harikasın29 temmuz sabah sporu
Jillian level 1/ 20 dakika
10 dakika eliptik
12 dakika Tuğçe İrtem pilates
Kaslarım hala titriyorharikasın
Sabah arkadaşa geldim ,eve geçim akşamüstü yapacüümmalipina
Ataayemi zeynepyu
Saricivcivcikcik
aypare ackerman
@Leyl-i-fer
@pawlover
@ayseMsb
@HayatSevinceGuzel
E Eminosa
kunfeyekun__
Hadi bugünün sporlarını tam bekliyorum
Tamam canımSabah arkadaşa geldim ,eve geçim akşamüstü yapacüüm
Sayılır sayılırHojam 2 kilo hamur yoğurdum kol sporu sayılır mı
Canım dinlenr dinlenr atlayabilirsin ipi alışana kadarGünaydınn benim spor da yapıldı hâlâ 80 tane ip hoplayabiliyorum haftaya 100 olur inşallah :)
Küçük küçük biberli ekmek yaptıkTamam canım
Sayılır sayılırne yaptın?
Canım dinlenr dinlenr atlayabilirsin ipi alışana kadar50 ip de bir 5- 10 saniye mola ver devam et
Tarhana dan cips deniycem bendeKüçük küçük biberli ekmek yaptık
Henuz spor yapmadim ama bi iki saattir hunharca koşturarak temizlik yaptimmalipina
Ataayemi zeynepyu
Saricivcivcikcik
aypare ackerman
@Leyl-i-fer
@pawlover
@ayseMsb
@HayatSevinceGuzel
E Eminosa
kunfeyekun__
Temizlik yapıyorum akşama güç toplayabilirsem yapacağım yoksa yarın tekrar dönüyorum sporamalipina
Ataayemi zeynepyu
Saricivcivcikcik
aypare ackerman
@Leyl-i-fer
@pawlover
@ayseMsb
@HayatSevinceGuzel
E Eminosa
kunfeyekun__
Henuz spor yapmadim ama bi iki saattir hunharca koşturarak temizlik yaptimenerjim kalirsa aksam yurucem
Tamamdır hanımlarTemizlik yapıyorum akşama güç toplayabilirsem yapacağım yoksa yarın tekrar dönüyorum spora
canım teyzemi kaybettik dün.... çok üzgünüm...malipina
Ataayemi zeynepyu
Saricivcivcikcik
aypare ackerman
@Leyl-i-fer
@pawlover
@ayseMsb
@HayatSevinceGuzel
E Eminosa
kunfeyekun__
Basiniz sagolsun mekani cennet olsun inşallahcanım teyzemi kaybettik dün.... çok üzgünüm...
Allah razı olsun canım... 4 ay önce proföserliğünü almıştı...tam emeklerinin karşılığını almıştı... 47 yaşındaydıBasiniz sagolsun mekani cennet olsun inşallah
Yaa inanmıyorum tam sefasini sürcegi zaman.. gencmis de bideAllah razı olsun canım... 4 ay önce proföserliğünü almıştı...tam emeklerinin karşılığını almıştı... 47 yaşındaydı
Başınız sağolsuncanım teyzemi kaybettik dün.... çok üzgünüm...
6 senedir kanserdi... ilaçlarını alır günlük hayatına devam ederdi... ilaçlar fayda etmedi.. cumartesi fenalaştı aniden birdenbire... aşırı öksürüğü vardı.. bir türlü ikna edemediler hastaneye gitmeye.. . iltihaplı zatürree olmuş.. ciğerleri bitmiş soluk alamadı... makinedeydi.. en son kalbi durdu... kaybettik...Başınız sağolsunhasta mıydı?
Allah rahmet eylesin...6 senedir kanserdi... ilaçlarını alır günlük hayatına devam ederdi... ilaçlar fayda etmedi.. cumartesi fenalaştı aniden birdenbire... aşırı öksürüğü vardı.. bir türlü ikna edemediler hastaneye gitmeye.. . iltihaplı zatürree olmuş.. ciğerleri bitmiş soluk alamadı... makinedeydi.. en son kalbi durdu... kaybettik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?