frezya canım eşarbın da tarzın da çok hoş güle güle kullan
tebrik ediyorum seni fındık çığım bir insan bu kadarmı zevkli olur ya .hepsine bayıldım iyi günlerde kullan canım.
fındığa bak her eşarba bide boncuh takarım demiş ve ayarlamış
ehh bee bende genç kızkene her kıyafete bi takı takardım pek bi meraklıydım hele ki giydiğim kıyafetin renginde muhakkak koccaman bi yüzük de olurdu parmamda
bu arada mızmızım kırmızı +gazete fonlu eşarba bayıldım çok ama çok güzel
arkadaşlar ben bu topiğe bayıldım bir eşarp manyağı olarak..resim eklemeyi öğrendiğim ilk fırsatta bende eklerim inş..harika eşarplar var bu arada..hepiniz ii günlerde kullanın inş..:lepi:
hoşgeldin canım, bol bol eklee, bu topikteki ve diğer hangi eşarbı taktınız topiğindeki herkes eşarp delisi zaten , sen de hoşgeldin delilerin arasına kaydirigubbakcemile3
daha önce bi arkadaş için yazmıstım nasıl eklenceğinii , burdan bak cnım
Alıntı:
Hic_Kes kullanıcısından alıntı Mesajı göster
fatolina ben de imageshacktan yapamıyorum, hizliresim.com dan yapıyorum, ordan dene canım resim eklemeyi, boyutu 640 * 480 yapıyosun, yükleme yapıldıktan sonra cıkan sayfada Forumlar 3 yazan yerin altındaki linki kopyalıyosun
allah razı olsunn bacımm iyilikk meleeeeeğeeee gibisinn :1hug:
bende senden öğrendim resim yüklemeyi sağoll :enbuyukkk:
bu markanin internet sitesi varmi acaba?
ben de her bağlamada ütüleyenlerdenim kaydirigubbakcemile3
aman ütüleme boşver ekle, ütüsüzken de modeli belli olur süperannee kaydirigubbakcemile2
nikin de süpermiş hee şakkıdı son derece iddialı sengözlerimebaksanab
kızlar ne güzel renklendirmişsiniz topik'i ama bunları daha küçük koyabilir miyizkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?