Earplarmzn resimleri

[/B][/QUOTE]

ben bunları çok beğendim renkleri ve desenleri harika sonuncusu şal sanırım ben şal takmayı da çok seviyorum bazen kare eşarplarımı da şal gibi takıyorum. vakko da hoş ama prensip olarak ben vakko almıyorum.

ben bunları çok beğendim renkleri ve desenleri harika sonuncusu şal sanırım ben şal takmayı da çok seviyorum bazen kare eşarplarımı da şal gibi takıyorum. vakko da hoş ama prensip olarak ben vakko almıyorum.[/QUOTE]

evet canım o şal ..

bende VAKKO alamıyorum ..almıyorum değil alamıyorum :roflol:

kayınvalidem almıştı o eşarbı bana...VAKKO ya param yetmez benim kaydirigubbakcemile3

güldürdün beni fındık kayınvalidene de hayran kaldım vakko aldı ha. yani markalı ve pahalı eşarp almış neyse o alınanla kalsın bence de sen alma alamayasakkelimeŞeniz

fındık ben de ilk eşarba bayıldım
ben de vakko'dan mahrum kaldığıma üzülüyorum modellerini seviyordum çünkü ne yapalım başka markalara bakıcaz artık

evet canım o şal ..

bende VAKKO alamıyorum ..almıyorum değil alamıyorum :roflol:

kayınvalidem almıştı o eşarbı bana...VAKKO ya param yetmez benim kaydirigubbakcemile3

canım eşarpların çok güzel,güle güle kullan.bu arada canım vakkonun özel serileri haricindeki eşarplar çok pahalı değil ama yine de alma a.s[/QUOTE]

tşk ederim anım..

yo yinede uygun bulursam alırım fark etmez benim için... akere pıer cardın e o kada para veriyom onada uygun bulursam veririm valla -tatlicadiarzu-

güldürdün beni fındık kayınvalidene de hayran kaldım vakko aldı ha. yani markalı ve pahalı eşarp almış neyse o alınanla kalsın bence de sen alma alamayasakkelimeŞeniz

evet kayınvalidem acaip bi insandır...VAKKO çanta bile aldı bana 350TL ye :1shok:

çok severim kendisini aldı die değil insan olduu için çok ii biridir

fındık ben de ilk eşarba bayıldım
ben de vakko'dan mahrum kaldığıma üzülüyorum modellerini seviyordum çünkü ne yapalım başka markalara bakıcaz artık

tşk ederim canım :)))

amin canım allah razı olsun..

Aayy findik ne hos esarplarin var. Masallahh

tşkler canım Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…