- 27 Mayıs 2020
- 38
- 32
- 3
- 33
- Konu Sahibi albanianishh
-
Çevremi nasıl degistireceğimi bilmiyorum, eczanedeyim bütün günCevreni değiştir. Yeni çevre edin tabiki var düzgün insanlarda
28 yaşındayımÖyle maço saldırgan barcı tipleri nerden buluyorsunuz
Kaç yaşındasınız?
Çevremi nasıl degistireceğimi bilmiyorum, eczanedeyim bütün gün
zamanım olmuyor maalesefKurs ,tiyatro ,spor ,kamp vs (karantina sürecinden sonra ) bu tarz etkinler bulup katılabilirsiniz bence sizin gibi düşünüyordum bende bir zamanlar en kısa süre içinde gönlünüze göre biri çıkar inşallah
O zaman görücü usulü tanıyın tanışın . Hem biraz daha güvenilir bu yöntem.zamanım olmuyor maalesef
belki de haklısınızBelki de sen begendigin erkeklerin begendigi kiz tipi degilsindir. Yanlis anlama seni kotulemek icin soylemiyorum, belki senin degisime ihtiyacin vardir. Baska bir isyeri, baska bir ortam, baska bir tarzda giyim/tavir gibi. Sonucta tum erkekler yabanciyla evlenmiyor ya.
görücü usulu de anlasamadımO zaman görücü usulü tanıyın tanışın . Hem biraz daha güvenilir bu yöntem.
iyi erkekler vardır herhalde ama kendilerini kapatmış gibiler, gözüme kestirdiklerimde gözlemlediklerim bunlarAynı yaştayız. Benim karşıma da dediğiniz gibi tipler çıktı daha önce.
Nişanlım iyi aile çocuğuAma biz ilk tanıştığımızda evlenmeyi düşünmediğini söylemişti. Sonradan fikri değişti.
Bence öyle genellemeyin. Tatlış insanlar da var hala. Takıldığınız yerlerdeki sosyokültürel seviyeye dikkat edin derim.
zamanım olmuyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?