Earplarmzn resimleri

sağolun hiç_kes ,leptap biraz zorla yorum yaptırıyorum ama neyse ;
mirmirmirmir
sizlerinde eşarpları çok güzel bu topiğide unutmayın girin arada....kaydirigubbakcemile

sağolun hiç_kes ,leptap biraz zorla yorum yaptırıyorum ama neyse ;
mirmirmirmir
sizlerinde eşarpları çok güzel bu topiğide unutmayın girin arada....kaydirigubbakcemile

ayy canımm yaa aşkolsunn yaa, olur mu hiç, ya diğer topikte insanların üzerinde görüyoruz ya eşarbı, daha cazip geliyo ,ondan burası öksüz kaldı, uğrayanı azaldı,unutuyoruz bazen burayı kafamçokkarıştı
ya bu paylaştıgın eşarpları başındayken diğer topikte paylaş canım, diğer topik daha canlı yaa, hepimiz görürüz orda Şeniz Şeniz Şeniz

Sahi mi. benim cok begendigim modeller var eski koleksiyonlardan. Bi sorim esarpciya turkiyeye gelince.

canım her model için olurmu bilmiyorum fakat bu gerçekten eski bir model bunu ben ilk üniversitede okurken görmüş alamamıştım :1no2: okul biteli 6 yıl oldu ne kadr eski bi model anlatabildim sanırım hihoyyyt

slm kızlar....burayı yeni gördüm çok iyi olmuş hepinizin cicilerini gördüm çok şekerler yaa bi ara bende gördüğüm eşarbı alma hastalığı vardı ama napıyım çok güzeller kendimi tutamıyorum.....yakında bende ekleyecğim ciicilerimi :içelim:

Cok guzeller acemiperi.
Bende yarin alcam insallah. Eklerim o zmn.
Bnde vakkonun desenlerini seviyorum ama almicam. Malum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…