e Walker ve fitness ile zayıflama ya çalışıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi mlyt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün yoğurt kürüne başladım .acıyla pek aram yok ama deneyeceğim bir kaç gün bakalım etkili olacak mı.

Allah bagislasin hayat onlarla guzel

Desteginiz için çok teşekkür ederim. Kesinlikle katılıyorum karar ve azim bu ikili olduğu müddetçe asla pes etmeyiz. Itiraf edeyim hiç bu kadar azimli ve kararlı olmamış tım
rica ederimbence işin sırrı ve altın kuralı bunlar gerisi geliyor zaten

Nasıl bir kür olduğunu sorsam olur mu ki
tabi ki,
2 kaşık yoğurt ,1 çay kaşığı pul biber ve yarım limon suyu hepsi bu .akşam yatmadan yarım saat önce yenmesi gerekiyormuş. ben gündüz yedim acısını ve limonu daha az koydum.etki olarak sanki fazlaca su içiyorum.özellikle karın bölgesi için etkiliymiş.

Tam da benim sorunlu olduğum bölge çok teşekkürler

Kahvaltı işlemi gerçekleşti 1 dilim peynir sebze çok az kozlenmis biber yağsız tuzsuz 1 dilim ekmek

günaydın;
bende kahvaltımı yaptım,ama simit yedimdün yoğurt kürü yapmıştım etkisi oldu sanırım tartıda -400 gr gördüm.
simiti yemeseydim çok iyi olacatı ama dayanamadım hüplettim.

Günaydın.afiyet olsun.400 gr eksik olmasi süper bisey durmak yok devam

Harika bir fikir pazar gününe ne dersiniz

Günaydın.afiyet olsun.400 gr eksik olmasi süper bisey durmak yok devam
günaydın cnm
tartı yüzümü güldürdü bu sabah ama simiti yemeseydim çok daha iyi olacaktıbugün yine yapıcam yoğurtlu karışımı .

Cumadan cumaya 500 gr bile vermek yine iyi olur diye düşünüyorum.yogurt kürü nü bende bu aksam denemek istiyorum. Tartı yüzünü yüzümüzü hep güldür sun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…