- 15 Temmuz 2016
- 8.425
- 14.101
- 248
- Konu Sahibi albanianishh
-
Kaliteli kaliteli takılıyorlarSon Mohikan tatlım, son son sondu....
Tamam ülkenin erkek popülasyonu ortada amma...
Ne alaka gayette kaliteli erkekler kaliteli kadınlarla evleniyorlar.
Sizi tercih etmiyor olabilirler mi acaba??
Sizi sizin tercih etmediğiniz erkekler tercih ediyorsa insan birazda kendini sorgulamalı.
İyide kız haklıÇok yanlış bir genelleme.
Hem sosyal çevrem yok, eczanede yoğun çalışıyorum, kimseyle tanisamiyorum diyorsun hem de bütün erkekler ya çok iyi ya kavgacı,maço,aldatan diyorsun.
İyi de doğru düzgün tanisamiyorsun bile kimseyle, ne bu genelleme?
Bence ilk olarak çevrenden biraz uzaklaş,kendini de biraz değiştirmeye calis derim. Belli ki etrafında , tanistigin- belki arkadaş ortamında bulduğun kişiler kro tipte insanlar. Seninle konuşmaya çalışan insanların hepsi böyleyse uzaktan bakan biri olarak diyorum ki
Ya çevren bozuk, ortamın kötü böyleleri geliyor
Ya da bu kişiler de kendilerini sana denk goruyorlar, dışarıdan bakınca senden de kro nargileci tayfa sevgilisi olacak izlenim alıyorlar,bu nedenle nargile tayfa sana koşarken zit tayfa 'yok istemem' diyor.
Her iki şekilde de çevreni değiştirmek iyi olacaktir.
Yoğun calisiyorsun ama haftalık iznin vardır elbet. Bu haftalık izninde evde uzanma,ya da AVM gezme, arkadaşlarınla buluşup kafede zaman geçirme. Konusma ortamının olacağı,kalabalık bir etkinlige katil.
Demin bir konuya da yazmıştım, kopyalıyorum
Yani sözün özü
1) kro erkeklerle tanışmak istemiyorsanız, kro erkek bulacağınız ortamlarda takılmayın, siz de kro bir kadın olmayın.
2) kalabalık ortamlara girmekten cekinmeyin, bir anda hiç ummadığıniz bir insanla tanışma ihtimaliniz o kadar yüksek ki. İnsanlar böyle böyle buluyorlar sevgililerini
Ekleme: sizinle tanışıp begenmedigi için 'sevgilisi olmus kız istemiyorum' diyip Ukraynalı birisiyle yuva kurmaya niyet etmiş nişanlı bir adama 'Hakkımı helal etmiyorum . beni daha önce sevgilelerim oldugu için reddettin ama o ukraynalı kadının hiç mi sevgilisi olmamış ?' yazmış, gelen cevaptan sonra da beddua edip engellemişsin.
Yani küçük gördüğün nargileci, kaba insanlardan ne farkın var ki? Oylelerinin sana gelmesi bence oldukça normal diyorum- şu mesajı okuduktan sonra
Bende 28 yaşında evlendim bana kalsa hiç evlenmezdim de beni bana bırakmadılar28 yaşındayım
Canımı sıkan bir durum var ve gözlemlerimi yazacağım. Bilmiyorum hak verir misiniz
Düzgün yakısıklı aile babası olacak iyi erkekler, değil evlilik, sevgili olmaya bile yanaşmıyor. Bu tip erkekler para kazanmaya odaklanıp, işleri rayına girince, yabancı kadınlarla evleniyor. Anlamsız bir şekilde türk kadınlarından nefret ediyorlar. Bunun sebebini hala çözemedim.
İlişki teklif eden tipler ise maço, nargile içen, saldırgan kaba tipler,barcı tipler bunlarla da evlenmem, aile babası olmaz . Zaten aldatıyorlar. Kadınlara saygıları yok .
Büyükler soruyor neden evlenmiyorsun diye baskı yapıyorlar 40 yaş ve üzeri ablalarım ama bilmiyorum biliyorlar mı ortamı ?
Ortam böyle
Neden bu halde toplum ?
Belki bana kızacaksınız .Çünkü hayatımda ilk kez reddedildim ve gururm kırıldı. Mesaj attım bugun.
Hakkımı helal etmiyorum dedim. beni daha önce sevgilelerim oldugu için reddettin ama o ukraynalı kadının hiç mi sevgilisi olmamış ? diye yazdım
Ne diyorsun sen Allahın kezbanı yazmış
Bela okuyup hemen engelledim . Hak etti . İçim ferahladı
Şu yazdıklarınızdan çıkarılacak tek sonuç yanlış bir çevre edindiğiniz. 36 yaşında, evli, zamanında birçok flörtü olmuş, sosyal bir insanım. Etrafımda hiç nargileci, maço, kavgacı diye tanımlayabileceğim insan olmadı.
Sizin erkekleri genellemeniz, Türk kızlarını kezban, gösteriş budalası diye etiketleyen bir kısım erkeğin düşüncesiyle aynı paralellikte. Gördüğünüz kötü örneklerden ibaret değil insanlar. Demek ki yanlış bir çevredesiniz. Haa bir de maçoyu, kavgacıyı küçüksemenizi anlarım da, barcı ne alaka? İnsanların meslekleri nasıl bi eş ve baba olacaklarıyla çok alakalı değil. En fazla ailelerine ayırabilecekleri zamanla alakalı olabilir ama.
Yok artık. =)) Hiç öyle düşünmemiştim. Çünkü kocam evlenmeden önce beni barlardan toplardı. Sen tut böyle bir kadınla evlen, üstüne iki de çocuk yap. Aile anası olacak insan değilmiş miyim meğer? İpin ucundan dönmüşüm o zaman.Barcıdan kasıt bara giden, eğlenmeyi seven insan herhalde, bar işleten değil.
Aynen..Kaliteli kaliteli takılıyorlar
Bende diyorum niye evlenmedim
Meğer kaliteli değilmişim
Aşkı bekle gözle iste içten içe, aşk gelirse yabancı kızları falan sollarsınCanımı sıkan bir durum var ve gözlemlerimi yazacağım. Bilmiyorum hak verir misiniz
Düzgün yakısıklı aile babası olacak iyi erkekler, değil evlilik, sevgili olmaya bile yanaşmıyor. Bu tip erkekler para kazanmaya odaklanıp, işleri rayına girince, yabancı kadınlarla evleniyor. Anlamsız bir şekilde türk kadınlarından nefret ediyorlar. Bunun sebebini hala çözemedim.
İlişki teklif eden tipler ise maço, nargile içen, saldırgan kaba tipler,barcı tipler bunlarla da evlenmem, aile babası olmaz . Zaten aldatıyorlar. Kadınlara saygıları yok .
Büyükler soruyor neden evlenmiyorsun diye baskı yapıyorlar 40 yaş ve üzeri ablalarım ama bilmiyorum biliyorlar mı ortamı ?
Ortam böyle
Neden bu halde toplum ?
Yok artık. =)) Hiç öyle düşünmemiştim. Çünkü kocam evlenmeden önce beni barlardan toplardı. Sen tut böyle bir kadınla evlen, üstüne iki de çocuk yap. Aile anası olacak insan değilmiş miyim meğer? İpin ucundan dönmüşüm o zaman.
Barcı diye etiketlemeyin insanları konu sahibi. Ama alkolikse başka tabi. Alkol kullanan eş istemiyorum da diyebilirsiniz. Bence bu önyargılarınız da çevreniz yüzünden ama. Sizin başka bir çevreye ışınlanmanız gerekiyor. Daha kültürel, sanatsal aktiviteler, ne bileyim spor içerikli aksiyonlar... Yoksa mis gibi temiz aile çocukları da var. Bakınız barcı kadınlarla bile evleniyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?