- 22 Mayıs 2023
- 32
- 32
- 3
- 24
- Konu Sahibi Efsun Aslanhan
-
Var mı yanii ne kadarlık acabaaAy daha minicikhayırlı olsun.
Evet hayirli olsun. Cok erken ogrenmissiniz 2 gun de bir kan verip takip edin. Saglikla ilerlesin.
Acaba kaç haftalık benim ilk gebeliğim ay bir de evin boya badana işi vardı onun peşinde kosturdum iki haftadırEvet hayirli olsun. Cok erken ogrenmissiniz 2 gun de bir kan verip takip edin. Saglikla ilerlesin.
Olsa olsa 3 falandir. Dedigim gibi 2gunde bir kan vermeye devam edin.Acaba kaç haftalık benim ilk gebeliğim ay bir de evin boya badana işi vardı onun peşinde kosturdum iki haftadır
Çok teşekkür ederimOlsa olsa 3 falandir. Dedigim gibi 2gunde bir kan vermeye devam edin.
İki günde bir kan testi vermek ne için gerekli bir de ben herhangi bir ilaç ya da vitamin kullanmadan hamile kaldım folik asit kullanmazsam ne olur?Değer 83 yazıyor hayırlı olsun kendinizi yormayın ilk zamanlar. Aynı yerde aynı saatlerde 2 günde bir kan testini tekrarlayın artısa bakın.
Hyırlı olsun canım sağlıkla gelsin sağlıkla tutunsun inşallahDün eşimin doğum günüydü ve adet gecikmesi olmadan belki bir ümit diye düşünerek kaset test yaptım iki test de pozitif çıkınca kan verdim sonuçlar çıktı ama referans dışı diyor ve ayrıca sonucun ne olduğunu anlamadım bilen varsa yardımcı olabilir misiniz
Siz en temizi bir doktora görünün. Folik asit yazsın.İki günde bir kan testi vermek ne için gerekli bir de ben herhangi bir ilaç ya da vitamin kullanmadan hamile kaldım folik asit kullanmazsam ne olur?
Kesinle olmaz bence hemen başla folik asitİki günde bir kan testi vermek ne için gerekli bir de ben herhangi bir ilaç ya da vitamin kullanmadan hamile kaldım folik asit kullanmazsam ne olur?
sağlıklı bir gebelik olup olmadığını anlamak için gerekli canım o yüzden 2 gün sonra bi daha kan ver muhakkak ve de folik asit kullanman çok önemli hemen başlamalısın :)İki günde bir kan testi vermek ne için gerekli bir de ben herhangi bir ilaç ya da vitamin kullanmadan hamile kaldım folik asit kullanmazsam ne olur?
Folık asite başlarsınız artışa bakmak için kan değeri yükseliyormu onun ıcın 2 günde bir kan vermenız istenir, sağlıklı devam ediyormu. Doktora giderseniz yönlendirir.İki günde bir kan testi vermek ne için gerekli bir de ben herhangi bir ilaç ya da vitamin kullanmadan hamile kaldım folik asit kullanmazsam ne olur?
Bana İmom OMEGA verdi dün sonuçlarımı aldım çok küçük olduğunu söylediler ve iki gün sonrası için değil 15 gün sonra gel dediler yeniden bakalım diye ve ultrason ile görüntüleme yapılmadı OMEGA yeterli olur mu yoksa folik asit almak için yeniden gideyim mi hastaneyesağlıklı bir gebelik olup olmadığını anlamak için gerekli canım o yüzden 2 gün sonra bi daha kan ver muhakkak ve de folik asit kullanman çok önemli hemen başlamalısın :)
İçerisinde 400mglik folik asit var. Bir gebenin günlük alması gereken miktar da o. Kullanın devam edin. Aynı zamanda diğer vitaminler de var içinde.Bana İmom OMEGA verdi dün sonuçlarımı aldım çok küçük olduğunu söylediler ve iki gün sonrası için değil 15 gün sonra gel dediler yeniden bakalım diye ve ultrason ile görüntüleme yapılmadı OMEGA yeterli olur mu yoksa folik asit almak için yeniden gideyim mi hastaneye
Değeriniz 83 bu degerle hamilesinizDün eşimin doğum günüydü ve adet gecikmesi olmadan belki bir ümit diye düşünerek kaset test yaptım iki test de pozitif çıkınca kan verdim sonuçlar çıktı ama referans dışı diyor ve ayrıca sonucun ne olduğunu anlamadım bilen varsa yardımcı olabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?