Saç Kesim Şekilleri Düzleştirmeme rağmen saçlarımın ucu dalgalı oluyo

• Konu Sahibi Konu Sahibi rKn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

rKn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
76
0
86
32
Konya
Mrhaba kızlar .Saçımı ne zaman düzleştirirsem ne yaparsam yapayım uçları düz olmuyor ya dalgalanıp iki bklüm oluyor..Kırık bile değil bakıyorum kırık olsada bazılarınki çok güzel dpdüz..SAclarım belime kadar ondan mı ki diycem ama alakası yoktur sizce ne yapabilirim

aynen o sorun bndede war 1qun sonra dalqalnmaya baslıo ucları kıwrılıo.d

Aynen ya benim de uçlar hemen kıvrılıyo acaba saç telim sanki uçlara doğru inceliyo biraz ondan mı kaynaklanıyo :26:

Aynen benimde öyle çok gıcık bir durum

Aynen ya benim de uçlar hemen kıvrılıyo acaba saç telim sanki uçlara doğru inceliyo biraz ondan mı kaynaklanıyo :26:

aynen benimde öyle oluyor

aynen o sorun bndede war 1qun sonra dalqalnmaya baslıo ucları kıwrılıo.d

şekerler aynı sorun bende de var ( kimse bi çözüm bulamamış anlaşılan

saç uçlarımız daha kolay kırıldığı için daha sağlıksız olur genelde. sağlıksız saç da kolay şekil almaz alsa da kalıcı olmaz. onunla bi ilgisi olabilir

kızlar benim de öyleydi ama elidor'un durulanmayan kremleri var ya eski adı 7/24 desem hatırlarsınız. işte şimdiki serinin mavi olanı , saçım 3 gün boyunca fönlü kaldı. fazla da uğraşmadım düzleştirmeye.

Hangi düzleştiriciyi kullanıyorsunuz ?. Benim saçlaırmda dalgalı Braun kullanırken sağa sola döner kıvrılırdı. Remingtonda öyle bişey olmuyor

bir zamanlar ben de bu sıkıntıyı çekerdim ama artık yok
philips aldım sorun çözüldü bence düzleştiriciden kaynaklanıyo

ben rowenta kullanıorm.)
Düzleştiriciden kaynaklanıyor olabilir sorun.
Değiştirmende yarar olabilir tatlım. her düzleştirici herkeste aynı etkiyi yaratmıyor ..
Eğer yeni alacak olursanda sana tavsiyem Braun a yanaşma gereksiz pahalı . Babyliss ve Remington incele . Bunlardan şikayet eden kimseyi tanımıyorum . Düzleştirt saçlarını gez dolaş biraz. sonuçtan memnun kalırsan al .
Netten alırım dersen tavsiye edebiliceğim modellerde var .

aldm ama cok cabuk yaqlandırıyor saclarımı hicbir faydasıda yok bu elidorun. aldıqıma pisman oldm.

Ya benimde saçlarım dalgalı düzleştirici aldım ama bi faydasını göremedim saçlarım dalgalı maşa alsam mı acaba ?

yorumundan sonra bnde aldım ama yinede bi etkisi olmadı sankiiii. çokmu sürüyosun çok mu nemliyken mi sürüyosun saçlarına bazılarıda düzleştirdikten snra azcık sürüyorum of kafam karıştı benneyaptımki

2 bucuk senedir philips pro XL kullanıyorum cok memnunum fakat bende diplerden sikayetciyim, dipler gür oldugu icin güzel düzleştiremiyorum diplerimi Philips almalısınız cok cabuk düzleştiriyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…