Earplarmzn resimleri

[/URL][/IMG]

eşarpların çok güzel güle güle kullan kaydirigubbakcemile3
tarzlarımız benziyo bunun mavisi bende var çok seviyorum spor kıyafetlerimle çok güzel oluyo.

Çok guzel esarplarınız bende yeni kapanan birisi olarak ilgi ile bakıorum. Aslında guzel bir topic vardı kapalı bayanların giyim tarzına yonelik ama kapatılmış malesef.... bende çok guzel esarplar aldım Aker in resimlerini cekeyim de yukleyebilirim inşallah.

gölgeler hayırlı uğurlu olsun canım.:1hug: evet o topiği bende çok seviyodum kapandığında bende üzüldüm ama ne giydin çek de görelim diye bi topik daha var zaman zaman kapalı arkadaşlar da yüklüyorlar iyi oluyo.

MYLıGHT teşekkürler canım bende maviyle bu renk arasında kaldım
maviside çok güzeldi özellikle kotla çok hoş duruyor
benim kotla takabileceğim çok eşarbım olduğu için bu rengi aldım
gölgeler sende hoşgeldin tatlım
bekleriz senide sende ekle eşarplarını...

o topigi de bulamadım bulursan bana linkini yollar mısın?
Birde yeni kapandıgım için biraz zorlanıyorum. yoplumda dışlanacakmışım gibi geliyor. Allahım yardım etsin vesvese biliyorum ama. Şeytan benimle çok ugraşıyor. Destege ihtiyacım var

gölgeler canım ilk zamanlar zorlanırsın ama sabret
ben eşarp bağlamayı bile kendim öğrenmiştim
kolay gelsin canım

evet canım çevremde de yeni örtünenler hep bu şekilde bi düşünceye sahip oluyorlar sakın ha dışalanmıycan kesin zaten dışalayanlar da senin yakın çevren olmamalı bence o yüzden rahat ol tadını çıkar ilk örtünmenin verdiği haz süperdir. bunu yaşamaya çalış:1hug:

QUOTE=ceyda_26;6346259]mızmız ve hiç _kes eşarplarınız birbirinden güzelller iyi günlerde kullanın[/QUOTE]

mızmız,hic_kes,fındık eşarplarınız çok güzel canlarım
bende birazdan ekleyecem...

çok teşekkürler kızlarr.. hakkaten cok zevkli hatunlar var topikte yerimseniben

eşarpların gerçekten çok güzel...tam istediim tarzda çok beğendim..

hepsini güle güle kullan canım ... Şeniz

giyim tarzını da merak ettim açıkçası

canım cok teşekkürler.. daha cok ara boy tunik ya da pardüse kullanıyorum dışarda...bi kaç karee koym canm ..gölgelerr sen de yeni kapanmışsın, hayırlı olsun a.s. ,zevkine göre sana da fikir olabilir.. yerimseniben

Son düzenleme:
hic_kes canım çok teşekkürler daha iyileri sizin olsun kızlar
bu arada resimler süper ötesi canım
çok güzel vede tatlısın çok beğendim,tarzlarımız benziyor:asigim:​

ay ben mızmız ve fındığın eşarplarına bittim bana hediye etsenize.... :asigim:

MYLİGHT, HejaR12, ceyda_26, my_sakura

çok teşekkürler kızlarrrr , hepiniziiiii öptüm sulu suluuu Şeniz kaydirigubbakcemile3

fatma26cım , ohh en sevdgim mevsimmimm mis gibi yaz geliyooo,güle güle kullan canım güzel cicileriniii sengözlerimebaksanab

teşekkür ederiiim a.s.
biraz kırışık çıkmış ama...
bugün yazlıkları çıkarttıydım :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…