Earplarmzn resimleri

tebrik ediyorum seni fındık çığım bir insan bu kadarmı zevkli olur ya .hepsine bayıldım iyi günlerde kullan canım.

canım benim çok saol Şeniz

sorması ayıp sen kaç yaşındasın kaydirigubbakcemile3 öle valla takıyı çok seviyorum özellikle kolye..yüzükle pek aram yoktur.. -tatlicadiarzu-

teşekkür ederim canım, zaten kız milleti degilmiyiz, hep "ay sunu almasaydım da bunu alsaydım" diye hayıflanırız kaydirigubbakcemile3 sende kendimi gördüm tiamo kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar ben bu topiğe bayıldım bir eşarp manyağı olarak..resim eklemeyi öğrendiğim ilk fırsatta bende eklerim inş..harika eşarplar var bu arada..hepiniz ii günlerde kullanın inş..:lepi:

arkadaşlar ben bu topiğe bayıldım bir eşarp manyağı olarak..resim eklemeyi öğrendiğim ilk fırsatta bende eklerim inş..harika eşarplar var bu arada..hepiniz ii günlerde kullanın inş..:lepi:

hoşgeldin canım, bol bol eklee, bu topikteki ve diğer hangi eşarbı taktınız topiğindeki herkes eşarp delisi zaten , sen de hoşgeldin delilerin arasına kaydirigubbakcemile3
daha önce bi arkadaş için yazmıstım nasıl eklenceğinii , burdan bak cnım

Alıntı:
Hic_Kes kullanıcısından alıntı Mesajı göster
fatolina ben de imageshacktan yapamıyorum, hizliresim.com dan yapıyorum, ordan dene canım resim eklemeyi, boyutu 640 * 480 yapıyosun, yükleme yapıldıktan sonra cıkan sayfada Forumlar 3 yazan yerin altındaki linki kopyalıyosun

allah razı olsunn bacımm iyilikk meleeeeeğeeee gibisinn :1hug:
bende senden öğrendim resim yüklemeyi sağoll :enbuyukkk:

[/url][/IMG]

bu topiği unutmuşuz,hatırlatalım

hejar esharpe benim çok severek kullandığım bir markadır. çok şık eşarbın

teşekkür ederim acemiperi
daha iyileri senin olsun inşallah..
evet bende çok severim bu markayı...

eşarbımın birini ütüledim sizin için topiğe hareket gelsin demi ama...

nikime gelince arasıra süper hissederim kendimi yerimseniben

Son düzenleme:
kızlar ne güzel renklendirmişsiniz topik'i ama bunları daha küçük koyabilir miyizkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…