E devletten boşanma detayları okunurmu

deryadeyin

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2023
196
53
18
29
Merhaba iyi geceler benim eşim daha önce evlenip ayrılmıştı. Özet geçmek için çok uzatmayacagım gece gece. Daha önce sebebi sormuştum geçimsizlik demişti ama bir arkadaşım daha önce aklımı çeldi neden açıp okumadın e devletten kararı diye. Çok aklıma düştü nasıl bakabilirim bilen varmı acaba

Çoğu anlaşmalı boşanmalarda şiddetli geçimsizlik aile birliğininin temelden sarsılması gibi standart şeyler yazar.
Yani kavga ediyorduk,o beni şöyle dövüyordu,kv yılanın tekiydi,ben karımı aldatmıştım falan yazmıyor diye biliyorum. Tabi bu anlaşmalı boşanmalarda.
Çekişmelilerde dava dosyasında belki yazar

uyaptan tüm ayrıntılara bakabilirsiniz

E devlet'e girip uyap vatandas girisi aramasi yapin.

Orada asliye hukuk davalari arasinda bosanma davasi cikacaktir. Davayi actiktan sonra son eklenen belgeler kisminda karar ciktisini gorursunuz.
(Aile mahkemesi diye de cikiyor olabilir)

E devlet'e girip uyap vatandas girisi aramasi yapin.

Orada asliye hukuk davalari arasinda bosanma davasi cikacaktir. Davayi actiktan sonra son eklenen belgeler kisminda karar ciktisini gorursunuz.
(Aile mahkemesi diye de cikiyor olabilir)
Benim iş mahkemem vardı telden okuyamamıştım dosyaya girip pcden okumak zorunda kaldım. Budamı öyledir peki

2 sene ama eski eş biraz fazla tepkisiz çocuktan bile soğumuş vaziyette sebebi nedir bir anne böyle davranırmı maddi hiçbir desteği yok kadının insan çocuğu için yapar sonuçta bunu başkası için değil. bilmiyorum tek taraflı düşünmal istemiyorum bizimki de onu çok kötülerdi okumak istiyorum

Maddi derken manevi olarakta yok görmüyor yani

Şüphelenmedim aslında Ama kasın maddi manevi çok tepkisiz çoğuna. Eşimimi Cezalandırıyor mu aklımı kemiriyor

çocuk sizinle mi yaşıyor? Siz mi bakıyorsunuz

Hayır annedeydi ama anneanneye verdi bakamıyorum deyip bizede Gelip kalıyor Ama devamlı kalmıyor çalıştığımız için

Eski eş calisiyor mu? Belki sabah birakip aksam almak zor geldigi icin anneanneye birakiyodur?
Esinize tepki gostermek isteseydi cocugu babaya verirdi diye düşünüyorum

Malesef çalışmıyor işte o yüzden garip, maddi durumları iyiymiş bildiğim kadarıyla

Eski esinizi mesajla, telefonla rahatsiz etmiyosa. Cocugu gostermeme/tehdit etme, ekstrem maddi talepler gibi bi durum yoksa bence siz cok ustune dusmeyin derim. Hastalik olabilir, depresif bir durum olabilir vs. Tabii bana sorarsaniz babanin sebebini ogrenmesi gerekiyor. Çünkü velayeti alan taraf cocugun bakimini ustlenmis demek oluyor. Velayet sonucta anneye veriliyor, anneanneye degil.

Bu arada aradiginiz bilgileri anlasmali bosanma dosyasinda bulamazsiniz. O taraf aldatti, bu taraf sorumsuzdu gibi sebepler yer almaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…