- 22 Temmuz 2023
- 196
- 53
- 18
- 29
- Konu Sahibi deryadeyin
-
Çoğu anlaşmalı boşanmalarda şiddetli geçimsizlik aile birliğininin temelden sarsılması gibi standart şeyler yazar.Merhaba iyi geceler benim eşim daha önce evlenip ayrılmıştı. Özet geçmek için çok uzatmayacagım gece gece. Daha önce sebebi sormuştum geçimsizlik demişti ama bir arkadaşım daha önce aklımı çeldi neden açıp okumadın e devletten kararı diye. Çok aklıma düştü nasıl bakabilirim bilen varmı acaba
uyaptan tüm ayrıntılara bakabilirsinizMerhaba iyi geceler benim eşim daha önce evlenip ayrılmıştı. Özet geçmek için çok uzatmayacagım gece gece. Daha önce sebebi sormuştum geçimsizlik demişti ama bir arkadaşım daha önce aklımı çeldi neden açıp okumadın e devletten kararı diye. Çok aklıma düştü nasıl bakabilirim bilen varmı acaba
Merhaba iyi geceler benim eşim daha önce evlenip ayrılmıştı. Özet geçmek için çok uzatmayacagım gece gece. Daha önce sebebi sormuştum geçimsizlik demişti ama bir arkadaşım daha önce aklımı çeldi neden açıp okumadın e devletten kararı diye. Çok aklıma düştü nasıl bakabilirim bilen varmı acaba
Benim iş mahkemem vardı telden okuyamamıştım dosyaya girip pcden okumak zorunda kaldım. Budamı öyledir pekiE devlet'e girip uyap vatandas girisi aramasi yapin.
Orada asliye hukuk davalari arasinda bosanma davasi cikacaktir. Davayi actiktan sonra son eklenen belgeler kisminda karar ciktisini gorursunuz.
(Aile mahkemesi diye de cikiyor olabilir)
Benim iş mahkemem vardı telden okuyamamıştım dosyaya girip pcden okumak zorunda kaldım. Budamı öyledir peki
2 sene ama eski eş biraz fazla tepkisiz çocuktan bile soğumuş vaziyette sebebi nedir bir anne böyle davranırmı maddi hiçbir desteği yok kadının insan çocuğu için yapar sonuçta bunu başkası için değil. bilmiyorum tek taraflı düşünmal istemiyorum bizimki de onu çok kötülerdi okumak istiyorumO boşanma dosyalarıda genelde öyle yalan ki.. Biri benim dosyamı okusa yanıma yaklaşmaz yalanlar iftiralarla dolu. O sebeple eşinize inanın bence. Sevmişsiniz, güvenmişsiniz ki evlenmişsiniz değil mi? Ne zamandır evlisiniz neden bakma gereği duydunuz?
Anlaşmalı bizimkininO boşanma dosyalarıda genelde öyle yalan ki.. Biri benim dosyamı okusa yanıma yaklaşmaz yalanlar iftiralarla dolu. O sebeple eşinize inanın bence. Sevmişsiniz, güvenmişsiniz ki evlenmişsiniz değil mi? Ne zamandır evlisiniz neden bakma gereği duydunuz?
Maddi derken manevi olarakta yok görmüyor yani2 sene ama eski eş biraz fazla tepkisiz çocuktan bile soğumuş vaziyette sebebi nedir bir anne böyle davranırmı maddi hiçbir desteği yok kadının insan çocuğu için yapar sonuçta bunu başkası için değil. bilmiyorum tek taraflı düşünmal istemiyorum bizimki de onu çok kötülerdi okumak istiyorum
Şüphelenmedim aslında Ama kasın maddi manevi çok tepkisiz çoğuna. Eşimimi Cezalandırıyor mu aklımı kemiriyorO boşanma dosyalarıda genelde öyle yalan ki.. Biri benim dosyamı okusa yanıma yaklaşmaz yalanlar iftiralarla dolu. O sebeple eşinize inanın bence. Sevmişsiniz, güvenmişsiniz ki evlenmişsiniz değil mi? Ne zamandır evlisiniz neden bakma gereği duydunuz?
çocuk sizinle mi yaşıyor? Siz mi bakıyorsunuz2 sene ama eski eş biraz fazla tepkisiz çocuktan bile soğumuş vaziyette sebebi nedir bir anne böyle davranırmı maddi hiçbir desteği yok kadının insan çocuğu için yapar sonuçta bunu başkası için değil. bilmiyorum tek taraflı düşünmal istemiyorum bizimki de onu çok kötülerdi okumak istiyorum
Hayır annedeydi ama anneanneye verdi bakamıyorum deyip bizede Gelip kalıyor Ama devamlı kalmıyor çalıştığımız içinçocuk sizinle mi yaşıyor? Siz mi bakıyorsunuz
Hayır annedeydi ama anneanneye verdi bakamıyorum deyip bizede Gelip kalıyor Ama devamlı kalmıyor çalıştığımız için
Malesef çalışmıyor işte o yüzden garip, maddi durumları iyiymiş bildiğim kadarıylaEski eş calisiyor mu? Belki sabah birakip aksam almak zor geldigi icin anneanneye birakiyodur?
Esinize tepki gostermek isteseydi cocugu babaya verirdi diye düşünüyorum
Malesef çalışmıyor işte o yüzden garip, maddi durumları iyiymiş bildiğim kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?