluk bulup yapmaya caliscam bayagi isim var haftanin ilk gunu malum pazartesi=temizlikmalipina
Bonus
Saricivcivcikcik
HayatSevinceGuzel
Ataayemi zeynepyu
ayseMsb
Leyl-i-fer
Mezdeke ile fıstık olacak hatunİki üç gündür adetim diye yapamıyorun ,akşam mezdeke yapayım
Günaydın canımGunaydinn dün yaptım sporumu bugün çocuklar miz miz kalktı lar bende enerjisiz kalktım nedense
Temizlik de spor sayılırBugün insallah bosluk bulup yapmaya caliscam bayagi isim var haftanin ilk gunu malum pazartesi=temizlik
O zaman bu defa devamlılık gösterelim hep birlikteevet cok güzel ramazanda tattim onu 5 kilo verdim 6 kilo aldim hemenbu defa kararliyim basladim insallah
Birazdan başlıyorum Negommalipina
Bonus
Saricivcivcikcik
HayatSevinceGuzel
Ataayemi zeynepyu
ayseMsb
Leyl-i-fer
benide alın aranıza...Tamam canım
Ne güzel canım, abur cubur çıkınca hayatımızdan, gerisi daha kolay oluyor
Öyle bir şey yok yok unut
Günaydın canım
Anacım bişey yemeden olmaz niye böyle yaptın ki,pat diye bayılır düşersin mazallahdikkat etcem dedim bu kadar beklememistim gece ki ictigim kahveyle duruyorum
bilerek olmadi canım ya disarda isim cikti sicakta da canim istemedi 4ü buldu yemem kötü oldum ama yedikten sonra yapmam bidahaAnacım bişey yemeden olmaz niye böyle yaptın ki,pat diye bayılır düşersin mazallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?