Allah bagislasin hayat onlarla guzelbitki çayını son günlerde aksattım .nescafeyi hergün sütle içiyorum ama yanında bisküviyleaslında o da ara öğün oluyor ama akşamları kaçırıyorum genelde.21 aylık bir afacanım var yoruldukça bir şeyler atıştırıyorum ve olan oluyor
Yoğurt kürü nü bilmiyorum ama umarım sizde işe yarar.bugün yoğurt kürüne başladım .acıyla pek aram yok ama deneyeceğim bir kaç gün bakalım etkili olacak mı.
rica ederimDesteginiz için çok teşekkür ederim. Kesinlikle katılıyorum karar ve azim bu ikili olduğu müddetçe asla pes etmeyiz. Itiraf edeyim hiç bu kadar azimli ve kararlı olmamış tım
Nasıl bir kür olduğunu sorsam olur mu kitam olarak ölçüsünü yapmadım ama bakalım bir kaç gün deneyeceğim.
tabi ki,Nasıl bir kür olduğunu sorsam olur mu ki
Tam da benim sorunlu olduğum bölge çok teşekkürlertabi ki,
2 kaşık yoğurt ,1 çay kaşığı pul biber ve yarım limon suyu hepsi bu .akşam yatmadan yarım saat önce yenmesi gerekiyormuş. ben gündüz yedim acısını ve limonu daha az koydum.etki olarak sanki fazlaca su içiyorum.özellikle karın bölgesi için etkiliymiş.
Iyi geceler görüşmek üzereyarın görüşmek üzere iyi geceler
günaydın cnmGünaydın.afiyet olsun.400 gr eksik olmasi süper bisey durmak yok devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?