Mrhaba kızlar .Saçımı ne zaman düzleştirirsem ne yaparsam yapayım uçları düz olmuyor ya dalgalanıp iki bklüm oluyor..Kırık bile değil bakıyorum kırık olsada bazılarınki çok güzel dpdüz..SAclarım belime kadar ondan mı ki diycem ama alakası yoktur sizce ne yapabilirim
Aynen benimde öyle çok gıcık bir durum
Aynen ya benim de uçlar hemen kıvrılıyo acaba saç telim sanki uçlara doğru inceliyo biraz ondan mı kaynaklanıyo :26:
aynen benimde öyle oluyor
aynen o sorun bndede war 1qun sonra dalqalnmaya baslıo ucları kıwrılıo.d
Mrhaba kızlar .Saçımı ne zaman düzleştirirsem ne yaparsam yapayım uçları düz olmuyor ya dalgalanıp iki bklüm oluyor..Kırık bile değil bakıyorum kırık olsada bazılarınki çok güzel dpdüz..SAclarım belime kadar ondan mı ki diycem ama alakası yoktur sizce ne yapabilirim
Düzleştiriciden kaynaklanıyor olabilir sorun.ben rowenta kullanıorm.)
kızlar benim de öyleydi ama elidor'un durulanmayan kremleri var ya eski adı 7/24 desem hatırlarsınız. işte şimdiki serinin mavi olanı , saçım 3 gün boyunca fönlü kaldı. fazla da uğraşmadım düzleştirmeye.
kızlar benim de öyleydi ama elidor'un durulanmayan kremleri var ya eski adı 7/24 desem hatırlarsınız. işte şimdiki serinin mavi olanı , saçım 3 gün boyunca fönlü kaldı. fazla da uğraşmadım düzleştirmeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?