Düzgün yürüyemiyormuşum.

basit

Hayat devam eder....
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
399
0
46
İstanbul
Ben kendimden geçmiş gibi yürüyorum kendimi salmış bir şekilde bunla herkes dalga geçiyorlar okulda yoksa ben farketmiyordum.Arkadaşım düzelt yürümeni dedi dik yürüyorum bu seferde çok dik oldu diyor bi türlü başaramadım.Erkek gibi oturuyosun erkek gibi yürüyosun diyorlar canım sıkıldı bu duruma napsam :\

Taksimde bir kurs var bende araştırmıştım biara duruşumu düzeltmek için bale eğitimiyle platesi birleştiriyorlar belli bir seviyeye gelene kadar da birebir eğitim veriyorlar 'streching' di galiba verdikleri ilk aşama eğitiminin ismi o tarz birşeyler yapabilirsin.

Taksimde bir kurs var bende araştırmıştım biara duruşumu düzeltmek için bale eğitimiyle platesi birleştiriyorlar belli bir seviyeye gelene kadar da birebir eğitim veriyorlar 'streching' di galiba verdikleri ilk aşama eğitiminin ismi o tarz birşeyler yapabilirsin.
Ya çok çok iyi olmasına gerek yok sadece hayattan bezmiş gibi uyuşuk uyuşuk yürümesem yeter normal insanlar gibi hep uyuşuğum zaten bu yüzden olabilir gerçi ama alışkanlık yapmış herhalde:17:

Küçükken bir müddet benimle de çok dalga geçtiler kuzum. Ergenlikteyken vücudun orantısız büyür bir müddet dengesiz yürürsün bu geçici bir şey. Arkadaşlarının laflarına çok takılma. Ama bunun tamamen peşini bırakırsan kalıcı olabilir o sıkıntı. Evde yürümeye çalış. Mesela bu sıkıntından annene bahset ara ara geç karşısına yürü seni yönlendirsin. Başına kitap koymayı dene. Ben bunları denedim hep ve bir şekilde düzeldi yürüyüşüm. Yürürken bir bayan olduğunu kibar yürümen gerektiğini unutma. Daha küçük adımlar at. Diyaframını hafif kasılı tut. Bunları bir müddet yaparsan zamanla düzelir yürüyüşün.

Ama en önemlisi şu ki o haddini bilmez seninle dalga geçen insanlara kulaklarını tıka. Herşey güzel olur :34:

Arkadaşınızın sizi uyarması (eğer tatlılıkla uyarmışsa) çok güzel bir durum..

Sizde elinizden geleni yaparsınız zamanla tam öğrenirsiniz.

Bundan sonrakiler yorumlamamalı, yoksa sizde takıntı haline gelir.

Zamanla düzelir deyin kapatın konuyu bence.

Arkadaşınızın sizi uyarması (eğer tatlılıkla uyarmışsa) çok güzel bir durum..

Sizde elinizden geleni yaparsınız zamanla tam öğrenirsiniz.

Bundan sonrakiler yorumlamamalı, yoksa sizde takıntı haline gelir.

Zamanla düzelir deyin kapatın konuyu bence.
Arkadaşım diğerleri dalga geçtikleri için uyardı.Uğraştı düzelttirmek için prova yaptırttı okulda bak benim gibi yürü dedi olmadı birtürlü bu seferde dimdik oldu diyorr yada başka birşey yapamadım.:50:

manken gıbı yurumene gerek yok zaten ,sadece kendınden emin bır sekılde yurumen yeterlı olacaktır .

ayrıca bır kıza gercekten hıc yakısmıyor kendınden gecmıs gıbı yurumek .

kendınden gecmıs gıbı yurumek de ne oluyor anlamıyorum .

hastamısın cokelmısın kamburun mu var yok !

herseyın duzgun saglamsın .

bir sorun da olmadıkdan sonra manken de olmaya nıyetın yoksa

egıtım de almadan yuruyusunu duzeltebılırsın .dık yuru dık olucam dıye de kasma kendını .

serbest bırak vucudunu dık dur .kollarını da saga sola sallama .

oldu bıttı ıste .

herseyden once de bır genc kızsın .

bır genc kıza hıc yakısmaz kendınden gecmıs gıbı yurumek .

Son düzenleme:
manken gıbı yurumene gerek yok zaten ,sadece kendınden emin bır sekılde yurumen yeterlı olacaktır .

ayrıca bır kıza gercekten hıc yakısmıyor kendınden gecmıs gıbı yurumek .

kendınden gecmıs gıbı yurumek de ne oluyor anlamıyorum .

hastamısın cokelmısın kamburun mu var yok !

herseyın duzgun saglamsın .

bir sorun da olmadıkdan sonra manken de olmaya nıyetın yoksa

egıtım de almadan yuruyusunu duzeltebılırsın .dık yuru dık olucam dıye de kasma kendını .

serbest bırak vucudunu dık dur .kollarını da saga sola sallama .

oldu bıttı ıste .

herseyden once de bır genc kızsın .

bır genc kıza hıc yakısmaz kendınden gecmıs gıbı yurumek .
Bugüne kadar sabah 5 buçukta kalktığım ve uykulu olduğum için hep kendimi salmış şekilde yürüyodum uyuklar gibi ama birsüre sonra bunu farketmemeye hep öyle yürümeye başladım. Malum erkek öğrencilerinde dikkatini çekince bu durum gerisi malum:17:

Başının üstüne kitap koy,evde yürü dur.Omuzların dik ve arkada olsun.Karşıya bakarak kollarını fazla sallamadan bol bol yürü. ;)

Son düzenleme:
Back
X