- 16 Mart 2014
- 3.543
- 2.435
- 248
- Konu Sahibi cokricaetcem
-
hani dışı parlayan içi kof çıkan kavunlar olurya..
dışardan bakınca birşey sanırsın..
bana bir şey yapmadı da..
kayıvalidemin dizinde hala izi var..
kadını itip yere düşürmüş..
70 yaşındaki kadını..
ama konu onun asaleti değilki..
herkes kendinden sorumlu..
benim derdim başka:26:
Yooo ben kimsiniz ki demedim asla. Yani öyle aşağılayıcı bir ifade kullanmadım asla. Kullanmam da..
Ama şu da bir gerçek ki onun annesi kendi annesi.. onun annesi yanındayken bir şey olsa ona sarılır.. Maalesef bu gerçek. Ben de diyorum ki madem çocuğu seviyorsunuz dışarıda güzel vakit geçirin.
1 gün dahi olsa ayrılmış dahi olsalar o günlerin hatırına,çocuklarının hatırına birkaç saati çok görmeyin özel olarak.
Sordum ama cevap alamadım. Kıskançlık var mı az da olsa?
ben şu cümlenizden ,sizin "yakışıklı" için değil de,eski eşe hava atmak için gitmek istediğinizi çıkardım..
biz mutluyuz harikayız diye gözüne sokmak için.eski eş için sözde asalet falan demişsiniz ya...sizin bu düşünceniz de pek asil sayılmaz..
bu yazdıklarınızdan sonra kesin gitmeyin diyorum,o gün çocuk için özel bir gün,annesiyle ,cici annesinin ego savaşı arasında kaybolmasın yavrucak..
ayrıca kendinden başkalrı da yok zaten,o çocuğun 1 tane annesi var..babasıyla evli olmanız birşey değiştirmez..
Yooo ben kimsiniz ki demedim asla. Yani öyle aşağılayıcı bir ifade kullanmadım asla. Kullanmam da..
Ama şu da bir gerçek ki onun annesi kendi annesi.. onun annesi yanındayken bir şey olsa ona sarılır.. Maalesef bu gerçek. Ben de diyorum ki madem çocuğu seviyorsunuz dışarıda güzel vakit geçirin.
1 gün dahi olsa ayrılmış dahi olsalar o günlerin hatırına,çocuklarının hatırına birkaç saati çok görmeyin özel olarak.
Sordum ama cevap alamadım. Kıskançlık var mı az da olsa?
Sen yetişkin birisin. Bilmiyorum kaç yaşından beri böyle ama o çocuk gibi hissedemeyiz. Anne-baba profili aileyi ifade eder. Başka bir kadın daha aynı ortamda olursa ayrı görmekten farklı olur kesinlikle.Dışarıda zaten berabermiş.
Gitse kazancı ne olacak peki?
Pardon cevabınızı görmemiştim. Fakat bu derece yarış içine girdiğiniz o küçüğün annesinin de gününü mahvetmeyin bence. O eşinizin ve o bayanın çocuğu. Boşa bir yarış olur çünkü onun tek bir annesi var zaten. Ayrıca yok çok güzel olmalıyım falan. Ne oluyor yani...O bayan için özel bi gün bu, haliyle onu gölgede bırakmaya çalışmanız falan komik. Hem neden ayrı ayrı oturuluyor? Bence eşiniz ve eski eşi beraber oturmalılar çocukları onları öyle görmeli. Siz uzakta bir yerde oturacaksanız ne ala ama o kadın orda sanki teyzesi gibi tek oturacak da siz annesi gibi kocanızla beraber mutluluk pozları verecekseniz hiç hoş değil.
canım ama eşim onunla yanyana zaten oturmaz ki neden yarışa gireyim..
ben neyin derdindeyim..siz neden bahsediyorsunuz..lütfen amaa
tabi onların ortak ve özel anları..
ama arada sevgi saygı namına bir şey kalmamış..
ben gitmesem bi arada olsalar mesela ben biliyorumki
anne bir laf atıcak iğneler gibi, eşim de dayanamayacak..
ve ufaklıkta bu gerginliğe ortak olucak..
kıskançlık var tabi ama..
eşimi kaptırmak gibi bir korkum yok hani.
sadece böyle istiyor diye onu yalnız bırakmak istemedim..
eşiniz sizi davet etmiş çocugu seviyorsunuz abla gibisiniz belli ki o da sizi seviyor gidip izlemenizde bir sakınca olmayacaktır medeni insanlar gibi davranısınız o kadar..
üstünüze niye bu kadar gelinmiş onu hiç anlamadım burda sorulan bir soruya saldırıya gerek yok bence..kalbinin sesini dinle canım bence d ebu konuyu kapat canını üzme..
o eşinizin değil, onun oğlunun özel günü.. yani eşinizin yanında olmak gibi bir durum yok.. gerçi yazdığınız mesajlardan yola çıkarak, siz oraya son derece havalı bir şekilde gidip eski eşine ne kadar mutlu olduğunuzu göstereceksiniz zaten, çocuk ne kadar olumsuz etkilenecek olursa olsun.. eşinizin sizi davet etmesi çok özel bir durum değil ki, zaten gitmeniz normal olsa "sende geliyorsun mutlaka hayatım" derdi, davet etmezdi.. o eşinizin, oğlunun ve annesinin özel günü, her ne kadar kıskanıyor da olsanız bence anlayış göstermelisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?