Earplarmzn resimleri

ay çok güzelmiş hakkaten ben de çok beğendim.. ama eşarpa çok para vermeye kıyamıyorum..

Bugunki esarbim. Webcam ile cektigimden net olmayabilir.

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

:asigim::asigim::asigim:

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

:asigim::asigim::asigim:

mızmız ve asimavi güle güle kullanın eşarplarınızı
bu da burberry 29 tl yeni aldım. benim de burberryim var artık :lepi:

son aldığım eşarbım p.cardin ama daha örtmek nasip olmadı kaydirigubbakcemile5

yeni aldığım eşarbım

bunların da siparişini verdim

bu eşarbı beğendim zemuszemus

ne kadar guzel esarplar ya butun sayfalara tek tek baktım daha once hiç bu kadar çeşit gormemiştim esarpta ellerinize sağlık kızlar valla çok guzeller bende yakın zamanda kapanmayı düşünüyorum tesetturle ilgili topikleri geziyorum gercektan süper yardımcı oluyoa.s.

nazzan umarım hayırlı bir seçim yaparsın canım. teşekkürler beğendiğin için.

lahanam güle güle kullan tam yazlık modeller

Kizlar Guccy ve Burberry esarplari nerde satiliyor ?? COk begeniyorum gercekten!

arkadaslar esarplarınız cok guzel ama
degınmeden gecemeyecegım esarp markalarını gosterır tarzda koymak bana yanlış geldı
kapalılık her seyıyle bır butun olmalı tevazuyu elden bırakmamak gerek dıye dusunuyorum
bazı arkadaslar bu konuya dıkkate tmıs ama bazıları da resmen ınsanın gozune sokar gıbı koymus ben denk geldıgım bır yorum uzerıne yazıyorum hos karsılanmıyor dısardan
ama yıne de sız bılırsınız
guzel paylaşımlar

Bu yazinda haklilik payinda var ama, bir cok arkadas bi esarbi begenince hangi marka oldugunu merak ediyor. Resmi markasi yazili sekilde koyunca bir cok insanin meraki gideriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…