cumayı sabırsızlıkla bekliyorumCumadan cumaya 500 gr bile vermek yine iyi olur diye düşünüyorum.yogurt kürü nü bende bu aksam denemek istiyorum. Tartı yüzünü yüzümüzü hep güldür sun inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cumayı sabırsızlıkla bekliyorumCumadan cumaya 500 gr bile vermek yine iyi olur diye düşünüyorum.yogurt kürü nü bende bu aksam denemek istiyorum. Tartı yüzünü yüzümüzü hep güldür sun inşallah![]()
Inşallah görürsünüz en az kendim kadcumayı sabırsızlıkla bekliyorumhaftada 500 gr ayda 2 kg gayet güzel aslında,az olsun kalıcı olsun
inşallah ben kesinlikle başaracağımıza inanıyorum.bu cuma tek isteğim şu 56-55 kg 'yi atlatmak takıldım bu rakamlara.
Olsun biraz fazla spor yapıp açığı kapatmak mümküngünü gayet güzel geçirdim ama akşam biraz çikolata ve kuru yemiş yedim.![]()
Bu gün çok hastayımama yine de aynen diyete devam
canım bi şey yemek istemiyor olsun yine de kilo hastalık dinlemez biraz sonra peynir zeytin 1 dilim ekmek den oluşan kahvaltı mı yapıcam ama bugun spor yapabileceğim i sanmıyorum.siz siz olun sakın sporu bırakmayın yoksa ilk spor ağrıları hamlık hepsi boşa gidiyor
![]()
Çok teşekkür ederim.c vitamini almaya çalışıyorum.haftaya inşaallah yemememiz gerekenler gidecek ve biz hafifliycez.cuma ya tartı günü ve ben çok heyecanlı yım. Sanada kolay gelsinşimdi biraz evle ilgileneyim,görüşmek üzere.