- 27 Mayıs 2020
- 38
- 32
- 3
- 33
- Konu Sahibi albanianishh
-
Benim esim de sanirim iyi/düzgün diye tanimlanan tiplerden.
Türk kadınlarından nefret etmiyor. Ama ben de yabanciyim siz taşlamadan ben kaçayım
Bilmiyorum malesefBiriyle tanisinca da vakit ayirmaniz gerekecek.
Bunu nasil cozuceksiniz?
Bilmiyorum malesef
Evet çok yogun calısıyorum, kesinlikle haklısınız tespitlerinizdeTam anlayamadim, cok yogun mu çalışıyorsunuz? Tabi ki kariyeriniz önemli ama hayatiniza biri girse vakit ayiramayacaksaniz o kisi niye hayatiniza girsin?
Belki tam da aile babasi seklinde biri gelir hayatiniza girer, ama o da sizden tam bir aile insani olmanizi bekleyebilir, muhtemelen bekler.
Yanliz kariyeri olan kulturlu egitimli erkekler , kulturlu ve sosyal hayati olan kadinlari tercih ediyor yani yabanciyla evleneni ben hic görmedim ama kendisi gibi birini tercih eder , bu yuzden kendinize vakit ayirin , spora gidin , kulturel aktivitelere katilin , sonucta 7/24 calismiyorsunuz degil mi?zamanım olmuyor maalesef
lise ve universitedeyken sevgililerim vardı ama yanlış kişileri seçtimve zaman kaaybettimÇalışma hayatına girmeden sevgili edinmek en mantıklı davranış biçimi, çalışma hayatından sonra çevre azalıyor aynı insanlarla muhatap olunuyor,
O vakit bu ya lise zamanında ya da üniversite zamanında olması gerekiyor olmadıysa görücü usüle kalıyorsunuz demek, iyiler bitip
Kalanlar ya boşananlar, ya işsizler, yada meslek sahibi olamayanlar yada çoğunluk ana kuzuları gibi sanki
Öyle olmasına üzüldüm bu aşk konularında annen müdahale etmedi mi?lise ve universitedeyken sevgililerim vardı ama yanlış kişileri seçtimve zaman kaaybettim
Yani sözün özüNerede kalabalık orada düşer ağınıza bir balık
İşin şakası bir yana kalabalık sosyal gruplara girerseniz daha çok insanla tanisirsiniz ve elbet kaninizin isindigi biriyle tanisirsiniz.
mesela kitap okumayı sever misiniz?
Her şehrin kitap agaci sohbetleri oluyor. Bir kitap belirleniyor, herkes okuyup onun hakkinda buluşup konuşuyorlar. Ya da İstanbul'da kuzenim her ay iki gün ünlü bir yazarın eserlerinin incelendiği etkinliğe katılıyor.
Bunlar mesela hep ortak hobide ,uygun biriyle buluşmaya müsait ortamlar:)
Ya da mesela bisiklet biniyorsaniz bisiklet kulüpleri, workshoplar (genelde kadınların geleceği tarz workshoplar değil ama) , sosyal medyada organize edilen kalabalık kamplar (interrail -ayiyemegi - nurgaz falan organize ediyor hep)
Ne bileyim..bu tarz kalabalık yerlere girin. Ne kadar kalabalık o kadar iyi :)
Ayni ortamda bulunmak önemli.
O yüzden benim önerim dar çevrenizden çıkın, kurslara, workshoplara, dinletilere katılın, tatillere gidin... Hem hayatınıza renk gelir hem de bakarsınız hayatınıza birisi girer.
Her iki ihtimalde de güzel bir şeyler olur
Senin karşına çıkmadı daha diye toplu baya bi gommussun:) bence cok arayışta olma elbet nasip de varsa çıkacak karşına gönlünün mantığının yatmadigiyla evlenmeyeceksin hoş biraz sabır muhakkak kesişecek yollar:)Canımı sıkan bir durum var ve gözlemlerimi yazacağım. Bilmiyorum hak verir misiniz
Düzgün yakısıklı aile babası olacak iyi erkekler, değil evlilik, sevgili olmaya bile yanaşmıyor. Bu tip erkekler para kazanmaya odaklanıp, işleri rayına girince, yabancı kadınlarla evleniyor. Anlamsız bir şekilde türk kadınlarından nefret ediyorlar. Bunun sebebini hala çözemedim.
İlişki teklif eden tipler ise maço, nargile içen, saldırgan kaba tipler,barcı tipler bunlarla da evlenmem, aile babası olmaz . Zaten aldatıyorlar. Kadınlara saygıları yok .
Büyükler soruyor neden evlenmiyorsun diye baskı yapıyorlar 40 yaş ve üzeri ablalarım ama bilmiyorum biliyorlar mı ortamı ?
Ortam böyle
Neden bu halde toplum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?