• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

e Walker ve fitness ile zayıflama ya çalışıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi mlyt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cumadan cumaya 500 gr bile vermek yine iyi olur diye düşünüyorum.yogurt kürü nü bende bu aksam denemek istiyorum. Tartı yüzünü yüzümüzü hep güldür sun inşallah:KK9:
cumayı sabırsızlıkla bekliyorum:KK37:haftada 500 gr ayda 2 kg gayet güzel aslında,az olsun kalıcı olsun:KK9:inşallah ben kesinlikle başaracağımıza inanıyorum.bu cuma tek isteğim şu 56-55 kg 'yi atlatmak takıldım bu rakamlara.

Başlamak bitirmenin yarisidir . Ben inanıyorum devamı gelicek cuma günü inşallah sonuçlar güzel olacak

Akşam yemeği mi de yedim kozlenmis patlıcan köfte yoğurt sorumu yatmadan önce yapıcam ve cümlenin gelmesini bekliycem

Bu gün misafir im var di fazla ugraya madim sizler neler yaptınız nasıl gidiyor kg verme yolculuğunda emin adımlarla ilerliyor muyuz:KK55:

cumayı sabırsızlıkla bekliyorum:KK37:haftada 500 gr ayda 2 kg gayet güzel aslında,az olsun kalıcı olsun:KK9:inşallah ben kesinlikle başaracağımıza inanıyorum.bu cuma tek isteğim şu 56-55 kg 'yi atlatmak takıldım bu rakamlara.
Inşallah görürsünüz en az kendim kad:KK33:ar sizinde hedefin iz için dua ediyorum

günü gayet güzel geçirdim ama akşam biraz çikolata ve kuru yemiş yedim.:KK23:

Günaydın herkese kahvaltı mı yaptım:kk77: bir dilim beyaz ekmek 2 dilim peynir 1 bardak kayısı li form çay içtim .çocukları okula gönderdikleri sonra gelsin fitness gitsin yağlar:KK49:

Akşam yemeği tamam dir.yendi bitti. Ama neden burda ben yalnızım neden kimse yok :mad:

Bu gün çok hastayım:KK1: ama yine de aynen diyete devam :KK55: canım bi şey yemek istemiyor olsun yine de kilo hastalık dinlemez biraz sonra peynir zeytin 1 dilim ekmek den oluşan kahvaltı mı yapıcam ama bugun spor yapabileceğim i sanmıyorum.siz siz olun sakın sporu bırakmayın yoksa ilk spor ağrıları hamlık hepsi boşa gidiyor:KK43:

Bu gün çok hastayım:KK1: ama yine de aynen diyete devam :KK55: canım bi şey yemek istemiyor olsun yine de kilo hastalık dinlemez biraz sonra peynir zeytin 1 dilim ekmek den oluşan kahvaltı mı yapıcam ama bugun spor yapabileceğim i sanmıyorum.siz siz olun sakın sporu bırakmayın yoksa ilk spor ağrıları hamlık hepsi boşa gidiyor:KK43:

günaydın canım;çok geçmiş olsun. bol bol c vitamini al ıhlamur vs sıcak içecekler tüketmeye çalış.bir de tavuk suyuna çorba bol limonlu çok iyi gelir.
ben menü paylaşmıyorum çünkü tüketmemem gereken şeyleri hala bırakmış değilim .onun dışında öğünlerim aynı abartı yok.bakalım yarına tartı yüzümüzü güldürür inşallah.

şimdi biraz evle ilgileneyim,görüşmek üzere.
Çok teşekkür ederim.c vitamini almaya çalışıyorum.haftaya inşaallah yemememiz gerekenler gidecek ve biz hafifliycez.cuma ya tartı günü ve ben çok heyecanlı yım. Sanada kolay gelsin

Bu gün cuma büyük gün tartı günü ama veeee yineeee 79 olmuşum :KK70:1 kg almış bulunuyorum malesef pes etmiycem eskiden vazgecerdim şimdi daha da azimle diyet fitness yapıcam :KK49:haftaya 78 i tekrar görmek istiyorum.

Beyaz çay kullanan var mı ? Çok sık duyar oldum bu sıralar merak etmeye başladım kullanıp faydasını gören var mı?

Kahvaltı mı yaptım peynir zeytin çay tabi şekersiz bitki çayı birazdanda şekersiz nescafe içiçem ve öğlen i bekliycem :kk77:

günaydın:KK25:
bu gün ki kilom 55 kg.900 vermişim .haftada 1 kg hedef koydum kendime,bakalım önümüzdeki hafta yıda inşallah bu şekilde görürüm inşallah.

Tebrikler Tebrikler Tebrikler:KK15: :KK15: harika siniz insaalla h haftaya da devam edersiniz :KK55:

1 kg almışsın cnm. muhakkak bir sebebi vardır ya ödem yada bir yerlerde kesin bir eksik vardır.ama dediğin gibi vazgeçmek yok aynen devam.beyaz çay kullanmadım ama içenler çok olumlu yorumlar yapıyor deneyebilirsin.ben de şuan 2 çeşit bitki çayı var onları içiyorum.
nasıl oldun toparlandın mı biraz.

Back
X