ben varım.
aslında 4. haftam diyette ama bir türlü toparlayamadım kendimi ilk haftam süper gitti diyetisyene gidiyorum ama yarın net olarak başlayacağım artık başka çarem yok. şuan ki kilom 69 hedefim 60 ın altına düşmek. beraber yol alabiliriz :)
Neler yaptınız diyetinizde spor var miben varım.
aslında 4. haftam diyette ama bir türlü toparlayamadım kendimi ilk haftam süper gitti diyetisyene gidiyorum ama yarın net olarak başlayacağım artık başka çarem yok. şuan ki kilom 69 hedefim 60 ın altına düşmek. beraber yol alabiliriz :)
Sizin kilonun kadar olsam yeter bana çünkü yüzüm düşüyor hayalet gibi oluyorumBende varım :) Kilom 63 ve ben 57 kilo olmak istiyorum.hadi bakalım
Çok kilolu değilim ama yağlar bel çevremde birikiyor ve bundan rahatsız oluyorum.Birazcık daha fıstık olmak istiyorum.Herşey kendim içinSizin kilonun kadar olsam yeter bana çünkü yüzüm düşüyor hayalet gibi oluyorum
Çok isterim bu şekilde zafere ulaşabilirsiniz inşaallahÇok kilolu değilim ama yağlar bel çevremde birikiyor ve bundan rahatsız oluyorum.Birazcık daha fıstık olmak istiyorum.Herşey kendim içinbende diyet önerisinde bulunabilirim isterseniz.
Bugün yeniden basladim sayilir aslinda :) sabah 1 saat yoga yapmayi denedim :) pek etkili değil ama kaslari açmak için güzel. Onun dişinda siparişlerini yetistirince KK da bir guruba üye oldum 6 haftalik spor programı uygulanacak her gün bildirim yapacagiz. Onu yapicam hemencik :)Neler yaptınız diyetinizde spor var mi
Çok teşekkür ederim çok güzel bir liste benim listemde ara öğün yok.daha önce diyetisyenisini verdiği listeden sonra artık ara öğün olmadan devam etmeye karar verdim.çünkü ara öğün yedigimde dilet sonrası bile sürekli yeme isteği oluyor.benim diyet listem şöyle:not: peynir,yoğurt,süt her zaman light hani dışı pembe olanlar varya onlardan olacak.günde toplamda 7 dilim kepek ekmeği yiyebilirsiniz.
sabah: 2-3 dilim kepek ekmeği (uno light çok güzel oluyor) Yağsız beyaz peynir ya da light 2 dilim üçgen peynir,1 yumurta(haşlanmış ya da yağsız peynirli omlet şeklinde olabilir.)5 adet zeytin,domates,salatalık,maydanoz,çay ya da bu ekmek dilimleriyle tost yapıyorum bazen.
ara:saat 10.00 da---1 porsiyon meyve (orta boy 1 tane elmaya yada 1 su bardağı kiraz a eşit gibi düşünün) bir kaç tane kuru kayısı,yeşil çay
öğlen:bana iş yerinin yemekleri iyi gelmediği için öğlenleri hep sandiviç getirdim ve yedim.3 dilim kepek ekmeği 2 dilim light üçgen peynir,domates marul ya da sandiviçin içine 2 köfte ya da 1 tavuk budu olacak şekilde hazırlayabilirsiniz.Ya da 4-5 kaşık susuz yemek,1 bardak kadar light yoğurt ,3 dilim ekmek yiyebilirsiniz.
ara:saat 16.00 da--- 200ml light süt ile 4 bisküvi ya da galeta yiyebilirsiniz.süt bulamazsanız light ayran içebilirsiniz.
akşam:yağsız salata ve 6 yk susuz yemek 1-2 dilim ekmek yiyebilirsiniz.
ara: 21.00 de ---1 bardak kadar light yoğurt ve 1 porsiyon meyve (1 tane elma ya da 1 tane muz ya da 1 tane portakal)
öğünleri atlamadan yapmak çok önemli.
Umarım işinize yarar.Diyetisyenimin bana çevremdeki diğer hastalarına uyguladığı bir diyettir.Protein ağırlıklıdır.evet kızlar başarmak bizim işimiz.
benim diyet listem şöyle:not: peynir,yoğurt,süt her zaman light hani dışı pembe olanlar varya onlardan olacak.günde toplamda 7 dilim kepek ekmeği yiyebilirsiniz.
sabah: 2-3 dilim kepek ekmeği (uno light çok güzel oluyor) Yağsız beyaz peynir ya da light 2 dilim üçgen peynir,1 yumurta(haşlanmış ya da yağsız peynirli omlet şeklinde olabilir.)5 adet zeytin,domates,salatalık,maydanoz,çay ya da bu ekmek dilimleriyle tost yapıyorum bazen.
ara:saat 10.00 da---1 porsiyon meyve (orta boy 1 tane elmaya yada 1 su bardağı kiraz a eşit gibi düşünün) bir kaç tane kuru kayısı,yeşil çay
öğlen:bana iş yerinin yemekleri iyi gelmediği için öğlenleri hep sandiviç getirdim ve yedim.3 dilim kepek ekmeği 2 dilim light üçgen peynir,domates marul ya da sandiviçin içine 2 köfte ya da 1 tavuk budu olacak şekilde hazırlayabilirsiniz.Ya da 4-5 kaşık susuz yemek,1 bardak kadar light yoğurt ,3 dilim ekmek yiyebilirsiniz.
ara:saat 16.00 da--- 200ml light süt ile 4 bisküvi ya da galeta yiyebilirsiniz.süt bulamazsanız light ayran içebilirsiniz.
akşam:yağsız salata ve 6 yk susuz yemek 1-2 dilim ekmek yiyebilirsiniz.
ara: 21.00 de ---1 bardak kadar light yoğurt ve 1 porsiyon meyve (1 tane elma ya da 1 tane muz ya da 1 tane portakal)
öğünleri atlamadan yapmak çok önemli.
Umarım işinize yarar.Diyetisyenimin bana çevremdeki diğer hastalarına uyguladığı bir diyettir.Protein ağırlıklıdır.evet kızlar başarmak bizim işimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?