e Walker ve fitness ile zayıflama ya çalışıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi mlyt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yeniden başlaman pes etmeden devam ediyor olman süper. .. listeni bekliyorum. Başka bir gruba üye olunca beni unutmaz sin umarım

Yeniden başlaman pes etmeden devam ediyor olman süper. .. listeni bekliyorum. Başka bir gruba üye olunca beni unutmaz sin umarım
unutmam çünkü orası spor paylaşımı yapıyor :)

menüm simdilik şöyle :
sabaqh kalkar kalkmaz 1 bardak normal su

1 saat yoga ile esneme hareketleri ( bir daha yapacağımı sanmıyorum )

kahvaltı olarak 1 dilim ekmek 1 dilim peynir yeşil çay ve limonlu ballı karışım

ara öğün 1 adet yeşil elma

öğlen 3 parça tavuk 1 tabak kadar makarna 1 kase limonlu biberli yoğurt

ara 1 kutu süt ( hepsi bitmedi galiba )

ara : 1 elma

akşam:
1 kase çorba
1 tabak ıspanak
salata

saat 9 30 gibi de belki meyve yerim emin değilim :)
spora ek olarak günlük ödevimi yapıcam

Kolay gelsin hepimize unutmadan beni unut mamana çok sevindim.bu arada SPOR OLARAK Ne yapmayi DUSUNUYORSUN

Ya kusura bakmayin arada yazım hataları fazladan cevap gidiyor

Üzgünüm çok Üzgünüm.bu gün eşimin doğum günüydü yemeğe gittik veeee pasta yedim.olsun bundan önceki gibi bi gün boyunca diğer günlerde bozmak yok yarın e Walker la daha çok çalışıcam yapacak bir şey yok yılmadan yıkılmadan devam

bende varımşuan 56 kg yim 48 kg olmak istiyorum inşallah.

e walker ne olakiii :) benim katıldığım gurupta 6 haftalık bir spor programı var 35 57 ve 64 dk lık videoları var slim in 6 adı. buda adresi. hareketli ve yağ yakımını arttıran bir egzersiz. bir hafta kadar tartılmamayı planlıyorum yarından sonra :)

E Walker uzay yürüyüşü ne benzeyen spor aleti nette ararsanız bulabilirsiniz. Size şimdiden başarılar pes etmeden yorulmadan sonunu getirirsin inşaallah

menüm:
sabah kalkar kalkmaz bir bardak su
1 s
E Walker uzay yürüyüşü ne benzeyen spor aleti nette ararsanız bulabilirsiniz. Size şimdiden başarılar pes etmeden yorulmadan sonunu getirirsin inşaallah
ay inşallahhh :) birilerine karşı sorumlu olmak süper birşey. sen varsın kendi açtığım konu var spor gurubu var bir diyet arkadaşım var telefonla sürekli iletişimdeyiz şimdi annemle de iddiaya girdik :) 2 şubat günü yani tam 3 hafta sonra 65 kg olursam eğer 50 tl alıcam annemden ama 65 li rakamlarda olmazsam 50 tl ben vericem anneme :) buda maddi açıdan bağlıyor beni diyetten hiç bir şekilde kaçamak yok yani

Benimde boy 1 59 kg yu söylesem miki senin kiloyu duyunca utandım bi an söyliyim 86 idi 4 aydır dikkat diyet hepsi beraber 78 olduuuuu hedef yok şu an ilk defa hızlı kilo vermek istemiyorum yavaş ve öz olsun benim olsun devamli olsun

Çok güzel bi şey yapmış sin dört bir yandan kusatmis sin kendini süper kaçış yok. 3 hafta iyi bir zaman ve biz o kiloları yenicez yenmek zorundayız yenmeliyiz başka çare yok yok yok

boylarımız aynı nerdeyse,kilo konusuna gelince benimde kilolu yani baya kilolu olduğum zamanlar oldu 75-76 kg bilirim o pisikolojiyi.en güzeli söylediğin gibi acele etmeden sabırla vermek gerekiyor kiloları.
benim şuanki sorunum aburcubur bisküvi ve çikolata onun dışında yemek konusunda dikkat etmeye çalışıyorum .bir de onlardan vaz geçebilsem işim biraz daha kolaylaşacak.

gayet güzel kilo vermişsin tebrikler

Ben o abur cubur kısmını bitki çayı ve şekersiz nescafe ile astım bin şükür.nacizane buda benim yöntem

Teşekkür ederim inşaalla h devamı gelicek nasıl ve ne şekilde olucak bilmiyorum ama olucak
kararlı ve azimli olduğumuz sürece başaracağız ben buna inanıyorum.beslenmemize dikkat edip zararlı yiyeceklerden de uzak durabilirsek neden olmasın.

Ben o abur cubur kısmını bitki çayı ve şekersiz nescafe ile astım bin şükür.nacizane buda benim yöntem
bitki çayını son günlerde aksattım .nescafeyi hergün sütle içiyorum ama yanında bisküviyleaslında o da ara öğün oluyor ama akşamları kaçırıyorum genelde.21 aylık bir afacanım varyoruldukça bir şeyler atıştırıyorum ve olan oluyor

kararlı ve azimli olduğumuz sürece başaracağız ben buna inanıyorum.beslenmemize dikkat edip zararlı yiyeceklerden de uzak durabilirsek neden olmasın.
Desteginiz için çok teşekkür ederim. Kesinlikle katılıyorum karar ve azim bu ikili olduğu müddetçe asla pes etmeyiz. Itiraf edeyim hiç bu kadar azimli ve kararlı olmamış tım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…