• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

E ş i m i n y a n ı n d a o l m a l ı m ı y ı m?

Çocuk ile konuşup ona göre bir yol izleyen bence.
Annesi çinden huzursuz olabilir tabiki ama bunu o gün çocuğuna yansıtmaz diye düşünüyorum ben.

Birincisi annesinin çocuğa yansıtmayacağını bilemeyiz. Belki tam tersi olarak baskı bile uygulayabilir.
İkincisi yani kendisi de gitmek istese dahi gitmezse kayıp olur mu? bence özel alanlarına saygı olur.

bence gitseniz bile,eskieşle kıyaslama hava atma vs gibi durumlara girmeyin.demişsiniz ya giyinip süsleneyim falan diye...
o çocuğun annesi kendisidir.o yüzden eğer havalı biri oalcaksa bu annesi olmalıdır.
sizinle arası ne kadar iyi olsa da gerçek anne odur..
ben eski eş yerinde olsam ,çocuğumun gösterisine ,eski eşimin yeni eşini istemezdim.net.....
burdaki çoğu yorum da eski eş açmış olsaydı konuyu,eminim,neden gelmiş o kim oluyor ki şeklinde olurdu..

evet haklısınız tabiki de kabul etmek zorunda değil. Zaten kabul ediyorsa onlar için etmiş olmayacak yine oğlu için kabul etmiş olacak.
Ayy zor meseleler tabi yaşamadan bilemez kimse burdan yazmak kolay bizler için. Ben çocuğun mutluluğu odaklı yaklaşıyorum konuya.

Şu an çocuk yaş olarak küçük olduğundan mutlu oluyor gibi olabilir. Ama aynı ortamda hiç olmamışlar sanırım. Ya bu olay ters teperse??? Ya arkadaşları çok soru sorarsa bunun hakkında? Bilemiyorum ben mi detaylı düşünüyorum?

bence gitseniz bile,eskieşle kıyaslama hava atma vs gibi durumlara girmeyin.demişsiniz ya giyinip süsleneyim falan diye...
o çocuğun annesi kendisidir.o yüzden eğer havalı biri oalcaksa bu annesi olmalıdır.
ben eski eş yerinde olsam ,çocuğumun gösterisine ,eski eşimin yeni eşini istemezdim.net.....
burdaki çoğu yorum da eski eş açmış olsaydı konuyu,eminim,neden gelmiş o kim oluyor ki şeklinde olurdu..

:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

Şu an çocuk yaş olarak küçük olduğundan mutlu oluyor gibi olabilir. Ama aynı ortamda hiç olmamışlar sanırım. Ya bu olay ters teperse??? Ya arkadaşları çok soru sorarsa bunun hakkında? Bilemiyorum ben mi detaylı düşünüyorum?

evet bir sürü kafa karışıklığı bilemedim ki:31:

Birincisi annesinin çocuğa yansıtmayacağını bilemeyiz. Belki tam tersi olarak baskı bile uygulayabilir.
İkincisi yani kendisi de gitmek istese dahi gitmezse kayıp olur mu? bence özel alanlarına saygı olur.

Öyle baskı uygulayan biri olsa her hafta babasına göndermek istemez bence çocuğu neticede çocuğunu babasının ve eşinin yaşadığı yere gönderiyor.
Tabiki gitmese bir kaybı olmaz ama o gitmese dahi o iki insanın yan yana olmaları beklenemez öyle değil mi?
Gerçekten zor bir durum ben olsam ne yapardım, ne hissederdim bilmiyorum.

aslında insanın dışına özen göstermesi en azından benim için bir nevi, içinin de mutlu olduğuna işarettir.

eşimin yanında ona yakışır bir şekilde ailemizi temsil etmek isterim. kendinden başka birileri de var görsün ayrıca.

eski eşiyle çok da skin ayrılmamışlar ama kadın kendinde çok emin birisi.

beni orda görünce çok bozulacaktır ama asla asaletini bozmaz:1:

yani olmayan asaletini. eşim çok mutlu olacak onun için ve bizim yakışıklı için gitmek istiyorum aslında:34:

Neden "olmayan asaletini" falan diyorsunuz eşinizin eski eşine? Aranızda bir problem mi var size bir şey mi yaptı? Eğer öyle değilse bu tavrınız çok yanlış.

Öyle baskı uygulayan biri olsa her hafta babasına göndermek istemez bence çocuğu neticede çocuğunu babasının ve eşinin yaşadığı yere gönderiyor.
Tabiki gitmese bir kaybı olmaz ama o gitmese dahi o iki insanın yan yana olmaları beklenemez öyle değil mi?
Gerçekten zor bir durum ben olsam ne yapardım, ne hissederdim bilmiyorum.

Gitmemesi bir kere benim açımdan kayıp değil.. yani en azından ben olsam öyle düşünürdüm. Eğer gerçekten çocuğu seviyorsa. O günü bıraksın annesiyle babasıyla özel geçirsin. Diğer günlerde mutlu etsin çocuğu.. Evde yeniden izlesin gösterisini falan.. hediye alsın. İlla ki orada olması gerekmiyor bence.

Karşı fikirde bir şey söyleyince de suçlu olmak var.. :ssz::ssz:

hayır asla öyle birşey yok..neden suçlu olasınız..

sadece gitmememin sebeplerini kendinizce belirtrken

sadece siz değil tabi, siz kimsiniz der gibi bi kaç ifade

vardı. bunlarda üzücü oluyor tabi:43:

sana şu kadarını söyleyim ve size şaka gibi gelebilir ama son derece ciddiyim. Babamın ilk evliliğinden bir abim var aramızda da 14 yaş var. Çokta sever ve sayarız birbirimizi. Öyleki evlenirken(babam rahmetli) kurdelemi bağlarken bana sarılıp hüngür hüngür ağlayan,eşime onun gözünde tek damla yaş görürsem hayatını zindan ederim diyerek babalığı gösteren dünya iyisi muıhteşem bir adam.
Babam rahmetli olduktan sonra annemin hacı rafıgı abimin annesi oldu.. Evet aynen öyle. Sen benim oğluma analık ettin kendi evladından hiç ayırmadın der. Beni arar sorar.Devamlı dualarındayım teyzemin biliyorum

Bence gitmelisin, sen iyiysen inan herkes iyi. Sadece iyi olmaya bak:34:

tüylerim diken diken oldu:31: benimde amcalarım öyle.. ama kuma olayı :27: onlarda çok sıkı bağlıdırlar birbirlerine:31:

Son düzenleme:

Bence bu aralarındaki iletişimle alakalı ve tabi tarafların olgunluğu ile.
Benim çok arkadaşım var üvey anneleri ile iyi anlaşan kişilere bağlı keza bende aslında öz ama üvey annemle yaşıyorum biyolojik annemi senede 2 kez görüyorum.

aslında insanın dışına özen göstermesi en azından benim için bir nevi, içinin de mutlu olduğuna işarettir.

eşimin yanında ona yakışır bir şekilde ailemizi temsil etmek isterim. kendinden başka birileri de var görsün ayrıca.

ben şu cümlenizden ,sizin "yakışıklı" için değil de,eski eşe hava atmak için gitmek istediğinizi çıkardım..
biz mutluyuz harikayız diye gözüne sokmak için.eski eş için sözde asalet falan demişsiniz ya...sizin bu düşünceniz de pek asil sayılmaz..
bu yazdıklarınızdan sonra kesin gitmeyin diyorum,o gün çocuk için özel bir gün,annesiyle ,cici annesinin ego savaşı arasında kaybolmasın yavrucak..

ayrıca kendinden başkalrı da yok zaten,o çocuğun 1 tane annesi var..babasıyla evli olmanız birşey değiştirmez..

hayır asla öyle birşey yok..neden suçlu olasınız..

sadece gitmememin sebeplerini kendinizce belirtrken

sadece siz değil tabi, siz kimsiniz der gibi bi kaç ifade

vardı. bunlarda üzücü oluyor tabi:43:

Yooo ben “kimsiniz ki” demedim asla. Yani öyle aşağılayıcı bir ifade kullanmadım asla. Kullanmam da..
Ama şu da bir gerçek ki onun annesi kendi annesi.. onun annesi yanındayken bir şey olsa ona sarılır.. Maalesef bu gerçek. Ben de diyorum ki madem çocuğu seviyorsunuz dışarıda güzel vakit geçirin.
1 gün dahi olsa ayrılmış dahi olsalar o günlerin hatırına,çocuklarının hatırına birkaç saati çok görmeyin özel olarak.
Sordum ama cevap alamadım. Kıskançlık var mı az da olsa?

Neden "olmayan asaletini" falan diyorsunuz eşinizin eski eşine? Aranızda bir problem mi var size bir şey mi yaptı? Eğer öyle değilse bu tavrınız çok yanlış.

hani dışı parlayan içi kof çıkan kavunlar olurya..

dışardan bakınca birşey sanırsın..

bana bir şey yapmadı da..

kayıvalidemin dizinde hala izi var..

kadını itip yere düşürmüş..

70 yaşındaki kadını..

ama konu onun asaleti değilki..

herkes kendinden sorumlu..

benim derdim başka:26:

ben şu cümlenizden ,sizin "yakışıklı" için değil de,eski eşe hava atmak için gitmek istediğinizi çıkardım..
biz mutluyuz harikayız diye gözüne sokmak için.eski eş için sözde asalet falan demişsiniz ya...sizin bu düşünceniz de pek asil sayılmaz..
bu yazdıklarınızdan sonra kesin gitmeyin diyorum,o gün çocuk için özel bir gün,annesiyle ,cici annesinin ego savaşı arasında kaybolmasın yavrucak..

ayrıca kendinden başkalrı da yok zaten,o çocuğun 1 tane annesi var..babasıyla evli olmanız birşey değiştirmez..

Kesinlikle katılıyorum! Ben de sordum neden sözde asalet falan yazdığını ama bana cevap vermedi kendisi:ssz: Buraya konu diğer bayanın ağzından açılsaydı ne olurdu acaba...

Bence bu aralarındaki iletişimle alakalı ve tabi tarafların olgunluğu ile.
Benim çok arkadaşım var üvey anneleri ile iyi anlaşan kişilere bağlı keza bende aslında öz ama üvey annemle yaşıyorum biyolojik annemi senede 2 kez görüyorum.

Sen yetişkin birisin. Bilmiyorum kaç yaşından beri böyle ama o çocuk gibi hissedemeyiz. Anne-baba profili aileyi ifade eder. Başka bir kadın daha aynı ortamda olursa ayrı görmekten farklı olur kesinlikle.Dışarıda zaten berabermiş.
Gitse kazancı ne olacak peki?

Gitmemesi bir kere benim açımdan kayıp değil.. yani en azından ben olsam öyle düşünürdüm. Eğer gerçekten çocuğu seviyorsa. O günü bıraksın annesiyle babasıyla özel geçirsin. Diğer günlerde mutlu etsin çocuğu.. Evde yeniden izlesin gösterisini falan.. hediye alsın. İlla ki orada olması gerekmiyor bence.

Haklısınız illede orada olması gerekmiyor zaruri bir durum değil.

Back
X