e2 ve ultrasondaki yumurta sayısı uyuşmuyor?!

Canim en ignelere baslayali buyutme icin 5 gun oldu. 2 hafta boyunca bu surecten 0,1 mg baskilayici kullandim. Sendeki durum bende de olustu. Doktor baskilayiciyi yarim doz yapti son 5 gundur yani 2 haftadan sonra ama bence gec kaldi.. . ve 225 menopur yaptirdi hergun 5 gun boyunca. Benimde mesela yasima gore cabuk buyur yumurtalarim ama buyumedi bir turlu. Birde ben senden daha uzun sure baskilayici yapmisim bu durumda. Uzun protokollerde birbirini tutmuyor demek ki.. Cuma kontrolum var ama doktor sana 10 gunden fazla buyutmek icin igne kullanacagimizi dusunuyorum dedi bugun. Ben sordum sizce 10 gunluk ilac yeterli gelecek mi yoksa alayim mi dye.. Doktorum uzakta , kontrollerimi baska doktor yapiyordu ama doktorum begenmedi olcumlerini. Bu nedenle cumaya onun yanina gidecegim. Sanirim cuma gunu daha net sonuclar ogrenirim. 2 tane 1 cm uzeri var yumurta hepsi 10 mm den kucuk.. Embriyo cikacak mi endise sardi beni.. Bana dua et canim.. Umarim pespese bebeklerimizi hayirli ve saglikli ve uzun omurlu olarak aliriz kucagimza. Amin.

Canm bayadır yazamadım kusura bakma.Sanırım tedavin sonuçlanmıştır.Ne durumdasın şimdi hangi aşamadasın.Yazdıklarını okudum maalesef bu protokol de yumoşlar birz geç büyüyor benm de 12 gün sürmüştü iğne

canim merhaba, iyiki yazdin seni merak ettim. Acaba yazdigimla kalbini mi kirdim dedim..

Benim tedavim bitti canim 24 martta 3 gun embriyosu 2 tane transfer oldu. Simdi iste bazen neseli cogunlukla aglamali honkurmeli bekliyorum..

Sen nasilsin canim? neler yapiyorsun? InsAllah senin zamanin keyifli gecmistir.

Hayırlı olsun cnm inşallah güzel sonuçlanır Sana neden kırılayım cnm aşk olsun.Dertleştik ne güzel.Ankara da ailemleydim .kendi evime geldim 1aydır ,biraz uzak durdum kk dan az kafamı toplayım istedim.iyi gidiyor şimdilik öyle boş zaman öldürmece:)) test günün ne zaman? Taze transfer demi

evet canim sana iyi ne gelecekse onu yap..
Taze transfer canim. 3. gun hasim 40 ya ondan 5. gunu beklemedi doktor.
test zamanim 4 nisan. normalde TR de transfer gununu saymiyorlarmis ama benim doktor sayiyor.. Zaten varsa 4 nisan da cikar yani.
Saglikli beslen canim ve spor yap.. Ne bilim akupunktur yaptir magnezyum al tutmasini destekliyormus diye okudum :)) Umarim ikimizde pespese bebelerin hayirli ve guzel haberleirni alip pespese dogururuz :). Bende KK pek girmiyorum valla bu mevzular olunca bir umut herkese birsey soruyorum :)) Normal degilim :)

Canm benim inşallah hayırlı sonuçlar alırsın4 nisan a az kaldı:) ben de aüreç boyunca hep buraya girdim yazdım sordum.Bazen bi uzaklaşmak iyi geliyor. Sonra geri dönüyorum.Bu arada inan hiçbir çabam yok ne spor ne magnezyum . Tamamen saldım günlük hayatıma döndüm. Çabalamak istemiyorum artık olacaksa olacak zaten:) stresten uzak durmak en iyi vitamin

evet umarim hayirla saglikla bebegim/ lerim benimledir bu defa.. Evet stres en buyuk sikinti. Ama ben hala aliyorum vitaminlerimi .. artik aylardir onlarla kanka oldum vazgecemiyorum :)) Sana da simdiden bol bol sans diliyorum. Dilerim ikimizde hayirlisi ile mutluluklarimizi en kisa zamanda eennnn kisa zamanda paylasiriz.

İnşalllah cnm güzel haberlerini bekliyorum Benim iş mayısta ozamna kdr relaxbana yaz mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…